Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Συγκρινεις τους ναρκομανεις με τους μπουρδελιαρηδες?

Πανεξυπνο  :tits: :tits:

τους καπνίζοντες

και συγκρίνω άτομα που κάνουν αυτό που γουστάρουν ενώ κάποιοι τους κατακρίνουν
ναι, ομολογώ ήθελε πολλή σκέψη να το καταλάβει κανείς, είναι υψηλό το νόημα  :(

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι,το να καπνιζουν σε ενα χωρο 2Χ2 περιγεγραμμενο με κοκκινες γραμμες ειναι οτι ονειρευονταν!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*σφυρίζω αδιάφορα*
όπως και το να χύνουν σε μπιχλιασμένα στρώματα  :rolleyes:

σου λέω, χέστηκα προσωπικά για το πού καπνίζει ή πού γαμάει ο καθένας
απλώς σου δείχνω ότι αυτό που κάνεις δεν έχει ιδιαίτερο νόημα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τους καπνίζοντες

και συγκρίνω άτομα που κάνουν αυτό που γουστάρουν ενώ κάποιοι τους κατακρίνουν
ναι, ομολογώ ήθελε πολλή σκέψη να το καταλάβει κανείς, είναι υψηλό το νόημα  :(

λαθος
συγκρινεις ατομα που κανουν αυτο που εσυ θεωρεις σωστο με ατομα που κανουν αυτο που εσυ θεωρεις λαθος.

Επισκέπτης
ναι,το να καπνιζουν σε ενα χωρο 2Χ2 περιγεγραμμενο με κοκκινες γραμμες ειναι οτι ονειρευονταν!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα επιτελους  καταλαβετε το .Οι καπνιστες ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ που κπνιζουν  :uglystupid:

Ποσο πιο μασημενο να στο κανουν? :dancing:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
λαθος
συγκρινεις ατομα που κανουν αυτο που εσυ θεωρεις σωστο με ατομα που κανουν αυτο που εσυ θεωρεις λαθος.

ποιο θεωρώ σωστό και ποιο λάθος καρδιά μου?
πες μου, πού ακριβώς λέω ότι κάποιο απ'τα δύο είναι σωστό και λάθος.
αλλά ναι, ξέχασα
στο μυαλό σου το λέω, δεν μπορώ να τα βάλω με αυτό το επιχείρημα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μα επιτελους  καταλαβετε το .Οι καπνιστες ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ που κπνιζουν  :uglystupid:

μάλλον δε θα το καταλάβει, όπως αυτός που λέει "πω τους μαλάκες πάνε και πηδάνε στα μπουρδέλα, είδα έναν να μπαίνει σε ένα τις προάλλες, ρόμπα", δεν πρόκειται να καταλάβει ότι ο μπουρδελιάρης δεν ντρέπεται που πάει στα μπουρδέλα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποιο θεωρώ σωστό και ποιο λάθος καρδιά μου?
πες μου, πού ακριβώς λέω ότι κάποιο απ'τα δύο είναι σωστό και λάθος.
αλλά ναι, ξέχασα
στο μυαλό σου το λέω, δεν μπορώ να τα βάλω με αυτό το επιχείρημα...

Θες να μου πεις δηλαδη οτι με το παραπανω σου ποστ θεωρεις σωστο η εστω αφηνεις να εννοηθει οτι καποιος παει σε μπουρδελα?

Καμια απο εδω μεσα αλλα και απο εκει εξω δεν θα εκανε παρεα καποιον ο οποιος θα της ελεγε πως πηγαινει σε μπουρδελα.

Αναλογα παει και με τους καπνιστες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Θες να μου πεις δηλαδη οτι με το παραπανω σου ποστ θεωρεις σωστο η εστω αφηνεις να εννοηθει οτι καποιος παει σε μπουρδελα?

Καμια απο εδω μεσα αλλα και απο εκει εξω δεν θα εκανε παρεα καποιον ο οποιος θα της ελεγε πως πηγαινει σε μπουρδελα.

Αναλογα παει και με τους καπνιστες

τι έλεγα, πώς να τα βάλω με αυτό το επιχείρημα  :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
*σφυρίζω αδιάφορα*
όπως και το να χύνουν σε μπιχλιασμένα στρώματα  :rolleyes:

σου λέω, χέστηκα προσωπικά για το πού καπνίζει ή πού γαμάει ο καθένας
απλώς σου δείχνω ότι αυτό που κάνεις δεν έχει ιδιαίτερο νόημα
ο μπουρδελιαρης εχει δικαιωμα επιλογης..αν θελει γαμαει μεταξι ή και σιτι σε χοτελι 4ραστερο..
οποιος θελει να φουμαρει στο αεροδρομιο της φρανκφουρτης δεν εχει καμια επιλογη!
θα νιωθει σα ζωο στη βιτρινα προκειμενου να παρει την πρεζα του....

αν αυτα καταλαβες εσυ,τοσο παν τα κυβικα σου...
δεν εχω καμια διαθεση να γραφω τα ιδια και τα ιδια...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μάλλον δε θα το καταλάβει, όπως αυτός που λέει "πω τους μαλάκες πάνε και πηδάνε στα μπουρδέλα, είδα έναν να μπαίνει σε ένα τις προάλλες, ρόμπα", δεν πρόκειται να καταλάβει ότι ο μπουρδελιάρης δεν ντρέπεται που πάει στα μπουρδέλα

Γιατι να ντραπει ρε συ? γιατι αφηνεις τετοιες υπονοιες?

Απλα ο λογος σου ειναι εμμεσος ... χρησιμοποιεις τα λογια καποιου αλλου για να πεις οτι και καλα ισως ειναι ντροπη κατι τετοιο η καποιοι αλλοι θα το παρουν ετσι και φυσικα Οχι και εσυ  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι έλεγα, πώς να τα βάλω με αυτό το επιχείρημα  :rockon:

Σκατα στα επιχειρηματα  :)

Δεν με ενδιαφερουν τα επιχειρηματα αλλα οι πραξεις...

Κανε παρεα σου πρωτα εναν τετοιο τυπο , αποδεξου τον , και ας αφησουμε τις ψευτοαποδοχες οι οποιες υπαρχουν μονο στα λογια

Οι περισσοτερες εδω μεσα μπαινετε κανετε την πλακα σας κρυφα και ανωνυμα και δεν υπαρχει ουδεμια πιθανοτητα να βγειτε βολτα με ατομα που τρεχουν στα μπουρδελα και γραφουν κριτικες για αυτα

Αυτο ειναι το νοημα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ο μπουρδελιαρης εχει δικαιωμα επιλογης..αν θελει γαμαει μεταξι ή και σιτι σε χοτελι 4ραστερο..
οποιος θελει να φουμαρει στο αεροδρομιο της φρανκφουρτης δεν εχει καμια επιλογη!

δεν βλέπω πώς είναι λάθος η αναλογία
το να είναι "σε βιτρίνα" όπως λες είναι το ίδιο με το να μην έχει τη δυνατότητα να πάει στο χοτέλι, άμα ρε παιδί μου του περισσεύουν μόνο 10 ευρώ.

πες μου εσύ τι κατάλαβες, γιατί εγώ λέω αυτό που κατάλαβε η ροχάλα
ότι το να νιώθεις εσύ καλύτερα κοροϊδεύοντας κάποιον που κάνει κάτι που γουστάρει είναι άσκοπο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα νιωθει σα ζωο στη βιτρινα προκειμενου να παρει την πρεζα του....αν αυτα καταλαβες εσυ,τοσο παν τα κυβικα σου...
δεν εχω καμια διαθεση να γραφω τα ιδια και τα ιδια...

επί της ουσίας δεν έχει καμμιά επιλογή να γαμήσει τσάμπα αυτήν που γουστάρει.
έτσι και ο καμπνιστής δεν έχει καμμιά επιλογή να καπνίσει τσάμπα εκεί που γουστάρει.
τι δεν καταλαβαίνεις;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Δεν καταλαβα τον συλλογισμό σου. Τι εννοει ο ποιητης;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γιατι να ντραπει ρε συ? γιατι αφηνεις τετοιες υπονοιες?

Απλα ο λογος σου ειναι εμμεσος ... χρησιμοποιεις τα λογια καποιου αλλου για να πεις οτι και καλα ισως ειναι ντροπη κατι τετοιο η καποιοι αλλοι θα το παρουν ετσι και φυσικα Οχι και εσυ  :grin:

δε μου λες, διαβάζεις καθόλου την κουβέντα ή μπα?  :uglystupid:
είπα ότι κάποιοι λένε "ρόμπα να πας σε ρδέλα" και οι μπουρδελιάρηδες δεν ντρέπονται. όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν στο μυαλό σου.

τεσπα, αν είναι να συνεχίσεις έτσι κάνε κουβέντα με το μυαλό σου, προφανώς εκεί βγάζεις κάποιο νόημα, μη σ'το χαλάω

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν βλέπω πώς είναι λάθος η αναλογία
το να είναι "σε βιτρίνα" όπως λες είναι το ίδιο με το να μην έχει τη δυνατότητα να πάει στο χοτέλι, άμα ρε παιδί μου του περισσεύουν μόνο 10 ευρώ.

πες μου εσύ τι κατάλαβες, γιατί εγώ λέω αυτό που κατάλαβε η ροχάλα
ότι το να νιώθεις εσύ καλύτερα κοροϊδεύοντας κάποιον που κάνει κάτι που γουστάρει είναι άσκοπο.
επί της ουσίας δεν έχει καμμιά επιλογή να γαμήσει τσάμπα αυτήν που γουστάρει.
έτσι και ο καμπνιστής δεν έχει καμμιά επιλογή να καπνίσει τσάμπα εκεί που γουστάρει.
τι δεν καταλαβαίνεις;
το ζουμι ειναι το ιδιο και στις δυο περιπτσωσεις!
Δεν γουσταρουν αυτο που κανουν....
ουτε αυτος στο μεταξι με το δεκαρικο,ουτε ο αλλος που καπνιζει στο 2Χ2...αν ειχαν δυνατοτητα επιλογης να κανουν το ιδιο πραγμα δε θα επελεγαν τα συγκεκριμενα μερη..
πρεζακια ειναι που δεν μπορουν να κανουν αλλιως και υποκυπτουν στις αναγκες τους..τοσο απλα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σκατα στα επιχειρηματα  :)

Δεν με ενδιαφερουν τα επιχειρηματα αλλα οι πραξεις...

Κανε παρεα σου πρωτα εναν τετοιο τυπο , αποδεξου τον , και ας αφησουμε τις ψευτοαποδοχες οι οποιες υπαρχουν μονο στα λογια

Οι περισσοτερες εδω μεσα μπαινετε κανετε την πλακα σας κρυφα και ανωνυμα και δεν υπαρχει ουδεμια πιθανοτητα να βγειτε βολτα με ατομα που τρεχουν στα μπουρδελα και γραφουν κριτικες για αυτα

αμα σου πω ότι σε θεωρώ ανύπαρκτο ως συναισθηματική προσωπικότητα που πας να γαμήσεις σε μπουρδέλα αλλά θα κάνω τα πάντα για να έχεις το δικαίωμα να γαμάς σε μπουρδέλο θα σε καλύψει αυτό;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δε μου λες, διαβάζεις καθόλου την κουβέντα ή μπα?  :uglystupid:
είπα ότι κάποιοι λένε "ρόμπα να πας σε ρδέλα" και οι μπουρδελιάρηδες δεν ντρέπονται. όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν στο μυαλό σου.

τεσπα, σαν είναι να συνεχίσεις έτσι κάνε κουβέντα με το μυαλό σου, προφανώς εκεί βγάζεις κάποιο νόημα, μη σ'το χαλάω

Και σου ξαναλεω δεν υπαρχουν μονο στο μυαλο μου διοτι δεν θα εκανες ποτε παρεα με καποιον ο οποιος παει στα μπουρδελα και γραφει κριτικες για αυτα , συμφωνω πως πιαστηκα απο ενα μικρο σημειο ... αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.

Αλλο να το παιζεις ψευτο προοδευτικος στα λογια και στα χαρτια και αλλο το οντως να εισαι... και στην Ελλαδα πασχουμε πολυ απο αυτο.

Ξαναλεω πως δεν υπαρχει ουδεμια πιθανοτητα καποια απο εσας που μπαινετε εδω να κανετε κρυφα και ανωνυμα την πλακα σας να βγει με καποιον που συμπαθησε αλλα πηγαινει στα μπουρδελα να πιουν εναν καφε.

Τι δεν καταλαβαινεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αμα σου πω ότι σε θεωρώ ανύπαρκτο ως συναισθηματική προσωπικότητα που πας να γαμήσεις σε μπουρδέλα αλλά θα κάνω τα πάντα για να έχεις το δικαίωμα να γαμάς σε μπουρδέλο θα σε καλύψει αυτό;

ως συναισθηματικη προσωπικοτητα???? χμμμμμ εδω ισως να εχεις δικιο αλλα ισως και οχι... εξαρταται απο την συχνοτητα αυτο

εγω μιλαω για την παρεα και την αποδοχη απο το αντιθετο φυλο παντως....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και σου ξαναλεω δεν υπαρχουν μονο στο μυαλο μου διοτι δεν θα εκανες ποτε παρεα με καποιον ο οποιος παει στα μπουρδελα και γραφει κριτικες για αυτα , συμφωνω πως πιαστηκα απο ενα μικρο σημειο ... αλλα ετσι ειναι τα πραγματα.

Αλλο να το παιζεις ψευτο προοδευτικος στα λογια και στα χαρτια και αλλο το οντως να εισαι... και στην Ελλαδα πασχουμε πολυ απο αυτο.

Ξαναλεω πως δεν υπαρχει ουδεμια πιθανοτητα καποια απο εσας που μπαινετε εδω να κανετε κρυφα και ανωνυμα την πλακα σας να βγει με καποιον που συμπαθησε αλλα πηγαινει στα μπουρδελα να πιουν εναν καφε.

Τι δεν καταλαβαινεις?

όπως το λες.

ούτε μία στο τρισεκατομμύριο  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom