Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

Επισκέπτης
Λοιπον για να μιληκω σοβαρα- μιας και τα εξαιρετικά παλικάρια, τα οποία σχολίασαν την άποψη μου, θα τα γαμήσω στα αρμοδια γιαυτο θρεντ (και το παιδί μου μαζί)- η ερωτησούλα του θρεντ που ο καθόλα συμπαθής νοβοσελακ παρεθεσε ειναι το λιγότερο ηλιθια. Το κάπνισμα ειναι εθισμός και καταστροφή της υγείας απλά πράγματα. Το γιατί επιλέγει ενας καπνιστής να φλερταρει συνειδητά με τον θάνατο ειναι μια αλλη ιστορία. Παρόλα αυτά γνωρίζει, όπως και εγώ άλλωστε που είμαι καπνίστρια, ότι τούτο σε πολλους μπελάδες με βάζει.. Ευλογημένοι όσοι δεν το άγγιξαν.

Με γάμησες τώρα.
Όταν μιλάς σοβαρά αποσυντονίζομαι.
Πάω για τσιγάρο..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ευλογημένοι όσοι δεν το άγγιξαν.

Παλι στην καταρα εμειs!!!!!!!!!!! Παλι τσιχλεs θα μασαμε

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
>:( :o :huh: :rolleyes: :headbang: :tickedoff:
δεν υπάρχει κανένας καπνιστής που να μην ξέρει πως το κάπνισμα βλάπτει την υγεία του

Συνημμένα

• e-cigarette-cartoon-1024x779.jpg
    e-cigarette-cartoon-1024x779.jpg
    111,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Heavy+Smoker.jpg
    Heavy+Smoker.jpg
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 26
  • heavy-smoker.jpg
    heavy-smoker.jpg
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 27

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γουσταρουμε να καπνιζουμε λεμε και το αποφασιζουμε και διαταζουμε δεν μας αρεσει
ειδη βλεπω τα μαγαζια να εχουν κατα πολλυ μειωμενη κινηση εγω ειδη σε μαγαζια που δεν μπορω να καπνισω δεν παω ειδικα παμε παρεα 4 ατομα και ρωταμε εχεις τραπεζι για καπνιστες μολις μου πουν οχι τον πουλο παω αλλου στις καφετεριες τις αργυρουπολης μαλιστα πεφτει γελιο εχουν βγαλει τραπεζια μεχρι και στα πεζοδρομια λεμε οχι στα μαγαζια που μας αποριπτουν

kavlanta

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
κοφτε την μαλακια ρε παιδια
κολοτσιγαρο

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γουσταρουμε να καπνιζουμε λεμε και το αποφασιζουμε και διαταζουμε δεν μας αρεσει
ειδη βλεπω τα μαγαζια να εχουν κατα πολλυ μειωμενη κινηση εγω ειδη σε μαγαζια που δεν μπορω να καπνισω δεν παω ειδικα παμε παρεα 4 ατομα και ρωταμε εχεις τραπεζι για καπνιστες μολις μου πουν οχι τον πουλο παω αλλου στις καφετεριες τις αργυρουπολης μαλιστα πεφτει γελιο εχουν βγαλει τραπεζια μεχρι και στα πεζοδρομια λεμε οχι στα μαγαζια που μας αποριπτουν

μπράβο αγοράκι μου .... συνέχισε, συνέχισε να καπνίζεις .... εσύ η παρέα σου η οικογένεια οι φιλοι τα παδιά σου και οι κολλητοί σου....

ευχαριστούμε που καπνίζεις ...

Με τις υγιές σου !!

κ. Χαρος ....

Επισκέπτης
Εμενα πιο πολυ μου τη σπανε οι πρωην καπνιστες που απο τη στιγμη που εκοψαν το τσιγαρο εγιναν σταυροφοροι. Μου θυμιζουν τους πρωην χοντρους που αδινατισαν και ξαφνικα εγιναν διατροφολογοι  :2funny: :2funny: :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μπράβο αγοράκι μου .... συνέχισε, συνέχισε να καπνίζεις .... εσύ η παρέα σου η οικογένεια οι φιλοι τα παδιά σου και οι κολλητοί σου....

ευχαριστούμε που καπνίζεις ...

Με τις υγιές σου !!

κ. Χαρος ....

οπως λεει και το σοφο τραγουδι μια ειναι η ουσια ...........

επισυναπτω και βιντεακι

Επισκέπτης
όμορφες τουρκογύφτικα ήθη και έθιμα ....

πως φάινεται το σόι και η γεννιά σου ....

καλα εσυ τι ζορι τραβας δλδ? Πανε να ακουσεις τα εντεχνα σου , στο αποστειρωμενο σου περιβαλλον. Ετσι κι αλλιως δεν παει σε καφετεριες που δεν καπνιζουν λεει ... :uglystupid:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ενα χρονο εχω περιπου που το εχω κοψει
να πω την αληθεια δεν εχω δει καποια αλλαγη που λενε για σκαλες και τετοια
αλλα μονο και μονο οτι νοιωθω οτι νικησα κατι το οποιο ελεγα οτι δεν προκειτε να το καταφερω ποτε ειναι μεγαλο πραμα για μενα

οσο αναφορα το πρωτο με τα αποτελεσματα θεωρω οτι ακομα ειναι νωρις

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα εσυ τι ζορι τραβας δλδ? Πανε να ακουσεις τα εντεχνα σου , στο αποστειρωμενο σου περιβαλλον. Ετσι κι αλλιως δεν παει σε καφετεριες που δεν καπνιζουν λεει ... :uglystupid:

τότε θα κάθεται σπίτι αποδω και πέρα .....

να χαριεντίζεται στον καθρέφτη σα γύφτικο σκεπάρνι ,....

και να ντουμανιάζει στον καπνό και τον καρκίνο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.280
Πόντοι
5.097
το θεμα τσιγαρο εχει παρατραβηξει αυτο που δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι αντικαπνιστες τρωγονται για τον αν εμεις καπνιζουμε και πρεπει να το κοψουμε μεγαλο κομπλεξ.
εμεις σας τα ζαλιζουμε να ξεκινησεται το καπνισμα οχι εσεις γιατι :think:
και εγω προσωπικα εχω προσπαθησει να αποτρεψω ατομο να αρχισει το καπνισμα οτν ειχε καποιο προβλημα αλλα αυτο το κομπλεξ σας δεν θα το καταλαβω ποτε

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το θεμα τσιγαρο εχει παρατραβηξει αυτο που δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι αντικαπνιστες τρωγονται για τον αν εμεις καπνιζουμε και πρεπει να το κοψουμε μεγαλο κομπλεξ.
και εγω προσωπικα εχω προσπαθησει να αποτρεψω ατομο να αρχισει το καπνισμα οτν ειχε καποιο προβλημα αλλα αυτο το κομπλεξ σας δεν θα το καταλαβω ποτε

οι καπνιστές αποτελλούν δυνητικά βάρος στην τσέπη των πολιτών ....

οι δείκτες υγείας αρνητικοί για κάθε δραστηριότητα  και το προσδόκιμο ζωής σημαντικά μειωμένο σεσχέση με τους μη καπνιστές ...

μπορεις να ανατρέξεις στην σχετική νομοθεσία της Πολιτείας της Καλιφόρνια των ΗΠΑ και σε σχετικές μελέτες του UCLA - University LA

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η αληθεια και το δικιο ειναι καπου στη μεση
σαν μη καπνιστης μπορω να σου πω οτι ρε φιλε εγω που θελω να παω το μπουζουκι μου δε μπορω να σε εχω πισω μου παφ που παφ πουφ

και συ θα μου απαντησεις οτι αν δε μου αρεσει ν κατσω σπιτι μου και θα εχουμε μια ωραια συζητηση διχως φως στην ομιχλη

εγω θεωρω οτι το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο και αν δεν ειχαμε αυτο το προβλημα σαν χωρα θα καναμε οτι γουσταρουμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιδια , δεν θα πεθανει κανεις απο τον καπνο του αλλου ελεος πια με αυτο το παραμυθι

κατα τα αλλα... οκ δεν εχει κανενα δικαιωμα ο αλλος να εισπνεει τον καπνο σου σε καποιους προκαλει εμετο,,, τους χαλαει την διαθεση οσο και αν μας φαινεται περιεργο! Οποτε συντηρητικα μεν να σεβομαστε και τους διπλανους οπως και οι αντικαπνιστες να σεβονται τους καπνιστες και να μην τους ζαλιζουν τα παπαρια χωρις σοβαρο λογο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να φανταστω οτι το χεις μελετησει
τι λες ρε φιλε?

ελα μην εισαι αδερφη τωρα... τα χειροτερα αναπνεεις καθε μερα κατεβαινοντας στην αθηνα 0,0002 Μιλιγκραμ καπνου σε πειραξαν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom