Έχω περάσει 3-4 μέρες φανάρι μετά τις 5 οαεδ στη Λιοσίων αδύνατη ξανθιά τσιγγάνα δεν έχω μιλήσει γιατί συνήθως απέναντι ζητιανεύει και κάποιος άλλος και δεν ξέρω αν είναι μαζί.Φίλε @GiorgosM145 ξέρεις κάτι παραπάνω?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσιγγάνες σε πιάτσες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fantasy24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 335
- Εμφανίσεις 163K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 389
- Πόντοι
- 20
Έχω περάσει 3-4 μέρες φανάρι μετά τις 5 οαεδ στη Λιοσίων αδύνατη ξανθιά τσιγγάνα δεν έχω μιλήσει γιατί συνήθως απέναντι ζητιανεύει και κάποιος άλλος και δεν ξέρω αν είναι μαζί.Φίλε @GiorgosM145 ξέρεις κάτι παραπάνω?
Αν εννοείς μια κοπέλα κάτω από 30 με κοντό καστανόξανθο μαλλί και ένα ποτηράκι στο χέρι, μόνο ζητιανεύει, δεν εκδίδεται - τουλάχιστον απ' όσο ξέρω
Σ ευχαριστώ αυτή πρέπει να είναιΑν εννοείς μια κοπέλα κάτω από 30 με κοντό καστανόξανθο μαλλί και ένα ποτηράκι στο χέρι, μόνο ζητιανεύει, δεν εκδίδεται - τουλάχιστον απ' όσο ξέρω
skouter-akis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Βγαίνοντας σήμερα από Κηφισό..έξοδο για να πας αριστερά κάτω από τη γέφυρα Κωνσταντινουπόλεως προς Ίλιον κτλ..ήταν μια τσιγγανούλα με μακρύ μαύρο μαλλί μέχρι τα κωλομέρια..μια ζουμερή κωλάρα που την κουνούσε όταν περπατούσε με χάρη η οποία ζητιάνευε...δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμη για περαιτέρω...ήμουν συνοδηγός με συνεργάτη και δεν γινόταν να πω κάτι..μήπως κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες;;
ήταν καυλίτσα η άτιμη....
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.233
- Πόντοι
- 2.546
Χθες στο 735 ειδα τσιγγανα πανεμορφη ξανθοκαστανη ανοιχτοχρωμη φατσουλα γλυκια αδυνατη τουμπανοσωμα χαμογελακι ελεγα δεν ξαναπαντρευομαι μιλουσε τηλ με κοιταζε χαμογελουσε κανω ινηση κατω απο το σιδερο κ καθομαι διπλα της και ακουμπιομασταν γραφω στο τηλ 69 το κοιταζει και ξανακοιταζε την επιανα γυριζε σε μενα χαμογελουσε μιλωντας στο τηλ ειχε κ αλλες δικες της πιο πισω μετα κατεβηκα μαζι της επιτηδες ηταν ολες μαζι μπηκε σε μαγαζι περασα μπροστα βγηκε μετα περασμε διπλα διπλα κ πηγε στις αλλες.Καταλαβα οτι δεν αμπροουσε να το προχωρησει ηταν συγγενεις της πιθανον περιμενω να την ξαναδω!Μπηκε στ δρομολογιο των 5 και κατι γτ εγω σχολασα 5.10 κ πηγα στο 735
Poli_Asxetos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2024
- Like
- 405
- Πόντοι
- 21
Παιδιά 9 στις 10 ότι ζητιανεύει … κάθεται. Απλά θέλει προσοχή
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.233
- Πόντοι
- 2.546
ΙσχυειΠαιδιά 9 στις 10 ότι ζητιανεύει … κάθεται. Απλά θέλει προσοχή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διπλο περασμα στις 11 κ κατι και στις 12 και κατι απο οαεδ κενο
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.281
- Πόντοι
- 441
Μη γελάσετε αλλά έχω χύσει γύφτισσα χωρίς να με ακουμπήσει
Καλησπέρα φίλε που λες η γέφυρα που πάει Μπουρνάζι η άλλη η Κωνσταντινουπόλεως στον ΤΑΎΡΟ?Βγαίνοντας σήμερα από Κηφισό..έξοδο για να πας αριστερά κάτω από τη γέφυρα Κωνσταντινουπόλεως προς Ίλιον κτλ..ήταν μια τσιγγανούλα με μακρύ μαύρο μαλλί μέχρι τα κωλομέρια..μια ζουμερή κωλάρα που την κουνούσε όταν περπατούσε με χάρη η οποία ζητιάνευε...δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμη για περαιτέρω...ήμουν συνοδηγός με συνεργάτη και δεν γινόταν να πω κάτι..μήπως κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες;;
skouter-akis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα..Μπουρνάζι σιτυΚαλησπέρα φίλε που λες η γέφυρα που πάει Μπουρνάζι η άλλη η Κωνσταντινουπόλεως στον ΤΑΎΡΟ?
Διαγραμμένο μέλος 247771
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2024
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Δηλαδή η υγιεινή δεν παίζει εδω;Νομός της πιατσας
Διαγραμμένο μέλος 247771
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2024
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Επιστημονικότατη προσέγγισηΑυτές οι γυφτισες δεν παθαίνουν τίποτα, ούτε μεταδιδουν ...μην ανησυχειτε
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.726
- Πόντοι
- 456
Δεν μου φάνηκε αστείο.Μη γελάσετε αλλά έχω χύσει γύφτισσα χωρίς να με ακουμπήσει
Θέλω όμως να ρωτήσω. Αν σου έδωσαν και εσένα, επίδομα παιδιού μετά από αυτό. Η μήτρα τους το απορροφάει, ακόμα και αν την έχυσες στον αστράγαλο.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.281
- Πόντοι
- 441
Στο πρόσωπο τα πέταξα στην βρωμιάραΔεν μου φάνηκε αστείο.
Θέλω όμως να ρωτήσω. Αν σου έδωσαν και εσένα, επίδομα παιδιού μετά από αυτό. Η μήτρα τους το απορροφάει, ακόμα και αν την έχυσες στον αστράγαλο.
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.726
- Πόντοι
- 456
Ακόμα χειρότερα. Εκεί γίνεται εγγυημένα η απορρόφηση. Να σας ζήσει ο Χρυσοβαλάντης σας. Ρομαλέν Τσαβαλέν.Στο πρόσωπο τα πέταξα στην βρωμιάρα
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.233
- Πόντοι
- 2.546
Εννοεις με κατευθυνση προς Λαμια σωστα?Βγηκατε καο κανατε αριστερα στα φαναρια που καταληγει στη στρογγυλη στο μπουρναζι σωστα?Που ακριβως στεκοταν η κωλαρου?Βγαίνοντας σήμερα από Κηφισό..έξοδο για να πας αριστερά κάτω από τη γέφυρα Κωνσταντινουπόλεως προς Ίλιον κτλ..ήταν μια τσιγγανούλα με μακρύ μαύρο μαλλί μέχρι τα κωλομέρια..μια ζουμερή κωλάρα που την κουνούσε όταν περπατούσε με χάρη η οποία ζητιάνευε...δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμη για περαιτέρω...ήμουν συνοδηγός με συνεργάτη και δεν γινόταν να πω κάτι..μήπως κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες;;
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.233
- Πόντοι
- 2.546
Χθες ηταν η ταιγγανα στα φαναρια οαεδ μενιδιου σταθερη μεσημερι απογευμα
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.233
- Πόντοι
- 2.546
Δυο γυφτοπουλες στα φαναρια πετρου ραλλη στην πλευρα των κτελ καθονταν στη γωνια του δρομου αριστερα.Μια πολυ μικρη κ μια εφηβη ισως υπαρχει μαμα θεια αδελφη μεγαλυτερη στο γυρνα σε τις ειδα αρα ηταν απο ωρα πριν εκει κ για να πανε σιγουρα υπαρχουν κι αλλες καπου εκει η γυρω που θα,ζητιανευουν καθως εχει φαναρια μαζεμενα.Ειχε αναφερθει απο εναν οτι ειχε δει κ σε αλλο σημειο φαναριων πιο πανω οποτε κατι γινεται εκει.
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.326
- Πόντοι
- 2.046
Είσαι παίχτηςΧθες στο 735 ειδα τσιγγανα πανεμορφη ξανθοκαστανη ανοιχτοχρωμη φατσουλα γλυκια αδυνατη τουμπανοσωμα χαμογελακι ελεγα δεν ξαναπαντρευομαι μιλουσε τηλ με κοιταζε χαμογελουσε κανω ινηση κατω απο το σιδερο κ καθομαι διπλα της και ακουμπιομασταν γραφω στο τηλ 69 το κοιταζει και ξανακοιταζε την επιανα γυριζε σε μενα χαμογελουσε μιλωντας στο τηλ ειχε κ αλλες δικες της πιο πισω μετα κατεβηκα μαζι της επιτηδες ηταν ολες μαζι μπηκε σε μαγαζι περασα μπροστα βγηκε μετα περασμε διπλα διπλα κ πηγε στις αλλες.Καταλαβα οτι δεν αμπροουσε να το προχωρησει ηταν συγγενεις της πιθανον περιμενω να την ξαναδω!Μπηκε στ δρομολογιο των 5 και κατι γτ εγω σχολασα 5.10 κ πηγα στο 735
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 768