Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.832
- Πόντοι
- 3.886
Δες καλύτερα η vanity είναι....
Δες καλύτερα η vanity είναι....
Εγώ για τη Vanity λέω ο Marcus λέει για Μαρία ισισΔες καλύτερα η vanity είναι....
Κουλούρια αδερφέΈχω μια πληροφορία ότι σήμερα το βράδι 8 θα δούμε μια τσόντα άλλο άλλο πλανήτη....δεν ξέρω ακόμα πόσοι θα είναι οι πρωταγωνιστές...και ποιος θα έχει τον κεντρικό ρόλο....μάλλον θα παίξει ένας Ελβετός ....και ένας Έλληνας λαϊκός για άσχημος στην φάτσα ....θα δούμε!!!!!
Λες?....Κουλούρια αδερφέ
Έτσι Μ φαίνεται..Να το έχουν μαγείρεψειΛες?....
Με κουλούρια μένει όπως έχει η κατάσταση....άρα ....?ο τίγρης τι θα κάνει ?Έτσι Μ φαίνεται..Να το έχουν μαγείρεψει
Θα πάει έτσι και θα κριθεί στο τέλοςΜε κουλούρια μένει όπως έχει η κατάσταση....άρα ....?ο τίγρης τι θα κάνει ?
Στις 9 δεν παίζουν οι βάζελοι με τα χανούμια;Έχω μια πληροφορία ότι σήμερα το βράδι 8 θα δούμε μια τσόντα άλλο άλλο πλανήτη....δεν ξέρω ακόμα πόσοι θα είναι οι πρωταγωνιστές...και ποιος θα έχει τον κεντρικό ρόλο....μάλλον θα παίξει ένας Ελβετός ....και ένας Έλληνας λαϊκός για άσχημος στην φάτσα ....θα δούμε!!!!!
Οχι αδελφε.... Ορθια ειναι η Vaniity ΣΙΓΟΥΡΑ.Τα κατέβασα από το site που είχε στο Λονδίνο. Σίγουρα είναι η Maria