Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

Επισκέπτης
Σορρι κιολας , αλλα για να μην νομιζω οτι κανουν πουλακια ατ ματια μου...Ο Χιτμαν δεν ειπε οτι οι καπνιαστες στο 2Χ2 γινονται ρομπα και χαχαχαχαχαχα και καλα να παθουν ? Ε κι εγω του λεω οτι δεν τους απασχολει καθολου η γνωμη των μη καπνιστων, δεν ντρεπονται  , στ'αρχιδια τους...

το 'χασα πουθενα γαμω? Ελληνοφωνη ειμαι...εχμ ετσι πιστευω δλδ.. :dancing:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σορρι κιολας , αλλα για να μην νομιζω οτι κανουν πουλακια ατ ματια μου...Ο Χιτμαν δεν ειπε οτι οι καπνιαστες στο 2Χ2 γινονται ρομπα και χαχαχαχαχαχα και καλα να παθουν ? Ε κι εγω του λεω οτι δεν τους απασχολει καθολου η γνωμη των μη καπνιστων, δεν ντρεπονται  , στ'αρχιδια τους...

το 'χασα πουθενα γαμω? Ελληνοφωνη ειμαι...εχμ ετσι πιστευω δλδ.. :dancing:

αυτό έλεγα κι εγώ, ο χίτμαν το πήγε πολύ παραπέρα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ζουμι ειναι το ιδιο και στις δυο περιπτσωσεις!
Δεν γουσταρουν αυτο που κανουν....
ουτε αυτος στο μεταξι με το δεκαρικο,ουτε ο αλλος που καπνιζει στο 2Χ2...αν ειχαν δυνατοτητα επιλογης να κανουν το ιδιο πραγμα δε θα επελεγαν τα συγκεκριμενα μερη..
πρεζακια ειναι που δεν μπορουν να κανουν αλλιως και υποκυπτουν στις αναγκες τους..τοσο απλα..
και τι θα πει αυτό; ότι πρέπει να τους τιμωρήσουμε σε κοινωνική απομόνωση για να περιθωριοποιηθούν με πιθανά ανεξέλεγκτα αποτελέσματα;
κοινωνικά το μοντέλο που ενστερνιζεσαι είναι αποτυχημένο από χέρι.
αύριο που λχ θα σου απαγορέψουν την κυκλοφορία με μηχανές κυβισμου που γουστάρεις γιατί έχουν αυξημένα ποσοστα θνησιμότητας θα καταλάβεις ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ όταν υποστηρίζεις αυτού του ειδους τις κοινωνικές επιλογές για ατομα με προσωπικά πάθη ή ιδιαιτερότητες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και για να συνεχίσουμε και λίγο με τον νόμο και τις καταγγελίες στο τηλέφωνο που δεν θυμάμαι..

ας πούμε ότι είσαστε αντικαπνιστές και μάλιστα σας ενοχλείο ο καπνός του τσιγάρου.. πάτε λοιπόν σε μια καφετέρια παραγγέλνετε τον καφέ σας/χυμό σας/ποτό σας και στο διπλανό τραπέζι σας κουτσουπώνετε ένας που ανάβει την τσιγαριά του και φυσάει αγέρωχα τον καπνό όπου λάχει...

τι κάνετε?

- φωνάζετε το αφεντικό/σερβιτόρο/μπάρμαν και του λέτε να πεί στον διπλανό να μην καπνίζει?
- λέτε στον θεριακλή να σβήσει το τσιγάρο γιατί σας ενοχλεί ο καπνός?
- παίρνετε τηλέφωνο
- σηκώνεστε και φεύγετε αφήνοντας το ποτάκι σας στην μέση?

εδώ σας θέλω παλληκάρια...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
όπως το λες.

ούτε μία στο τρισεκατομμύριο  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ωραια ... αρα συγκρινεις αυτους που κανουν κατι που εσυ θεωρεις σωστο με αυτους που κανουν κατι που εσυ θεωρεις λαθος... αρα δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου

και δεν σε κατηγορω καθολου για αυτο , ολος ο κοσμος ετσι κανει... ειναι φυσικος νομος αυτος απο τοτε που γεννιεσαι
απλα να τον καταλαβουμε καλα να σας λεμε και εμεις αυτα που θελετε να ακουτε για να μην καταδικαζομαστε σε απομονωση
πας σε μπουρδελα? ΠΟΤΕ

ΛΕς ψεμματα? ΠΟΤΕ

και τελειωνει το πανηγυρι  :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και τι θα πει αυτό; ότι πρέπει να τους τιμωρήσουμε σε κοινωνική απομόνωση για να περιθωριοποιηθούν με πιθανά ανεξέλεγκτα αποτελέσματα;
αύριο που λχ θα σου απαγορέψουν την κυκλοφορία με μηχανές κυβισμου που γουστάρεις γιατί έχουν αυξημένα ποσοστα θνησιμότητας θα καταλάβεις ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ όταν υποστηρίζεις αυτού του ειδους τις κοινωνικές επιλογές για ατομα με προσωπικά πάθη ή ιδιαιτερότητες.

πώς πάει το ποίημα?

πρώτα ήρθαν για τους κομουνιστές...

:dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και για να συνεχίσουμε και λίγο με τον νόμο και τις καταγγελίες στο τηλέφωνο που δεν θυμάμαι..

ας πούμε ότι είσαστε αντικαπνιστές και μάλιστα σας ενοχλείο ο καπνός του τσιγάρου.. πάτε λοιπόν σε μια καφετέρια παραγγέλνετε τον καφέ σας/χυμό σας/ποτό σας και στο διπλανό τραπέζι σας κουτσουπώνετε ένας που ανάβει την τσιγαριά του και φυσάει αγέρωχα τον καπνό όπου λάχει...

τι κάνετε?

- φωνάζετε το αφεντικό/σερβιτόρο/μπάρμαν και του λέτε να πεί στον διπλανό να μην καπνίζει?
- λέτε στον θεριακλή να σβήσει το τσιγάρο γιατί σας ενοχλεί ο καπνός?
- παίρνετε τηλέφωνο
- σηκώνεστε και φεύγετε αφήνοντας το ποτάκι σας στην μέση?

εδώ σας θέλω παλληκάρια...

του λέω εάν με ενοχλεί.
"αποφάσισε εσύ τον τρόπο που θα σταματήσει να με ενοχλεί η πράξη σου."

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

πάντως οι ασφαλιστικές εταιρείες χρεωνουν ακριβότερα τα νοσοκομειακά προγράμματα και τις ασφαλίσεις ζωής αν είσαι καπνιστής ή οδηγείς δίτροχο...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ωραια ... αρα συγκρινεις αυτους που κανουν κατι που εσυ θεωρεις σωστο με αυτους που κανουν κατι που εσυ θεωρεις λαθος... αρα δεν τα εβγαλα απο το μυαλο μου

μανάρι μου όλα στο μυαλό σου είναι, και οι απόψεις που μου αποδίδεις και η ζωή που μου αποδίδεις.

δεν έχεις ιδέα τι κάνω και τι πιστεύω, γιατί ό,τι γράφω το ταιριάζεις με αυτό που έχεις εσύ στο μυαλό σου για όλες τις γυναίκες εδώ μέσα.

είναι σαν να λέω εγώ πως όλοι οι μπουρδελιάρηδες την έχουν μπάμια γιατί έτσι πιστεύω και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μην την έχουν μπάμια, και ό,τι γράφουν ξέρω ότι το γράφουν επειδή έχουν κόμπλεξ που την έχουν μπαμια.

αυτή την αναλογία την κατάλαβες?
κατά τα άλλα μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις για μένα, δε με απασχολεί καθόλου.
ούτε καν την ειρωνία δηλαδή δεν πιάνεις, έλεος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αααααααααααχαχαχαχαχαχ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΠΕΣΑ ΓΑΜΩ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ε νταξει τι γελας? με τα χαλια σας?  :grin: Ξαναλεμε πως εμεις εδω ειμαστε για την ενημερωση μας σε αυτο που κανουμε μια στο τοσο

εσυ που μπαινεις εδω και σε αλλα σαιτ να παιξεις και να σπαταλησεις τον χρονο σου αδικα κακο σε σενα κανεις

απεξω θα χες βρει ενα καρο ωραιους και σωστους γκομενους να παιξεις... αλλα φυσικα για να βγεις εξω θα πρεπει να χεις εξασκησει κατι που λεγεται και κοινωνικοτητα...

αυτο δεσποινιδουλες μου στο ασχημο τρυπακι του ιντερνετ που σας εχουν βαλει και δεν ξεκολατε με τιποτα...ΔΕΝ... απλα δεν προκειται ποτε.

αντε γελα τωρα... και εγω μαζι σου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πάντως οι ασφαλιστικές εταιρείες χρεωνουν ακριβότερα τα νοσοκομειακά προγράμματα και τις ασφαλίσεις ζωής αν είσαι καπνιστής ή οδηγείς δίτροχο...

Και αν μαθουν οτι πασχεις απο καποια σοβαρη ασθενεια. Τι επιχειρημα ειναι αυτο;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και αν δεν σταματήσει την πράξη που σε ενοχλεί?

σηκώνεσαι και φτύνεις στο φαϊ-στον καφέ του
τραγουδάς δυνατά γαρμπή
σηκώνεσαι και λες "ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΤΟΥ ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ"

και το αγαπημένο μου
αρχίζεις να κλάνεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε και;
δεν έχει απαγορευτεί η χρήση διτρόχου μεγάλου κυβισμου σε δημόσιους δρόμους όμως.
τι δεν καταλαβαίνεις;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μανάρι μου όλα στο μυαλό σου είναι, και οι απόψεις που μου αποδίδεις και η ζωή που μου αποδίδεις.

δεν έχεις ιδέα τι κάνω και τι πιστεύω, γιατί ό,τι γράφω το ταιριάζεις με αυτό που έχεις εσύ στο μυαλό σου για όλες τις γυναίκες εδώ μέσα.

είναι σαν να λέω ...μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...

Δεν πα να λες?Ξαναλεμε οτι δεν εχει σημασια τι λες αλλα τι κανεις εδω μεσα.... και ολοι εχουμε καταλαβει πανω κατω

Και οπως λεει και ο πλεζουρας...

Τραγουδα οσο θες τωρα και περαστικα  :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ισως να ταν και αυτο μια λυση..
οταν ολα τα αλλα μετρα και τα σποτακια πανε στο βροντο,οταν ο νεος υφισταται ολη αυτη την προπαγανδα του κουλ καβαλαρη της μαλμπορο που ριχνει τη γκομενα εχοντας τσιγαρο στο χερι,ισως και ο κοινωνικος στιγματισμος να ταν μια λυση για τον περιορισμο του προβληματος..
δε νοειται να πηγαινω στην πνευμονολογικη και να μου λεει ο χαπιτης,<<Δεν πιστεω να καπνιζεις?Κοιτα που καταντησα..>>
και να χει το μαλμπορο διπλα...η εικονα και μονο ειναι τραγικη...
αν καποιοι δε μπορουν να λυτρωθουν απο τα παθη τους,πρεπει το κρατος να τους βοηθησει...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν πα να λες?Ξαναλεμε οτι δεν εχει σημασια τι λες αλλα τι κανεις εδω μεσα.... και ολοι εχουμε καταλαβει πανω κατω

Και οπως λεει και ο πλεζουρας...

Τραγουδα οσο θες τωρα και περαστικα  :rockon: :rockon: :rockon:

ανίκητος, όπως πάντα  :rockon: :rockon: :rockon:

κάνε άλλο ένα ποστ να μου δείξεις για μία ακόμα φορά πόσο δε σε απασχολεί τι λέω  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom