Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ο Τδεν θα αναπαράξουμε την ατζέντα του Μιχάλαγα.
απλό είναι.
Έρε κόλλημα!!!!!!!
Ο Τδεν θα αναπαράξουμε την ατζέντα του Μιχάλαγα.
απλό είναι.
Αν υποθέσουμε ότι έχουμε τρικομματική βουλή;Aντε πορνοπαπε, καιρος ηταν να σου τα πρηξουν και σενα με την επερχομενη συνεργασια ΝΔ-Συριζα, αρκετα ασχοληθηκα να εξηγω μονος μου οτι δεν γινεται.
Αντε κανε καμια δουλεια κι εσυ.
Εκλογες παλι.Αν υποθέσουμε ότι έχουμε τρικομματική (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Χ.Α.) βουλή;
Τί θα γίνει τότε;;;;;
Αν υποθέσουμε ότι έχουμε τρικομματική βουλή;
(ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Χ.Α.)
Τί θα γίνει τότε;;;;;
Και παλι και παλι μεχρι να υπαρξει σοβαρο αποτελεσμα και οχι γελοιοτητες.Και πάλι...και πάλι...και πάλι...μέχρι ο λαός να αποφασίσει να δώκει αυτοδυναμία;;;;
Πιο ανορθόγραφο βλήμα δεν γίνεται!!!!!θα γινετ[size=20pt]αι[/size] ρεζιλι των σκυλιων
Ο Τσατσόπουλος μίλησε για συνεργασία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ανοιχτά,ο Μιχαλολιάκος σου φταίει εσένα;
Έρε κόλλημα!!!!!!!
Πιο ανορθόγραφο βλήμα δεν γίνεται!!!!!
Επηρεάσαμε και τον Το Μιχάλαγας και όλοι οι προπαγανδιστές του το καλλιεργείτε πολύ καιρό πριν στα πλαίσια της ναζιστικής προπαγάνδας ισχύος που είναι το μόνο σας έργο.
Ωχριουν βεβαια στη δικη σας προπαγανδα για την καλλιεργεια κλιματος περι δηθεν συνεργασιας ΝΔ-ΧΑ.ο Μιχάλαγας και όλοι οι προπαγανδιστές του το καλλιεργείτε πολύ καιρό πριν στα πλαίσια της ναζιστικής προπαγάνδας ισχύος που είναι το μόνο σας έργο.
Ωχριουν βεβαια στη δικη σας προπαγανδα για την καλλιεργεια κλιματος περι δηθεν συνεργασιας ΝΔ-ΧΑ.
Επηρεάσαμε και τον Τσατσόπουλο και παραμιλάει;;;;
Το 89 σου λέει τίποτις;;;;;
αλεξ βοριδης πολυδωρας μπαλτακος δεν εχουν την ιδια αποψη
γενικα θα μιλησω.Εχω γνωρισει μουνοπανα και ανθελληνες αλλα σαν και σενα ουτε εναν.Πιστεψε με ειναι πολλα τα χρονια που κουβαλαω στο νετ και μιλαω με κοσμο.Εισαι ο ενας και μοναδικος.σου αναγνωρίζω ότι για τοπικός γκαίμπελς συνιστάς αναβάθμιση,
αλλά γίνεσαι κουραστικός.
ο Πέτρος έχει την άποψή του. δεν επηρεάστηκε από σας.
οι υπόλοιποι αν ασχοληθούμε με τον Πέτρο θα μπουμε στο τριπάκι της προπαγάνδας σας, αναδεκνύοντας σε μείζον το δικό σας μείζον..
ούτως ή άλλως τι θα γίνει θα κριθεί τότε και θα έχει σχέση με το αποτέλεσμα.
Αν δούμε ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ για τον κίνδυνο των ''ναζί'' και την σωτηρία της χώρας,θα είσαι με την συγκυβέρνηση ή με τους ''ναζί'' ;;;;σου αναγνωρίζω ότι για τοπικός γκαίμπελς συνιστάς αναβάθμιση,
αλλά γίνεσαι κουραστικός.
ο Πέτρος έχει την άποψή του. δεν επηρεάστηκε από σας.
οι υπόλοιποι αν ασχοληθούμε με τον Πέτρο θα μπουμε στο τριπάκι της προπαγάνδας σας, αναδεικνύοντας σε μείζον το δικό σας μείζον..
ούτως ή άλλως τι θα γίνει θα κριθεί τότε και θα έχει σχέση με το αποτέλεσμα.
γενικα θα μιλησω.Εχω γνωρισει μουνοπανα και ανθελληνες αλλα σαν και σενα ουτε εναν.Πιστεψε με ειναι πολλα τα χρονια που κουβαλαω στο νετ και μιλαω με κοσμο.Εισαι ο ενας και μοναδικος.
αποφευγω γενικα τα πολιτικα αλλα αυτο δεν αναιρει την αποψη μου για σενασαν έπαινος μου ακούγεται...
δυστυχώς δε μου λέει τπτ το νικ σου, για να σιγουρευτώ....
θα το κρατήσω πάντως ως επόμενη υπογραφή.