voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
φαντάζεσαι να προσχωρήσει και ο Ευάγγελος στη Ν. ΝΔ;
θα θεωρηθεί ένα κόμμα ή συνασπισμός;
Πρώτη σε σταυρούς;
Μα πρώτη;
φαντάζεσαι να προσχωρήσει και ο Ευάγγελος στη Ν. ΝΔ;
θα θεωρηθεί ένα κόμμα ή συνασπισμός;
εχτες ημασταν μια παρεα 10 ατομα...τους λεω βαση των ποσοστων του μπαφοκ οι μισοι απο δω το εχουν ψηφισει...Γνωριζοντας οτι πρωτα ειμαι ΑΝΤΙ-πασοκος μεχρι το τελευταιο μου κυτταρο, οι αλλοι αρχισαν να ψαχνονται -και καλα για χαβαλε-εγω δεν ψηφισα ποτε ελεγε ο ενας,εγω το σκεφτηκα μια φορα αλλα εβρεξε,εμενα μου δωσαν ενα ψηφοδελτιο με εναν ηλιο πανω του αλλα το χασα σε ενα κωλομπαρο,εμενα πριν τις εκλογες με απαγαγουν παντα εξωγηινοι για ακατανομαστα σεξουαλικα πειραματα ειπε αλλος...ΓΕΝΙΚΑ κανενας πουστης δεν ειχε το θαρρος να το παραδεχτει..... λεω εγω τωρα μηπως -αν μαγκωσεις καμια σημαια με τον ηλιο και βγεις για σουλατσο ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟβασικά θα πέσει πολύ ξύλο ΚΑΙ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ.
Αμα κόψεις το αστέρι του εβραίου στη μέση και το κολλήσεις για αναγνωριστικό δεν πας ούτε μέχρι τη στάση πλέον.
πες μας τωρα οτι το συριζα ειναι μονο του να γελασουμε λιγο....ΦΟΒΕΡΟ!!!! πασοκοι νουδουκοι μαζί, κόντρα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!!
ΦΟΒΕΡΟ!!!! πασοκοι νουδουκοι μαζί, κόντρα στο ΣΥΡΙΖΑ!!!!
Οι λουγκρίτσες είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια να φωνάζουν χωρίς αντίπαλο. Ακόμη να καταλάβουν ότι τώρα που έγιναν κόμμα εξουσίας θα βρίσκονται μονίμως στο στόχαστρο. Ας ρωτήσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για να μάθουν πως παίζεται το παιχνίδι.
παιδια ακουσες εσυ?εμενα πηρε το αφτι μου κατι για νεφρα!κυκλοφορησε μια φημη οτι αμα βγει ο συριζα θα μας παρει τα παιδια.Αληθευει??????
παιδια ακουσες εσυ?εμενα πηρε το αφτι μου κατι για νεφρα!
Αέρα ανανέωσης
ΠΑΙΔΙΑ ,ΝΕΦΡΑ,ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΣΠΙΤΙΑ,ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΚΑ....ΑΛΛΑ καπου ακουσα οτι θα μας κοψουν και το ιντερνετ αμα βγουνε..... μπεννυ δαγκωτο....δεν ειναι να παιζουμε με αυτα!
παει θα ψηφισω η αντωνη η μπενυ δεν ειναι να παιζουμε τωρα αρκετα τους τιμωρησαμε
κυκλοφορησε μια φημη οτι αμα βγει ο συριζα θα μας παρει τα παιδια.Αληθευει??????
Πρώτη σε σταυρούς;
Μα πρώτη;
βασικά πρώτα θα γαμήσουν τις γυναίκες τους όπως οι τούρκοι και μετά θα πάρουν γενίτσαρους τα παιδιά στην κουμουντούρου.κυκλοφορησε μια φημη οτι αμα βγει ο συριζα θα μας παρει τα παιδια.Αληθευει??????