Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
οι καπνιστές αποτελλούν δυνητικά βάρος στην τσέπη των πολιτών ....

οι δείκτες υγείας αρνητικοί για κάθε δραστηριότητα  και το προσδόκιμο ζωής σημαντικά μειωμένο σεσχέση με τους μη καπνιστές ...

μπορεις να ανατρέξεις στην σχετική νομοθεσία της Πολιτείας της Καλιφόρνια των ΗΠΑ και σε σχετικές μελέτες του UCLA - University LA
συμφωνω τα πλαστικα φαγητα και ολες οι σαβουρες που μας πλασαρουν κανουν πολλαπλασιο κακο στην υγεια αλλα εκει δεν γινεται κουβεντα.
η αληθεια και το δικιο ειναι καπου στη μεση
σαν μη καπνιστης μπορω να σου πω οτι ρε φιλε εγω που θελω να παω το μπουζουκι μου δε μπορω να σε εχω πισω μου παφ που παφ πουφ

και συ θα μου απαντησεις οτι αν δε μου αρεσει ν κατσω σπιτι μου και θα εχουμε μια ωραια συζητηση διχως φως στην ομιχλη

εγω θεωρω οτι το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο και αν δεν ειχαμε αυτο το προβλημα σαν χωρα θα καναμε οτι γουσταρουμε
κατ'αρχιν δεν εχω σκοπο να βαρυνω τη κουβεντα ουτε να ξεφυγουμε γιατι δεν υπαρχει λογος αλλα αυτη τη στιγμη οι καπνηστες ειναι πολιτες β κατηγοριες και δεν μπορουν να πανε πουθενα να διασκεδασουν.
συμφωνω πως εσυ που εισαι σε αλλο τραπεζι απο μενα δεν μπορεις να αναπνεεις το καπνο μου η μη καπνιστες στην δικια μου παρεα εχουν ερθει συνηδητα αλλα με τον καταλληλο εξαερισμο πιστευω οτι λυνονται μερικα θεματα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ελα μην εισαι αδερφη τωρα... τα χειροτερα αναπνεεις καθε μερα κατεβαινοντας στην αθηνα 0,0002 Μιλιγκραμ καπνου σε πειραξαν?
εκτος απο ξερολας στα θεματα υγιειας εισαι και τεχνιτης κωλοβυθομετρου

ρε φιλαρακι το γεγονος οτι εγω μπορει να περνω ποντικοφαρμακα δεν αναιρει οτι μπορει να πεθανω απο το τσιγαρο σαν παθητικος καπνηστης

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ελα μην εισαι αδερφη τωρα... τα χειροτερα αναπνεεις καθε μερα κατεβαινοντας στην αθηνα 0,0002 Μιλιγκραμ καπνου σε πειραξαν?

και πρέπει να το χειροτερέψουμε ακόμη περισσότερο απο τον καπνό του κάθε καπνιστή ?

απαράδεκτο ακόμα και που το λες και το γράφεις !!!

δηλαδή αν δεν θέλω να αναπνέω τις βρωμερές καπνοεκπνοές του κάθε μαλάκα είμαι αδερφή ?

τι μπαρούφες είναι αυτές ? κριμα στα μυαλά σου .... ταρίφας είσαι ?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
συμφωνω τα πλαστικα φαγητα και ολες οι σαβουρες που μας πλασαρουν κανουν πολλαπλασιο κακο στην υγεια αλλα εκει δεν γινεται κουβεντα.κατ'αρχιν δεν εχω σκοπο να βαρυνω τη κουβεντα ουτε να ξεφυγουμε γιατι δεν υπαρχει λογος αλλα αυτη τη στιγμη οι καπνηστες ειναι πολιτες β κατηγοριες και δεν μπορουν να πανε πουθενα να διασκεδασουν.
συμφωνω πως εσυ που εισαι σε αλλο τραπεζι απο μενα δεν μπορεις να αναπνεεις το καπνο μου η μη καπνιστες στην δικια μου παρεα εχουν ερθει συνηδητα αλλα με τον καταλληλο εξαερισμο πιστευω οτι λυνονται μερικα θεματα
θα σου πω το εξης
οπως ειπα παραπανω εχω ενα χρονο που το εκοψα
και θα μπορουσα να σου πω οτι εγω νοιωθω πολιτης β κατηγοριας γιατι ρε φιλε ειναι απλο οτι εσυ με ενοχλεις εγω σε σε ενοχλω

αλλα τονιζω οτι μπορουν να υπαρξουν εκατεροθεν σωστα επιχειρηματα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
και πρέπει να το χειροτερέψουμε ακόμη περισσότερο απο τον καπνό του κάθε καπνιστή ?

δηλαδή αν δεν θέλω να αναπνέω τις βρωμερές καπνοεκπνοές του κάθε μαλάκα είμαι αδερφή ?

το ταριφας που κολλαει :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Διαβασε 4 ποστ πιο πανω την αρχικη μου τοποθετηση και μην προτρεχεις...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω τα πλαστικα φαγητα και ολες οι σαβουρες που μας πλασαρουν κανουν πολλαπλασιο κακο στην υγεια αλλα εκει δεν γινεται κουβεντα.κατ'αρχιν δεν εχω σκοπο να βαρυνω τη κουβεντα ουτε να ξεφυγουμε γιατι δεν υπαρχει λογος αλλα αυτη τη στιγμη οι καπνηστες ειναι πολιτες β κατηγοριες και δεν μπορουν να πανε πουθενα να διασκεδασουν.

η αμερικανική νομοθεσία επι του θέματος είναι η πιο προχωρημένη ....

θα την ακολουθήσει η ευρώπη και η  ελλάδα με τους ελληναράδες της .....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
θα σου πω το εξης
οπως ειπα παραπανω εχω ενα χρονο που το εκοψα
και θα μπορουσα να σου πω οτι εγω νοιωθω πολιτης β κατηγοριας γιατι ρε φιλε ειναι απλο οτι εσυ με ενοχλεις εγω σε σε ενοχλω

αλλα τονιζω οτι μπορουν να υπαρξουν εκατεροθεν σωστα επιχειρηματα
μα δεν διαφωνω οτι επρεπε να κοπει το καπνισμα σε δημοσιους χωρους και σεβομαι στην δουλεια οταν ειμαστε οτι εσυ δεν καπνιζεις και σωστα κοπηκε σε αυτους τους χωρους.
αλλα σε χωρους διασκεδασεις επρεπε να βρουν ενα τροπο να ειμαστε ικανοποιημενοι ολοι,ετσι οπως ειναι τωρα μονο κακο θα κανουν και οχι καλο σκεψου τι λεω.
ειναι αλλο ενα φοροεισπρακτικο μετρο και τιποτα παραπανω,απο τους καπνιστες αντε να δεχτω ενα 3% να κοψει το καπνισμα

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Διαβασε 4 ποστ πιο πανω την αρχικη μου τοποθετηση και μην προτρεχεις...

παιδια , δεν θα πεθανει κανεις απο τον καπνο του αλλου ελεος πια με αυτο το παραμυθι

δηλαδή αυτη είναι μια λογική τοποθέτηση ?

για μολόγα τελικά ... ταρίφας είσαι ? έτσι ?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
κοιτα αν υπηρχαν νομοι που θα με προστατευαν ναι
δηλαδη να υπηρχαν αυστηροι χωροι μη καπνιζοντων και καπνιζωντων ναι

αλλα πας στα γκουντις και βλεπεις μη καπνιζοντες και στο διπλα τραπεζι καπνιζοντες

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οι καπνιστές αποτελλούν δυνητικά βάρος στην τσέπη των πολιτών ....

οι δείκτες υγείας αρνητικοί για κάθε δραστηριότητα  και το προσδόκιμο ζωής σημαντικά μειωμένο σεσχέση με τους μη καπνιστές ...

μπορεις να ανατρέξεις στην σχετική νομοθεσία της Πολιτείας της Καλιφόρνια των ΗΠΑ και σε σχετικές μελέτες του UCLA - University LA

κοιτα λες μαλακιες γιατι 1 ον σε καθε πακετο των 4€ τα 3€ πανε φορο στο κρατος δηλαδη αν υπολογισουμε ενα καπνιστη με μεσο ορο 1 πακετο την ημερα τοτε ο φορος ειναι 3χ3=90€ το μηνα το χρονο 90χ12=1080€ το χρονο με 1080€ φορο επιπλεον το χρονο αν πας σε μια ασφαλιστικη να δεις τι παροχες θα εχεις μεχρι και σε ελικοπτερο θα σε μεταφερουν μην ξεχνας οτι οι καπνιστες στο ηνωμενο βασιλειο συντηρουν το 80% του συστηματος υγειας ολης της χωρας
για να μην υπολογισουμε τους προωρους θανατους οπου το κρατος γλιτωνει και τις συνταξεις οποτε δεν ζουμε δυνιτικα σε κανενα
εξαλου εγω ο ιδιος προτεινα να γινει διαχωρισμος καταστηματων

αυτα τα μαγαζια ειναι αυστηρα για καπνιστες και αυτα τα μαγαζια αυστηρα για μη καπνιστες και τελος και δικαιο και σωστο αλλα μαλλον φτιαχνεσε να δειχνεις το ρατσισμο σου απεναντι στο καπνιστη

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μα δεν διαφωνω οτι επρεπε να κοπει το καπνισμα σε δημοσιους χωρους και σεβομαι στην δουλεια οταν ειμαστε οτι εσυ δεν καπνιζεις και σωστα κοπηκε σε αυτους τους χωρους.
αλλα σε χωρους διασκεδασεις επρεπε να βρουν ενα τροπο να ειμαστε ικανοποιημενοι ολοι,ετσι οπως ειναι τωρα μονο κακο θα κανουν και οχι καλο σκεψου τι λεω.
ειναι αλλο ενα φοροεισπρακτικο μετρο και τιποτα παραπανω,απο τους καπνιστες αντε να δεχτω ενα 3% να κοψει το καπνισμα

ακόμα και τα κτίρια γενικής κατοικιας πρέπει να χαρακτηριθούν smoke free or what ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

αλλα πας στα γκουντις και βλεπεις μη καπνιζοντες και στο διπλα τραπεζι καπνιζοντες

με 500 ευρω ανα περιστατικό πρόστιμο ?

δε νομίζω ....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

λοιπον ακου το εξωφρενικο σε ανοιχτο κοινοχροιστο χωρο κτιριου απαγορευεται το καπνισμα πες μου τον λογο....................
στα μπαλκονια κτιριου απαγορευεται το καπνισμα γιατι :think:
κανε μια βολτα στην αθηνα και δες ποσοι ειναι εξω στα πεζοδρομια που καπνιζουν ενω πριν καπνιζανε στους ανοιχτους χωρους μπαλκονια ακαλυπτους κλπ σημεια κτιριων
για δωσε μου μια λογικη αυτου του νομου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιδια , δεν θα πεθανει κανεις απο τον καπνο του αλλου ελεος πια με αυτο το παραμυθι

δηλαδή αυτη είναι μια λογική τοποθέτηση ?

για μολόγα τελικά ... ταρίφας είσαι ? έτσι ?

Δεν ειναι μια λογικη τοποθετηση , αλλα σιγουρα ειναι μια πιο χρησιμη τοποθετηση. Μην γινεις και υποχονδριος ρε τυπε... ειπα πιο πανω οτι δεν εχετε δικαιωμα να μυριζετε τον καπνο του καθενος (φυσικα δεν το διαβασες καν) διοτι μπορει να σας προκαλει εμετους , ασχημη διαθεση η ορισμενοι απο εσας να εχετε και ασθμα - αλλεργια στο καπνο... αλλα ενταξει... και ενα τσιγαρο να αναψει ο αλλος διπλα σου για λιγο ε μην το κανεις και θεμα με την πρωτη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
κοιτα λες μαλακιες γιατι 1 ον σε καθε πακετο των 4€ τα 3€ πανε φορο στο κρατος δηλαδη αν υπολογισουμε ενα καπνιστη με μεσο ορο 1 πακετο την ημερα τοτε ο φορος ειναι 3χ3=90€ το μηνα το χρονο 90χ12=1080€ το χρονο με 1080€ φορο επιπλεον το χρονο αν πας σε μια ασφαλιστικη να δεις τι παροχες θα εχεις μεχρι και σε ελικοπτερο θα σε μεταφερουν μην ξεχνας οτι οι καπνιστες στο ηνωμενο βασιλειο συντηρουν το 80% του συστηματος υγειας ολης της χωρας
για να μην υπολογισουμε τους προωρους θανατους οπου το κρατος γλιτωνει και τις συνταξεις οποτε δεν ζουμε δυνιτικα σε κανενα

αυτα τα μαγαζια ειναι αυστηρα για καπνιστες και αυτα τα μαγαζια αυστηρα για μη καπνιστες και τελος και δικαιο και σωστο αλλα μαλλον φτιαχνεσε να δειχνεις το ρατσισμο σου απεναντι στο καπνιστη
μα μαλακες ειναι οι επιχειρηματιες ολα θα γινοντουσαν καπνιζοντων

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λοιπον ακου το εξωφρενικο σε ανοιχτο κοινοχροιστο χωρο κτιριου απαγορευεται το καπνισμα πες μου τον λογο....................
στα μπαλκονια κτιριου απαγορευεται το καπνισμα γιατι :think:
κανε μια βολτα στην αθηνα και δες ποσοι ειναι εξω στα πεζοδρομια που καπνιζουν ενω πριν καπνιζανε στους ανοιχτους χωρους μπαλκονια ακαλυπτους κλπ σημεια κτιριων
για δωσε μου μια λογικη αυτου του νομου
γιατι ρε φιλαρακι ποιος σου ειπε οτι τωρα αποκατασταθηκε η ταξη?
σαφως υπαρχουν και μαλακιες.
αυτα ομολογω δε τα ξερα

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

δηλαδή ... καπνίζω - πληρώνω πεθαίνω !!!  ενδιαφέρουσα λογική ./...

να την προτείνεις στον Εθνικό Σύστημα Υγείας .....

καλά το ποιος είναι μαλάκας εδω .... ας το εξακριβώσουν οι ... επαίοντες .....

και οχι ο ... ταρίφας ,,,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom