Νέα

Τσιγγάνες σε πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fantasy24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 163K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
πολλες γυφτισες δηλωνουν προθυμες για πηδημα εναντι αμοιβης αλλα συχνα προσπαθουν απλα να βαλουν στο χερι τα λεφτα & να την κανουν. Μια φορα πηρα γυφτισα, στην Ελευσινα, της εκανα πεσιμο στα ισα, ποσο θες για να σε πηδηξω, 5 ευρω ζητησε, 5 της εωδσα και την πηδηξα στο φτερο για να μου φυγει απλα το απωθυμενο. Απο τοτε εχω ξαναπλησιασει γυφτοπουλες (μερικες ειναι τουμπανα με κατι βυζαρες 5 αρες) αλλα ενω αρχικα δεχονται ζητανε λεφτα στο χερι πριν καν μπουν στο αμαξι. Οχι μωρη γυφτισσα! Γενικα θελει θρασος αλλα και προσοχη η φαση. Οπου τις βρισκετε μονες πεσιμο, αλλα το νου μας.

lefteris22

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον επανερχομαι με κατι που μου συνεβει χθες. Πειραιας σε μια πλατεια, σκαει γυφτισα γυρω στα 40 αρκετα καλη, καμια σχεση με αυτες χωρις δοντια κλπ. Αμεσως μου περνανε στο μυαλο διαφορα πραγματα... Παλικαρι μηπως εχεις ψιλα μου λεει και πλησιαζει, τις λεω αραξε λιγο κατι θα σου δωσω. Πιασαμε την κουβεντα για γενικα γιαυτη (ταυτοχρονα κοιταζα τριγυρω μην εχει τιποτα γυφτους που περιμενουν:P) μεχρι που της λεω θελω να πηδηχτουμε και βαζει τα γελια :P τεσπα μην σας τα πολυλογω δεν γαμησα αλλα η τυπισα μετα απο πολλα καθισε και της εβαλα δαχτυλο μεχρι που εχυσε. Λεω τωρα θα βγαλω το χερι μου και θα βρωμαει και παιδια, πραγματικα τετοιο μυρωδατο μουνακι σπανια βλεπεις, η τυπισα ηταν  γενικα προσεγμενη για γυφτισα χωρις βρωμερα ρουχα και δεν μυριζε.Της ειπα να μου τραβηξει μαλακια μετα γιατι η καβλα ειχε χτυπησει κοκκινο αλλα μου λεγε μαλακιες του στυλ εχω αντρα εχω παιδια και αυτο ειναι πολυ που καναμε κλπ. Της ειπα να της δωσω το τηλ μου και μου ειπε καλυτερα οχι και οτι θα με ξαναπετυχει εκει αν ειναι, τις εδωσα 5 ευρω και εφυγα. Τελικα ειναι αυτο που ειπε ο φιλος απο πανω, θελει θαρρος, αν και πριν καποιο καιρο παλι ιδια φαση βλεπω γυφτακι γυρω στα 25 τουμπανο, την πλησιασα και της ειπα θελω να πηδηχτουμε και η τυπισσα αρχισε να φωναζει κατι στη γλωσσα της ε και εφυγα γρηγορα μην γινω ρεζιλι:P

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Λοιπον επανερχομαι με κατι που μου συνεβει χθες. Πειραιας σε μια πλατεια, σκαει γυφτισα γυρω στα 40 αρκετα καλη, καμια σχεση με αυτες χωρις δοντια κλπ. Αμεσως μου περνανε στο μυαλο διαφορα πραγματα... Παλικαρι μηπως εχεις ψιλα μου λεει και πλησιαζει, τις λεω αραξε λιγο κατι θα σου δωσω. Πιασαμε την κουβεντα για γενικα γιαυτη (ταυτοχρονα κοιταζα τριγυρω μην εχει τιποτα γυφτους που περιμενουν:P) μεχρι που της λεω θελω να πηδηχτουμε και βαζει τα γελια :P τεσπα μην σας τα πολυλογω δεν γαμησα αλλα η τυπισα μετα απο πολλα καθισε και της εβαλα δαχτυλο μεχρι που εχυσε. Λεω τωρα θα βγαλω το χερι μου και θα βρωμαει και παιδια, πραγματικα τετοιο μυρωδατο μουνακι σπανια βλεπεις, η τυπισα ηταν  γενικα προσεγμενη για γυφτισα χωρις βρωμερα ρουχα και δεν μυριζε.Της ειπα να μου τραβηξει μαλακια μετα γιατι η καβλα ειχε χτυπησει κοκκινο αλλα μου λεγε μαλακιες του στυλ εχω αντρα εχω παιδια και αυτο ειναι πολυ που καναμε κλπ. Της ειπα να της δωσω το τηλ μου και μου ειπε καλυτερα οχι και οτι θα με ξαναπετυχει εκει αν ειναι, τις εδωσα 5 ευρω και εφυγα. Τελικα ειναι αυτο που ειπε ο φιλος απο πανω, θελει θαρρος, αν και πριν καποιο καιρο παλι ιδια φαση βλεπω γυφτακι γυρω στα 25 τουμπανο, την πλησιασα και της ειπα θελω να πηδηχτουμε και η τυπισσα αρχισε να φωναζει κατι στη γλωσσα της ε και εφυγα γρηγορα μην γινω ρεζιλι:P
Tις εβαλες δαχτυλο και έχυσε!!!Ποιος είσαι ρε παλικάρι;Μηπως κατουρηθηκε;Απο τα γέλια ;

Και μυρωδάτο κιόλας;Το εγλυψες το δαχτυλό σου;

lefteris22

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Απλα το αναφερω, οποιος δεν πιστευει δεν θα κατσω να ασχοληθω. Και οταν λεω εχυσε δεν εννοω εκανε squirt... Αυτα.

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Ωραιος Λευτερη καλα ξηγιεσαι!ασ τους αλλους να λενε!Παντως το σκηνικο που πες με την 25αρα μου χε τυχει και μενα με μια πιτσιρικα τσιγγανα στη Γλυφαδα εκει κοντα σε μια σταση του τραμ που της ειπα για γαμησι και εβρυζε... χαχαχα !!!

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
πως θα γινει να γαμησουμε κανενα γυφτάκι?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πως θα γινει να γαμησουμε κανενα γυφτάκι?
τυπε στον πεζοδρομο της ζηνωνος κοντα στην ομονοια τελευταια ειχα πετυχει κατι γυφτογυφτισσες που επαιζε το ματι τους με τους περαστικους  :S

CAZODURO36

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
στη γεφυρα του σχιστου προς καβαλας δυο μικρες  η μια δινει κ κωλο γυρω στα 25 στα τριγυρω παιζουν και μαυρουλες

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
Ακούγεται ότι στην Πάτρα έχει γύφτισες, δεν ξέρω αν ευσταθεί αλλά κυκλοφορεί η φήμη.
πηγαινε λιγο πιο κατω κ θα βρεις σιγουρα αμαλιαδα. 1φορα ενα καρπούζι δωρο δεύτερη φορα πεπόνι

Radovan

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Like
17
Πόντοι
1
κανενα τσιγγανακι ; που θα βρουμε ;

Jason86

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Κριτικές
9
Like
131
Πόντοι
1
Είδα στο γκάζι κα΄τι τσιγγανάκια όπλα..

Jason86

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Κριτικές
9
Like
131
Πόντοι
1
Είναι αυτές π σε πρήζουν μωρε για να σ πουν τη μοίρα π σ δίνουν λουλούδια και τέτοια..μερικά ήταν πολύ κλα και απορώ πως δεν τις εκμεταλλευονται.
Ναι λογικά θα ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ αν τις προσεγγισεις σωστά

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Και εγώ γουστάρω γυφτισες αλλά φοβάμαι να την πέσω .  Αν ξέρει κάποιος στάνταρ ας μας πει

Jason86

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Κριτικές
9
Like
131
Πόντοι
1
Και εγώ γουστάρω γυφτισες αλλά φοβάμαι να την πέσω .  Αν ξέρει κάποιος στάνταρ ας μας πει

ΠΡΟΣΟΧΗ μην μπερδεύεται τις γύφτισες με τις τσιγγάνες..
Ακρως καλύτερες οι τσιγγανες

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Ακούγεται ότι στην Πάτρα έχει γύφτισες, δεν ξέρω αν ευσταθεί αλλά κυκλοφορεί η φήμη.
τυπε πολύ γυφταριο εχει η κατω αχαια μια κωμοπολη 23 χιλιόμετρα από τη πατρα,περιπου το 50%ειναι γυφταριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom