You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
δεν τολμούν να πουν το κόμμα τους κανμόνο στο νετ υπάρχουν ακόμα χόνιδες...
έξω τρώνε φάπα...
Επισκέπτης
Έξω έχουν πάει στον Σύριζα.
Με εξαίρεση ένα 4%-5% που τρώνε ακόμα από το χέρι του Μπενύ.
Απόδειξη:
http://[URL unfurl="true"]www.eklogika.gr/uploads/files/kouroublis-sakorafa.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.aftodioikisi.gr/mediafiles/2013/10/kriton_arsenis-aftodioikisi.jpg[/img[/URL]]
Αλλά και ο ίδιος ο Σύριζα από τα σπλάχνα του υπήρξε συγκοινωνών δοχείο του ΠΑΣΟΚ,εδώ υπήρξε το ΚΚΕ.
Απόδειξη:
http://[URL unfurl="true"]www.eklogika.gr/uploads/files/kouroublis-sakorafa.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.aftodioikisi.gr/mediafiles/2013/10/kriton_arsenis-aftodioikisi.jpg[/img[/URL]]
Αλλά και ο ίδιος ο Σύριζα από τα σπλάχνα του υπήρξε συγκοινωνών δοχείο του ΠΑΣΟΚ,εδώ υπήρξε το ΚΚΕ.
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
ξερω πουτάνας δικοματισμου γιε ξερω μια χαραεμαθε και η γλιτσα την προβοκατσια
αι μωρη λουλου μαθε τι σημαινει
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
μόνο στο νετ υπάρχουν ακόμα χόνιδες...
έξω τρώνε φάπα...
εχεις δικιο πιπικο εξω κυκλοφορουν μονο παπιες
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Έξω έχουν πάει στον Σύριζα.
Απόδειξη:
[/quote] Εαν δεν τους εκφράζει πλέον το ΠΑΣΟΚ ας πανε όπου θέλουν πλην υπουργών όπως λοβερδος κτλπ
Επισκέπτης
Όταν μαζεύεις πασοκοπόντικες που εγκατέλειψαν το καράβι μοιραία θα σε κάνουν σαν τα μούτρα τους.Εαν δεν τους εκφράζει πλέον το ΠΑΣΟΚ ας πανε όπου θέλουν πλην υπουργών όπως λοβερδος κτλπ
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
έτσι σου αρέσει να τον περνεις;; Εκλεκτικό σε βρισκωεχεις δικιο πιπικο εξω κυκλοφορουν μονο παπιες
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
ολα είναι θέμα ηγεσίας. Δες τον χοντρό κ τον Κύκλωπα διαγραφ όποιον έχει αντίθετη άποψη απο αυτούς!! Δημοκρατική παράταξη χαχαχαΌταν μαζεύεις πασοκοπόντικες που εγκατέλειψαν το καράβι μοιραία θα σε κάνουν σαν τα μούτρα τους.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Όταν μαζεύεις πασοκοπόντικες που εγκατέλειψαν το καράβι μοιραία θα σε κάνουν σαν τα μούτρα τους.
και πηγαν στην ψαροβαρκα του τσυριζα
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
ε αφού ο χοντρός το βούλιαξε το καράβι βλακακοκαι πηγαν στην ψαροβαρκα του τσυριζα
Επισκέπτης
Ψαρόβαρκα ο Σύριζα αυτή την στιγμή δεν είναι,μάλλον υπερωκεάνιο,αλλά τα πράγματα αυτή την στιγμή είναι ρευστά και όλα παίζονται,το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δικομματισμός πέθανε.και πηγαν στην ψαροβαρκα του τσυριζα
Θα δούμε τι θα προκύψει τελικά,τι θα μείνει...
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Έφυγε το θέμα από τον Μέγα Κρίτωνα και μου χαλάτε το βράδυ!
Το θεριό αυτό του πνεύματος είχε ζητήσει να σταματήσουν οι έρευνες για υδρογονάνθρακες (ή υδατάνθρακες αν είσαι με τους Ασυνάρτητους Έλληνες)γιατί υπήρχε φόβος να αποπροσανατολιστούν οι φάλαινες!!!
Προσοχή , όχι να σταματήσουν επειδή αποπροσανατολίζονται οι φάλαινες αλλά επειδή ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ αποπροσανατολιστούν!
Να μην εκμεταλλευτεί η χώρα τον φυσικό της πλούτο γιατί κάτι θα μπορούσε και να τρέχει με τις φάλαινες! ΘΕΟΣ!!
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι έρευνες ολοκληρώθηκαν και οι φάλαινες ΔΕΝ αποπροσανατολίστηκαν.
Σε μια άλλη στιγμή το τέρας γνώσεων που λέγεται Κριτών συνέδεσε τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών για τον θάνατο του Φύσα με την καταστροφή των δασών. Κανείς δεν κατάλαβε εντελώς τι ήθελε να πει αλλά το νόημα ήταν ότι η κυβέρνηση συλλαμβάνει Χρυσαυγίτες για να μπορεί ανενόχλητη να καταστρέφει τα δάση!!
Τι είχε πιει όταν έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά ήταν πολύ δυνατό προφανώς. Στο ΠΑΣΟΚ πάντως διατείνονταν ότι τέτοιες απόψεις δεν ήταν αποτέλεσμα κατάχρησης ουσιών αλλά μιας σημαντικής νοητικής στέρησης γνωστής σε όλους στο περιβάλλον του ......
Το ότι υπάρχουν τόσο χαχόλοι σε αυτόν τον κόσμο που τον κάναν ήρωα μόλις τον έκανε μεταγραφή το κόμμα τους αποδεικνύει ότι η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια! Βγήκε λέει ευρωβουλευτής του μήνα όσο αφορά το κόκκινο μυρμήγκι!! Ρε καμένα τέτοιες διακρίσεις έχουν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι ευρωβουλευτές .
Πόσο ΖΩΑ πια?
ΕΛΕΟΣ!
Το θεριό αυτό του πνεύματος είχε ζητήσει να σταματήσουν οι έρευνες για υδρογονάνθρακες (ή υδατάνθρακες αν είσαι με τους Ασυνάρτητους Έλληνες)γιατί υπήρχε φόβος να αποπροσανατολιστούν οι φάλαινες!!!
Προσοχή , όχι να σταματήσουν επειδή αποπροσανατολίζονται οι φάλαινες αλλά επειδή ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ αποπροσανατολιστούν!
Να μην εκμεταλλευτεί η χώρα τον φυσικό της πλούτο γιατί κάτι θα μπορούσε και να τρέχει με τις φάλαινες! ΘΕΟΣ!!
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι έρευνες ολοκληρώθηκαν και οι φάλαινες ΔΕΝ αποπροσανατολίστηκαν.
Σε μια άλλη στιγμή το τέρας γνώσεων που λέγεται Κριτών συνέδεσε τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών για τον θάνατο του Φύσα με την καταστροφή των δασών. Κανείς δεν κατάλαβε εντελώς τι ήθελε να πει αλλά το νόημα ήταν ότι η κυβέρνηση συλλαμβάνει Χρυσαυγίτες για να μπορεί ανενόχλητη να καταστρέφει τα δάση!!
Τι είχε πιει όταν έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση δεν ξέρουμε ακριβώς αλλά ήταν πολύ δυνατό προφανώς. Στο ΠΑΣΟΚ πάντως διατείνονταν ότι τέτοιες απόψεις δεν ήταν αποτέλεσμα κατάχρησης ουσιών αλλά μιας σημαντικής νοητικής στέρησης γνωστής σε όλους στο περιβάλλον του ......
Το ότι υπάρχουν τόσο χαχόλοι σε αυτόν τον κόσμο που τον κάναν ήρωα μόλις τον έκανε μεταγραφή το κόμμα τους αποδεικνύει ότι η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια! Βγήκε λέει ευρωβουλευτής του μήνα όσο αφορά το κόκκινο μυρμήγκι!! Ρε καμένα τέτοιες διακρίσεις έχουν ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι ευρωβουλευτές .
Πόσο ΖΩΑ πια?
ΕΛΕΟΣ!
Επισκέπτης
Λες να έχουμε και την ανάσταση του Πασόκ εκτός από του Ιησού φέτος;χα χα χακανενα καραβι δεν βουλιαξε βλακακοου
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Επίσης τα καμένα του Τσίπρα πρέπει να γνωρίζουν πως ο Μέγας Κριτών έχει και μεγάλη αντιμνημονιακή εμπειρία. Στο πρόσωπο του βρήκαν τον άνθρωπο που θα κάψει - διαγράψει - καταργήσει - διαπραγματευτεί - θέσει σε δημοψήφισμα (ανάλογα πως ξυπνήσει ο Τσίπρας την συγκεκριμένη μέρα) τα μνημόνια!
Έχει λέει διαπραγματευτεί με το ΔΝΤ για λογαριασμό της Τουρκικής κυβερνήσεως! Ρε παιδιά ειλικρινά δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου , αυτός το έχει πει!
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του σε ηλικία 25 ετών και μόλις τελείωσε το διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο Θεσσαλίας τον έβαλαν οι Τούρκοι να διαπραγματευτεί το μνημόνιο τους !!!!
Ρε το παιδί πίνει δυνατά πράγματα , την ακούει κανονικότατα!
Έχει λέει διαπραγματευτεί με το ΔΝΤ για λογαριασμό της Τουρκικής κυβερνήσεως! Ρε παιδιά ειλικρινά δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου , αυτός το έχει πει!
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του σε ηλικία 25 ετών και μόλις τελείωσε το διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο Θεσσαλίας τον έβαλαν οι Τούρκοι να διαπραγματευτεί το μνημόνιο τους !!!!
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ον Ιούλιο 2002 ήταν ο πρώτος μη Τούρκος εργαζόμενος στην ιστορία του Υπουργείου Οικονομικών της Τουρκίας, στην Άγκυρα, όπου μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία να συμμετέχει εκ μέρους της Τουρκίας και στις διαπραγματεύσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αναφορικά με την πορεία του προγράμματος σταθεροποίησης της Τουρκίας."
Επισκέπτης
Eσύ τί υποστήριζεις;
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕEσύ τί υποστήριζεις;
40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα! Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ’ αυτούς και τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι…
Ποιός σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα; Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο; Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε!
Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα...Κάθαρμα ε κάθαρμα! Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.
Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία!
Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες!
Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!
Τι κατάφερες ρε;
Τί μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη;
Δεν ντράπηκες να ταπεινώσεις το δολάριο επί τόσα χρόνια;
Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!
Τί σου κάναμε και μας καταράστηκες για να φτάσουμε τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη;
Όλους τους οικονομικούς εγκεφάλους μετά την μεταπολίτευση (πρωθυπουργούς και υπουργούς) τους μάτιασες! Δεν ντρέπεσαι;
Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις.
Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου!
Και αντί να την δωρίσεις τρομάρα σου στο κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησες την ιστορία να βγάλεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους;
Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι; Ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες;
Tα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες π.χ. στην Πτολεμαΐδα ή στους Φιλίππους που τα έφτιαξες μάλιστα με τους Ρώσους κομουνιστές για ποιόν λόγο τα έκανες;
Σώνει και καλά να καταργήσεις όλες τις λάμπες πετρελαίου στα χωριά και γέμιζες στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο! Βρε μανία;
Χώρια τα στάδια αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες; Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο;
Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;
Δεν λυπόσουνα τα παιδιά μας που σπούδαζαν στα πανεπιστήμια με το άγχος του απουσιολογίου χωρίς να μπορούν να κάνουν ούτε μία τουλάχιστον κατάληψη κάθε χρόνο για ξεκούραση;
Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα όμορφο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι ευτυχισμένοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί των Ανατολικών χωρών που εισπράττουν τώρα τόσο συνάλλαγμα από τα εργαζόμενα κορίτσια τους στο εξωτερικό, ενώ οι δικοί μας επιστρέφοντας πήραν συντάξεις και τους κοροϊδεύουν. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους Ισραηλίτες .
Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Για τιμωρία σου, σου χρεώνουν εσένα όλοι το Κυπριακό!
Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους για χάρη των Αράβων που μας παίρναν όλο το ελληνικό τσιμέντο για τα έργα τους σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες και το κράτος εδώ έκτιζαν και τα τσιμεντάδικά μας είχαν τρελαθεί στην δουλειά; Ευτυχώς που μετά τα πούλησε η Νέα Δημοκρατία στους ξένους αφού το - ΠΑΣΟΚ πρώτα τα… κοινωνικοποίησε και τα έκανε ζημιογόνα - και τώρα επιτέλους έτσι ησυχάσαμε!
Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;
Μας στέρησες ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα να μην τραγουδάμε 14 τραγούδια του Θεοδωράκη;
Ξέρεις τι ψυχολογικά τραύματα μας προκάλεσε εκείνη η απαγόρευση; Τραύματα βαθιά που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη!
Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 43 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον έξαλλο τον γείτονα μου, που μου τα πρήζει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!
Bαρέθηκα να ακούω συνέχεια «Πού είσαι Παπαδόπουλε…» όταν πέφτω στα μπλόκα της Εθνικής οδού όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες αγροτών – ποδοσφαιρόφιλων και άλλων διαμαρτυρομένων ανθρώπων ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα – πάντοτε υπό την προστασία της αστυνομίας – να σταματούν την κυκλοφορία, καθώς και κάθε φορά όταν βρίσκομαι στο κέντρο των Αθηνών όπου φιλήσυχοι πολίτες εκφράζουν πολιτισμένα και ειρηνικά την αγανάκτησή τους για τις αδικίες σε βάρος τους, έχοντας επιπλέον παράλληλα την ευθύνη να προστατεύσουν τα καταστήματα, τους εργαζομένους και τους περαστικούς από τους προβοκάτορες φασίστες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα.
Άσε και αυτούς τους ταξιτζήδες που είναι όλοι τους πρώην χαφιέδες της ασφάλειας.
Ούστ Φασισταριά! Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικονομικός μετανάστης...αφού βέβαια ενημερωθώ πρώτα από την τηλεόραση για τις κλοπές, τις κομπίνες και τις μίζες τόσων και τόσων πρώην υπουργών – πράσινων και γαλάζιων – που οι άνθρωποι τι έκαναν τελικά; Εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας μετά την μεταπολίτευση!!
Λίγο το έχεις αυτό; Είμαι Δημοκράτης ρέ! Τ’ ακούς;
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Επίσης τα καμένα του Τσίπρα πρέπει να γνωρίζουν πως ο Μέγας Κριτών έχει και μεγάλη αντιμνημονιακή εμπειρία. Στο πρόσωπο του βρήκαν τον άνθρωπο που θα κάψει - διαγράψει - καταργήσει - διαπραγματευτεί - θέσει σε δημοψήφισμα (ανάλογα πως ξυπνήσει ο Τσίπρας την συγκεκριμένη μέρα) τα μνημόνια!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 55