deza vu
Γιά πείτε μας τι σημαίνει , κύριε υπαστυνόμε , ένεκα που δεν την ομιλούμε την αλλοδαπή !
deza vu
Γιά πείτε μας τι σημαίνει , κύριε υπαστυνόμε , ένεκα που δεν την ομιλούμε την αλλοδαπή !
need some practice .....
come & get it .... free of charge ....
Α μάλιστα . Σαφής η αναφορά σας στην προμνησία .
Μα πως τα λέτε , Στρατηγέ μου !
σιγα ρε καλαχαν με τα αγγλικα και το σαρανταπενταρι...need some practice .....
Ετσι ειναι οι τυποι σαν τα μουτρα σου
Χιτ εντ ραν
Εμεις ειμαστε αλλα μουτρα,ετσι περσον;
χιτ & κλανιά ?
σιγα ρε καλαχαν με τα αγγλικα και το σαρανταπενταρι...
για να συνοψισουμε... αντικαπνιστης που οπλοφορει μπατσοκαβλος και αμερικανο-αγγλοκαβλος....
ο κλωνος του Βush εισαι ?
σιγα ρε καλαχαν με τα αγγλικα και το σαρανταπενταρι...
για να συνοψισουμε... αντικαπνιστης που οπλοφορει μπατσοκαβλος και αμερικανο-αγγλοκαβλος....
ο κλωνος του Βush εισαι ?
need some practice .....
εσυ δεν μας προσκαλουσες συνεχεια στο πορετσανο ρε τα ξεχνας τα δικα σου αλλα εισαι κωλοφαρδος που δεν ηρθα,ασε που μου εχουν τελειωσει οι σφαιρεςδεν πλακωνεστε αμεσως , αλλα αμα σου γυρισει καμια κουβεντα... του γυρισεις αλλη μια και σε παρει απο πισω.... τα φαναρια ειναι κοντα , και οι πιθανοτητες για κοκκινο εξισου υπολογισιμες.
Καλο ειναι να μην προκαλεις. Ειδικα οταν ΔΕν εισαι σε θεση να φτασεις στα ακρα... αν ο αλλος δεν μασαει ας προκαλεσει.
εγω προτιμω να ειμαι Φυληςησυχος πολιτης παντως
όπα και ο αντιαμερικάνος ....
τρου προσεξε γιατι ο σοφος λαος λεει μαγκια κλανια και κολωφινιστρινι παρασταση
α και προσεχε στις πορειες γιατι δεν ξερεις τι μπορει να γινει αν το παιζεις εκει πολλυ μαγκας
εσυ δεν μας προσκαλουσες συνεχεια στο πορετσανο ρε τα ξεχνας τα δικα σου αλλα εισαι κωλοφαρδος που δεν ηρθα,ασε που μου εχουν τελειωσει οι σφαιρες
ακορ φερε ενα κιβωτιο καθως ανεβαινεις θα σου πω εγω που θα πας να το παρεις
γεια σου ρε ΣβαΤζενεΓκερ ....με τα ωραία σου..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δηλαδή θα βρεθούμε σε πορείες με μπόλικο καπνό ?
κάνει κακό στην υγεία και τις αποφεύγω ....