Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ααααααααααααααααααααααα εσύ είσαι που έλεγες ότι είναι τυχεροί οι ανορεξικοί επειδή έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στη φύση τους και δεν έχουν ανάγκη το φαγητό?  :rockon:

Δεν λεω ποτε τετοιες παλαβομαρες εγω τυπισσα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
χαθηκε η μπαλα λεμε...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ααααααααααααααααααααααα εσύ είσαι που έλεγες ότι είναι τυχεροί οι ανορεξικοί επειδή έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στη φύση τους και δεν έχουν ανάγκη το φαγητό?  :rockon:

ελεγε τετοιες μαλακιες? εδω διαφωνω. το καπνισμα ειναι λαθος, αλλα το φαγητο απολαυση

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Tεσπα εχει δικιο ο Αλεκος επειδη εσεις ειστε ζωα και με προκαλειτε δεν σημαινει και οτι πρεπει να ενδοσω.
Γεια σας κοροιδακια παω να πιω κανα καφε χωρις να εχω διπλα μου ενοχλητικους που καπνιζουν.  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελεγε τετοιες μαλακιες? εδω διαφωνω. το καπνισμα ειναι λαθος, αλλα το φαγητο απολαυση

Προφανως και ειναι απολαυση , αλλο που εγω τρωω τρωω και μενω στασιμος στα 75 κιλα στυλακι  :grin:

κλαψτε χονδρουλες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν θα παρω πουλο η οχι θα το κρινω μονο εγω,μεχρι τοτε τον πουλο θα τον π[size=19pt]ε[/size]ρνει η μανα σου.
η καραπουταναρα η μανα σου δε σου μαθε ορθογραφια μπασταρδε?δεν προλαβαινε?τον επΑΙρνε ακταπαυστα να φανταστω..
ο ναυτικος πατερας σου που το γαμαγανε αραπηδες δεν ηταν ποτε εκει ε?
στο σχολειο οταν σου καναν τη σουφριτσα ταλαρο,δεν υπηρξε κανενας συμπονετικος γαμιας να σε βοηθησει?
κριμα ρε πουτανοπαιδο..σε συμπονω..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Tεσπα εχει δικιο ο Αλεκος επειδη εσεις ειστε ζωα και με προκαλειτε δεν σημαινει και οτι πρεπει να ενδοσω.
Γεια σας κοροιδακια παω να πιω κανα καφε χωρις να εχω διπλα μου ενοχλητικους που καπνιζουν.  :birdman:
χαιρετίσματα στον κόκκορα

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
η καραπουταναρα η μανα σου δε σου μαθε ορθογραφια μπασταρδε?δεν προλαβαινε?τον επΑΙρνε ακταπαυστα να φανταστω..
ο ναυτικος πατερας σου που το γαμαγανε αραπηδες δεν ηταν ποτε εκει ε?
στο σχολειο οταν σου καναν τη σουφριτσα ταλαρο,δεν υπηρξε κανενας συμπονετικος γαμιας να σε βοηθησει?
κριμα ρε πουτανοπαιδο..σε συμπονω..

σταματα σε παρακαλω να μιλας κομματικα. ας μην πολιτικοποιησουμε και αυτο το θεμα

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Ωραιο επιχειρημα,τα συγχαρητηρια μου για την εξυπναδα που πεταξες.
Αληθεια τα ζωα που σε πεταξαν αδελφια ηταν και εσυ βγηκες τοσο χαζος?
Αν έχεις αρχίδια και φοράς παντελόνια,έλα να μου τα πεις από κοντά αυτά,να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μια χαρα μετρο!
ρομπα τα πρεζακια...

επ  :s&m_1:

ρόμπα για σένα, αυτοί κάνουν αυτό που γουστάρουν
γίνονται τόσο ρόμπα όσο γίνεσαι εσύ όταν σε βλέπουν να μπαίνεις στα ρδέλα  :boobies:
το "πωωωωωω ρόμπα έγινε" ποτέ δεν το συμπάθησα, μου φαίνεται προσπάθεια να πεις ότι είσαι καλύτερος από κάποιον  :rolleyes:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
γαμιεσε τον παιρνεις κολο μουνι πουτσα νταλαρας μουδανια χωρις το δα....ουφ εβρισα και ξεδωσα λεμε.... :jerking: :jerking: :jerking:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Αν έχεις αρχίδια και φοράς παντελόνια,έλα να μου τα πεις από κοντά αυτά,να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος...

καλα μαλακας εισαι? ρε μη μιλατε κομματικα λεμε. ουτε ενα θεμα δεν εχει μεινει που να μην ανακατεψετε τα πολτικα. τι θες δηλαδη να με κανεις να φυγω?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

γίνονται τόσο ρόμπα όσο γίνεσαι εσύ όταν σε βλέπουν να μπαίνεις στα ρδέλα  :boobies:
το "πωωωωωω ρόμπα έγινε" ποτέ δεν το συμπάθησα, μου φαίνεται προσπάθεια να πεις ότι είσαι καλύτερος από κάποιον  :rolleyes:

Συγκρινεις τους ναρκομανεις με τους μπουρδελιαρηδες?

Πανεξυπνο  :tits: :tits:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

ναι,το να καπνιζουν σε ενα χωρο 2Χ2 περιγεγραμμενο με κοκκινες γραμμες ειναι οτι ονειρευονταν!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom