Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μωρη τελειωμένη πορνη του ΠΑΣΟΚ βάλε όλο το πόστ μου μην το κόβεις όπως κόψετε συντάξεις άθλια υποκείμενα  σε λιγο ξεχασμένη απο την κοινωνία.

μωρη πακοτσουτσουνορουφηχτρω 25 χρονια στο 3% εισασταν και κουνατε τωρα την σουφριτσα σας επειδη καταλαθος πηρατε 27%

οταν πατε παλι στο 3% θα γλυφετε παλι

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Μάθατε αποτελέσματα στις φοιτητικές εκλογές??  :rolleyes:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

Επισκέπτης
H παράταξη της gay αριστεράς πάντα κατά διαόλου πήγαινε,δεν είναι νέο αυτό... :idiot: :uglystupid:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
μωρη πακοτσουτσουνορουφηχτρω 25 χρονια στο 3% εισασταν και κουνατε τωρα την σουφριτσα σας επειδη καταλαθος πηρατε 27%

οταν πατε παλι στο 3% θα γλυφετε παλι

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Προς το παρων καθηστε εσεις στο 3% χαχααχαχ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ωοα ρε τυπε με τα μυρια χαχαχα!Μας κλαιγοσουν οτι οι μισθοι στο λονδινο ειναι χαμηλοι κ οτι ζεις φτωχα κ τωρα μας λες για 50αρια χιλιαδες ευρα? Κατι δεν παει καλα με σενα ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΕΟΝ

είπα ότι σο Λονδίνο οι μισθοί είναι χαμηλοί σε σχέση με το κόστος ζωής... δεν είπα για τον δικό μου μισθό (για τον οποίον έχω βάλει και το μηνιάιο εκκαθαριστικό μου) που είναι αξιοπρεπέστατος και μου επέτρεπε και μου επιτρέπει να ζώ πολύ καλά και να βάζω στην μπάντα...

και δεν είπα ότι ζώ φτωχά... είπα ότι προσέχω τα έξοδ μου όπως πάντα έκανα και όπως πάντα θα κάνω...

και δεν έχω μύρια... μερικές εκατοντάδες χιλιάδες σε μετρητό τις έχω...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
εγώ παίκτη μου άντεξα την λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του 80 και την επιστροφή της το 1993 για μια δεκαετία και θα φοβηφώ τον αλεξάκη?? μιά ροχάλα να του ρίψω θα πνιγεί...

χώρια που άμα κουνήσω μια πενηντάρα χιλιάδες ευρώ στην κοινοβουλευτική ομάδα η μισή θα μου χορεύει τσιφτετέλι
Ωοα ρε τυπε με τα μυρια χαχαχα!Μας κλαιγοσουν οτι οι μισθοι στο λονδινο ειναι χαμηλοι κ οτι ζεις φτωχα κ τωρα μας λες για 50αρια χιλιαδες ευρα? Κατι δεν παει καλα με σενα ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΕΟΝ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μην είναι και παρακάτω και μείνουνε έξω από το παιχνίδι για πρώτη φορά στην ιστορία του κινήματος... :grin:
Μπα δεν το κοβω προς το παρων....σε 3-4 χρονια ΑΝΕΤΑ θα εχουν πεθανει οι συνταξιουχοι μεχρι τοτε απο το κοψιμο συνταξεων κ ελειψη φαρμακων..3-5% εκει ειναι η δυναμη τους πλεον

Επισκέπτης
είπα ότι σο Λονδίνο οι μισθοί είναι χαμηλοί σε σχέση με το κόστος ζωής... δεν είπα για τον δικό μου μισθό (για τον οποίον έχω βάλει και το μηνιάιο εκκαθαριστικό μου) που είναι αξιοπρεπέστατος και μου επέτρεπε και μου επιτρέπει να ζώ πολύ καλά και να βάζω στην μπάντα...
Bγάλε ρε καμιά φωτογραφία από το διαμέρισμα σου να δούμε σε τι τρόγλη ζεις αν κοτάς,μπαλκόνι έχει ή μόνο φεγγίτη; :booty: :booty: :booty:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
ααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σάλεψε εντελώς ετούτο..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

και δεν είπα ότι ζώ φτωχά... είπα ότι προσέχω τα έξοδ μου όπως πάντα έκανα και όπως πάντα θα κάνω...

Kαι με ολα αυτες τις παροχες που εχεις βγαινεις κ κραζεις και χειροκροτης για τους πλεον χαμιλους μισθους που εχουμε εδω. Μαλιστα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

μονο?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Bγάλε ρε καμιά φωτογραφία από το διαμέρισμα σου να δούμε σε τι τρόγλη ζεις αν κοτάς,μπαλκόνι έχει ή μόνο φεγγίτη; :booty: :booty: :booty:

μπαλκόνια δεν έχουν τα σπίτια εδώ παίκτη μου... έχουν κήπους όμως ( :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: γιατί πρέπει να κουρεύω και το γκαζόν που έχει)....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Καταλαβες τωρα τυπε γιατι υπαρχουν 2-3 που θελουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Φοβουνται μην ερθει ο τσιπρας κ τους παρει τα εξοχικα...χαχαχαχα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

το διαμερισμα το κοβω να ναι φουλ υγρασια και γυψοσανιδα τυπε  :grin:

Επισκέπτης
το διαμερισμα το κοβω να ναι φουλ υγρασια και γυψοσανιδα τυπε  :grin:
molieros.jpg
:grin:

Ρε στα γεράματα για να ξενιτευτεί πάει να πει πως ήταν λίγο πριν πιάσει να δουλεύει ντελίβερυ :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom