baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
συμφωνω τα πλαστικα φαγητα και ολες οι σαβουρες που μας πλασαρουν κανουν πολλαπλασιο κακο στην υγεια αλλα εκει δεν γινεται κουβεντα.οι καπνιστές αποτελλούν δυνητικά βάρος στην τσέπη των πολιτών ....
οι δείκτες υγείας αρνητικοί για κάθε δραστηριότητα και το προσδόκιμο ζωής σημαντικά μειωμένο σεσχέση με τους μη καπνιστές ...
μπορεις να ανατρέξεις στην σχετική νομοθεσία της Πολιτείας της Καλιφόρνια των ΗΠΑ και σε σχετικές μελέτες του UCLA - University LA
κατ'αρχιν δεν εχω σκοπο να βαρυνω τη κουβεντα ουτε να ξεφυγουμε γιατι δεν υπαρχει λογος αλλα αυτη τη στιγμη οι καπνηστες ειναι πολιτες β κατηγοριες και δεν μπορουν να πανε πουθενα να διασκεδασουν.η αληθεια και το δικιο ειναι καπου στη μεση
σαν μη καπνιστης μπορω να σου πω οτι ρε φιλε εγω που θελω να παω το μπουζουκι μου δε μπορω να σε εχω πισω μου παφ που παφ πουφ
και συ θα μου απαντησεις οτι αν δε μου αρεσει ν κατσω σπιτι μου και θα εχουμε μια ωραια συζητηση διχως φως στην ομιχλη
εγω θεωρω οτι το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο και αν δεν ειχαμε αυτο το προβλημα σαν χωρα θα καναμε οτι γουσταρουμε
συμφωνω πως εσυ που εισαι σε αλλο τραπεζι απο μενα δεν μπορεις να αναπνεεις το καπνο μου η μη καπνιστες στην δικια μου παρεα εχουν ερθει συνηδητα αλλα με τον καταλληλο εξαερισμο πιστευω οτι λυνονται μερικα θεματα