Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
γιατι ρε φιλαρακι ποιος σου ειπε οτι τωρα αποκατασταθηκε η ταξη?
σαφως υπαρχουν και μαλακιες.
αυτα ομολογω δε τα ξερα
και ομως ετσι ειναι μονο στα κεντρα ψυχαγωγιας επιτρεπεται στους ανοιχτους κοινοχροιστους χωρους πουθενα αλλου :jerking:
γαμωτο ουτε στο κλιμακοστασιο δεν μπορω να μπω με το τσιγαρο πρεπει να το πεταω για να μπω στο σπιτι μου θα βαλω ανεμοσκαλα :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδή ... καπνίζω - πληρώνω πεθαίνω !!!  ενδιαφέρουσα λογική ./...

να την προτείνεις στον Εθνικό Σύστημα Υγείας .....

καλά το ποιος είναι μαλάκας εδω .... ας το εξακριβώσουν οι ... επαίοντες .....

και οχι ο ... ταρίφας ,,,,

το πως θα πεθανω δεν νομιζω να σε αφορα
α αφου εχεις τοσο μισος για τους καπνιστες που σε βλαπτουν και κινδυνευει η υγεια σου θα ηθελα να σου υπενθυμισω οτι και τα αυτοκινητα βγαζουν καυσαερια και πολλυ χειροτερα μαλιστα δεν σε ειδα τοσο μαχομενο στο να καταργηθουν τα ιδιωτικα αυτοκινητα και να μετακινουμαστε μονο με ΜΜΜ

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ειναι μια λογικη τοποθετηση , αλλα σιγουρα ειναι μια πιο χρησιμη τοποθετηση. Μην γινεις και υποχονδριος ρε τυπε... ειπα πιο πανω οτι δεν εχετε δικαιωμα να μυριζετε τον καπνο του καθενος (φυσικα δεν το διαβασες καν) διοτι μπορει να σας προκαλει εμετους , ασχημη διαθεση η ορισμενοι απο εσας να εχετε και ασθμα - αλλεργια στο καπνο... αλλα ενταξει... και ενα τσιγαρο να αναψει ο αλλος διπλα σου για λιγο ε μην το κανεις και θεμα με την πρωτη

θα το κάνω και θα απαιτώ να το σβήσει παραυτα !!!

και αν επιμένει θα καλέσω τον υπεύθυνο και θα ζητήσω να ειδοποιήσει την αστυνομία ....

φυσικά θα τον αποθανατήσω με το κινητό μου ωστε να έχω και αποδείξεις ....
ωστε να αναγκαθεί σε υπακοή του νόμου ....

αχ ελλάδα ελλάδα που κανείς και τιποτα δεν γίνεται σεβαστός .... και φθάσαμε όπου φθάσαμε ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
α αφου εχεις τοσο μισος για τους καπνιστες που σε βλαπτουν και κινδυνευει η υγεια σου θα ηθελα να σου υπενθυμισω οτι και τα αυτοκινητα βγαζουν καυσαερια και πολλυ χειροτερα μαλιστα δεν σε ειδα τοσο μαχομενο στο να καταργηθουν τα ιδιωτικα αυτοκινητα και να μετακινουμαστε μονο με ΜΜΜ

Αυτο του το ειπα και εγω πιο πανω!

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και ομως ετσι ειναι μονο στα κεντρα ψυχαγωγιας επιτρεπεται στους ανοιχτους κοινοχροιστους χωρους πουθενα αλλου :jerking:
γαμωτο ουτε στο κλιμακοστασιο δεν μπορω να μπω με το τσιγαρο πρεπει να το πεταω για να μπω στο σπιτι μου θα βαλω ανεμοσκαλα :2funny:

κόφτο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα το κάνω και θα απαιτώ να το σβήσει παραυτα !!!

και αν επιμένει θα καλέσω τον υπεύθυνο και θα ζητήσω να ειδοποιήσει την αστυνομία ....

φυσικά θα τον αποθανατήσω με το κινητό μου ωστε να έχω και αποδείξεις ....
ωστε να αναγκαθεί σε υπακοή του νόμου ....

αχ ελλάδα ελλάδα που κανείς και τιποτα δεν γίνεται σεβαστός .... και φθάσαμε όπου φθάσαμε ...

Τυπε μαζι σου , αλλα θελω να πεσεις σε τιποτα τυπους καλους , να σου πουν και καμια κουβεντα να απαντησεις να σε βουτηξουν να σε παστωσουν και να σε στειλουν σε κανα ΚΑΤ να δεις μετα πως δεν θα πας απο τσιγαρο  :grin: αλλα απο σπασμενα παιδια...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ναι ρε παιδι μου τι προαλλες θυμαμαι ειχα παει σε ενα καφενειο για να δω ενα ντερμπι οπου αν και γαιδουρι που ειμαι και ανεσθητος σηκωθηκα και εφυγα
δεν απαιτω να φυγουν οι καπνιστες για να κατσει η αφεντια μου αλλα να γινει κατι
για παραδειγμα κανε καπνιζοντες αλλα αναγκασε τους να εχουν ενα σωστο συστημα με τον αερα
ενταξει ρε φιλαρακι λυσεις υπαρχουν απλα δεν υπαρχει η διαθεση να μπουν στη διαδικασια
γιατι οσο πονηροι ειναι οι πολιτικοι αλλο τοσο ειναι οι μαγαζατορες

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το πως θα πεθανω δεν νομιζω να σε αφορα

μόνο υβριδικά και ηλεκτρικά ...

τουλάχιστον στο κέντρο της αθήνας .... και σύντομα

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε μαζι σου , αλλα θελω να πεσεις σε τιποτα τυπους καλους , να σου πουν και καμια κουβεντα να απαντησεις να σε βουτηξουν να σε παστωσουν και να σε στειλουν σε κανα ΚΑΤ να δεις μετα πως δεν θα πας απο τσιγαρο  :grin: αλλα απο σπασμενα παιδια...

δεν το νομίζω .... κουβαλάμε και σιδερικό πάνω μας ... νόμιμα ... και έχουμε και φιλαράκια που δε μασάνε ... ως και ημείς ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν το νομίζω .... κουβαλάμε και σιδερικό πάνω μας ... νόμιμα ... και έχουμε και φιλαράκια που δε μασάνε ... ως και ημείς ....

Τυποι που κουβαλανε σιδερικα δεν εχουν τετοιες ευαισθησιες... απο την αλλη τα φιλαρακια αστα , δεν θα φωναξεις 10 ατομα για να δειρετε ολοι μαζι 1 ρεζιλι θα γινετε.

Οσο για το σιδερικο και παλι τυπε , μπορει να μην εισαι ο μονος που κουβαλαει σιδερικο

εγω απλα συμβουλευω , στους περιεργους καιρους που ζουμε πλεον να μην ψαχνεται κανεις για φασαρια διοτι δεν μπορει να γνωριζει σε ποιον τρελο μπορει να πεσει.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τυποι που κουβαλανε σιδερικα δεν εχουν τετοιες ευαισθησιες... απο την αλλη τα φιλαρακια αστα , δεν θα φωναξεις 10 ατομα για να δειρετε ολοι μαζι 1 ρεζιλι θα γινετε.

Οσο για το σιδερικο και παλι τυπε , μπορει να μην εισαι ο μονος που κουβαλαει σιδερικο

εγω απλα συμβουλευω , στους περιεργους καιρους που ζουμε πλεον να μην ψαχνεται κανεις για φασαρια διοτι δεν μπορει να γνωριζει σε ποιον τρελο μπορει να πεσει.

don't worry be happy ..

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

σιγουρα εισαι η μπατσος η φασιστας επεσα μεσα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

ρε μαγκα που το πας δε καταλαβαινω
σαφως και οταν θα προσπαθησεις να βρεις το δικιο σου μπορει να εισαι ατυχος και να φας ξυλο
στο πληκτρολογιο ο καθενας μπορει να ειναι οτι θελει
αλλα δεν εχει να κανει αυτο
γιατι οπουδηποτε μπορει να σου τυχει αυτο
οπως στο αυτοκινητο ας πουμε ξερεις σε ποιον κορναρεις,ποιον μουτζωνεις κτλπ?
δεν εχει ουσια αυτο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

εγω να γουορι??? χαχαχα τι λες τυπε? αυτα ειναι δικα σου θεματα. Αλλα που το πας? θα γλιτωσεις και καλα απο το τσιγαρο και μετα θα παιξεις πιστολιες να σκοτωθεις χαχαχα εξυπνος!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ειναι λογική αυτη ?

πες μου κατι, μιας και λες οτι θα καρφωνες τον καπνιστη γιατι επιβαρυνει την υγεια σου στην καφετερια...
αν βγεις σε ενα μπαρ, και ο  τυπος διπλα σου ειναι κωλοτρυπιδι απο το ποτο και μπορει μετα να οδηγησει και να σκοτωσει αθωο κόσμο, παιρνεις την αστυνομια να του παρει τα κλειδια ?

δεν ειναι ακριβως το ιδιο, απλα θελω να σου πω οτι το μεγαλυτερο θεμα με το κάπνισμα δεν ειναι οτι σας χαλαει που ειστε παθητικοι καπνιστές. Ειναι οτι δε καταλαβαινετε γιατι ο αλλος
μπορει να κανει κατι που του κανει κακο οικιοθελως...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν πιστεω κανενας να φυσαει τον καπνο του στην οθονη
θα μας καρφωσει ο τρου και τοτε τη  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν εχει ουσια αυτο

Δεν μουτζωνω , ουτε κορναρω σε ατομα που δεν γνωριζω.

Καλυτερα να μην προκαλεις την τυχη σου μεχρι να μαθεις τι ειναι ο καθενας τυπε.

Ο αλλος μπορει να πηδαει την αδερφη του , με αυτον θα τα βαλεις ? 

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκα που το πας δε καταλαβαινω
σαφως και οταν θα προσπαθησεις να βρεις το δικιο σου μπορει να εισαι ατυχος και να φας ξυλο
στο πληκτρολογιο ο καθενας μπορει να ειναι οτι θελει
αλλα δεν εχει να κανει αυτο
δεν εχει ουσια αυτο

έχει - έχει !!!

ξέρεις πόσει βρεθηκαν ξεβράκωτοι στα έρημα της αττικής  ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom