Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
εγω παντως στο μαγαζι τον υπαλληλο μου τον αφηνω να καπνιζει. τον εχω συμβουλεψει πολλες φορες να το κοψει, δεν συμφερει ρε βλακα του λεω, ουτε οικονομικα ουτε απο αποψη υγειας, αλλα ο μαλακας συνεχισει να καπνιζει. αμα ο αλλος ειναι μαλακας και δεν καταλαβενει, ας παει να  :fuck1: που θα χαλαω τη ζαχαρενια μου μαζι του. διπλα μου δεν θελω να ερχετε με το κωλοτσιγαρο γιατι βρωμανε τα ρουχα μου μετα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ατυχές παράδειγμα.
το να σκοτώνεις ήταν πάντα παράνομο.
το κάπνισμα αφού εγινε για κάποιους τρόπος ζωής τώρα είναι παράνομο....
πα μαλ και συ πα μαλ....
και ο φονος δεν ηταν παντα παρανομος...σα δειγμα προοδου της κοινωνιας πηρε τη θεση που του αρμοζει..
καιρος ειναι να γινει κατι αναλογο με το καπνισμα..

στα αεροδρόμια Φρακφούρτης και Μονάχου έχει χώρο για καπνιστές.. είναι ένα δωμάτιο 3χ3 με γυάλινους τοίχους και με ελάχιστο εξαερισμό...
μια χαρα μετρο!
ρομπα τα πρεζακια...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
στα αεροδρόμια Φρακφούρτης και Μονάχου έχει χώρο για καπνιστές.. είναι ένα δωμάτιο 3χ3 με γυάλινους τοίχους και με ελάχιστο εξαερισμό...

----Ξερουν οι φριτσιδες απο αυτα ...τετοια καπνιστηρια ειχαν και το 40 στο αουςβιτς...ΑΧΤΟΥΝΓΚ- ΑΧΤΟΥΝΓΚ ολο το χωριο στην πλατεια για εκτελεση...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
μπορείς να θέλεις .. απλά δεν θα έχεις...  
Καλά τραγούδα όσο θες εσύ...

Η συζητηση με θερμοκεφαλους που δεν σεβονται τη γνωμη του αλλου ειναι useless.(καλη ωρα)
Ολοι εχουμε αγχος αυτο δεν σημαινει και οτι γιναμε και θεριακληδες.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΠΙΝΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ
anyway καλη σου μερα.
Γαμείς μια στάλα??? :jerking: :jerking: :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
----Ξερουν οι φριτσιδες απο αυτα ...τετοια καπνιστηρια ειχαν και το 40 στο αουςβιτς...ΑΧΤΟΥΝΓΚ- ΑΧΤΟΥΝΓΚ ολο το χωριο στην πλατεια για εκτελεση...
που'ναι τα χρονια..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για δεςς μερικους με χαμηλο επιπεδο ρε φιλε

για δειτε και μερικους καπνιστες

Ο Αλμπερτ Αϊνστάιν, που θεωρείται από πολλούς ο μεγαλύτερος φυσικός του 20ού αιώνα, λάτρευε να καπνίζει τη χαρακτηριστική του πίπα, την οποία και σπανίως αποχωριζόταν!

Ο Τόμας Εντισον, εφευρέτης, εκτός των άλλων, του μικρόφωνου, του φωνόγραφου και του ηλεκτρικού λαμπτήρα ήταν επίσης και καπνιστής.

Στο κλαμπ και ο Αλέξανδρος Γκράχαμ Μπελ, εφευρέτης του τηλεφώνου.

Ο Ζίγκμουντ Φρόιντ, πατέρας της ψυχανάλυσης που μελέτησε τα απωθημένα και τις φοβίες των ανθρώπων, είχε το δικό του προσωπικό απωθημένο: αγαπούσε το κάπνισμα.

Το κάπνισμα αποτελεί κλασικό χαρακτηριστικό των ανδρών που ασχολούνται με την πολιτική. Ολοι θυμόμαστε τις... πικάντικες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Μπιλ Κλίντον και τα πούρα του! Στους ισχυρούς (αλλά χωρίς τα πονηρά συνεπακόλουθα - ή τουλάχιστον χωρίς να ξέρουμε εμείς αν υπήρξαν και τέτοια) συγκαταλέγονται ακόμα οι Γουίνστον Τσόρτσιλ, ο Φραγκλίνος Ρούσβελτ, ο Τζον Κένεντι, ο Γερμανός καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ιδρυτής και πρόεδρος της σύγχρονης Τουρκίας, ο Μπαράκ Ομπάμα και φυσικά να μην ξεχνάμε τους δικούς μας Ανδρέα Παπανδρέου και περισσότερο τον Λεωνίδα Κύρκο με τις χαρακτηριστικές τους πίπες.

Στη λίστα είναι ακόμα οι συγγραφείς Τζορτζ Οργουελ και Οσκαρ Γουάιλντ που ύμνησε το πάθος του με την απίθανη ατάκα: «Το τσιγάρο είναι η τέλεια μορφή απόλαυσης. Είναι ηδονικό και σε αφήνει ανικανοποίητο. Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς;». Καπνιστές επίσης ήταν ο συγγραφέας και φιλόσοφος Πολ Σαρτρ, ο Μαρκ Τουέιν, ο Αλμπέρ Καμί, η δημοσιογράφος Οριάνα Φαλάτσι, ο Μπ. Μπρεχτ αλλά και οι σταρ Μόνικα Μπελούτσι, Κρίστοφερ Λι, Τζέιμς Ντιν, ο κιθαρίστας Κιθ Ρίτσαρντς, ο τενόρος Λουτσιάνο Παβαρότι που λάτρευε τα υπέρογκα πούρα, ο μετρ των ταινιών τρόμου Αλφρεντ Χίτσκοκ, ο Φρανκ Σινάτρα, ο Αλ Πατσίνο, ο Μπομπ Ντίλαν και η λίστα δεν έχει τελειωμό...

Ηρωες του χαρτιού!

Και να μην ξεχάσουμε τους χάρτινους ήρωες! Ο Λούκι Λουκ που δεν αποχωριζόταν από το στόμα του το τσιγάρο από το πρώτο στριπ των ιστοριών του το 1946, αναγκάστηκε να το κόψει το 1983 και από τότε κρατά στα χείλια του ένα στάχυ.

Δεν συνέβη το ίδιο με τον Ποπάι, που συνεχίζει να έχει καρφωμένη την πίπα του στο στόμα και δεν την αφήνει σχεδόν ποτέ. Καπνιστής πίπας και ο Σέρλοκ Χολμς, που φαίνεται πως ο καπνός οξύνει περισσότερο το ήδη κοφτερό μυαλό του.

Πνευματικο επιπεδο δεν ειναι μονο οι γνωσεις αλλα και ο βαθμος που εχει αναπτυξει καποιος ωστε να μπορει να κυριαρχει πανω στα ασιθηματα του , στην προκειμενη εχουμε ενα συναισθημα παθους για το τσιγαρο που προκαλει μεγαλη ζημια στον ανθρωπινο οργανισμο συνεπως εκεινος ο οποιος δεν μπορει να ελενξει το παθος του σε αυτον το τομεα οι γνωσεις και το μυαλο του δεν μπορουν να τον βοηθησουν αρα εχει χαμηλο πνευματικο επιπεδο αυτοσυγκρατησης

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Πνευματικο επιπεδο δεν ειναι μονο οι γνωσεις αλλα και ο βαθμος που εχει αναπτυξει καποιος ωστε να μπορει να κυριαρχει πανω στα ασιθηματα του , στην προκειμενη εχουμε ενα συναισθημα παθους για το τσιγαρο που προκαλει μεγαλη ζημια στον ανθρωπινο οργανισμο συνεπως εκεινος ο οποιος δεν μπορει να ελενξει το παθος του σε αυτον το τομεα οι γνωσεις και το μυαλο του δεν μπορουν να τον βοηθησουν αρα εχει χαμηλο πνευματικο επιπεδο αυτοσυγκρατησης

σωστος ρε φιλε. για αυτο ο αλεκος δεν καπνισε ποτε στη ζωη του. γιατι ηταν και ειναι ανωτερου πνευματικου επιπεδου :thumbsup:

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Καλά τραγούδα όσο θες εσύ...

Γαμείς μια στάλα??? :jerking: :jerking: :jerking:
Ωραιο επιχειρημα,τα συγχαρητηρια μου για την εξυπναδα που πεταξες.
Αληθεια τα ζωα που σε πεταξαν αδελφια ηταν και εσυ βγηκες τοσο χαζος?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι λες ρε αρχίδι??????????????????

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μαλακα κοψε...αν δε μπορεις να συζητησεις παρε πουλο!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ααααααααααααααααααααααα εσύ είσαι που έλεγες ότι είναι τυχεροί οι ανορεξικοί επειδή έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στη φύση τους και δεν έχουν ανάγκη το φαγητό?  :rockon:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
πετρο και μακη για σοβαρευτητε και μη σπαμαρετε σε ολα τα θεματα, μη σας  :fuck1: και μετα παρω παρτουζα την εριναλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom