georgekatselis
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
kala re file. piges mexri ekei, xetrelathikes....den grafeis kai dio lexeis gia emas na xeroume ti perimenoume?
αμα ετρωγε αυτα ναι φυσικο ειναι... αλλα να μου ερθη και απο Γερμανια το Ιμαμ δεν το περιμεναKai γυναικα του David Bowie !!!
Kai Τουρκικος Μεζες ,γαμω τους μεζεδες !!
Εφαγε ο Ιμαμης και μπαιλντισε !!!
αυτο σε αγχωνη?? ξυλο που θελει ο κωλος σου... με βρεγμενηηηηκάτι με αγχώνει όμως...πόσο την έχει;χαχα
Αλλο τρανσιμάν και άλλο τρανσαμάν !!!Ρε παιδια συγνωμη εγω νομιζα τοσο καιρο οτι σηζητατε για το Ιμαμ Μπαιλντι
πριν την πηδηξετε να την βαλετε να κανη μετανιες... να ζητηση συγνωμη για το κρατος της που πρασβαλη την Ελλαδα μας και εκπτωση για αυτο τουλαχιστον 50%... και πειτε της να πει στη Μερκελ να μην μας στελνη Γερμανικα προιοντα εδω αφου δεν τα αγοραζουν αυτοι τι μας περασαν.... αποχετευση?τωρα που θα ερθει να μας φερει το focus
τωρα που θα ερθει να μας φερει το focus
πριν την πηδηξετε να την βαλετε να κανη μετανιες... να ζητηση συγνωμη για το κρατος της που πρασβαλη την Ελλαδα μας και εκπτωση για αυτο τουλαχιστον 50%... και πειτε της να πει στη Μερκελ να μην μας στελνη Γερμανικα προιοντα εδω αφου δεν τα αγοραζουν αυτοι τι μας περασαν.... αποχετευση?
Εισαι περιπτωση εσυ...to rs...300hp front wheel drive..yeahhhhhhhhhhhh
An eine deutsche zu springen. Δεν ειναι αυτοκινητο καρντια μου... Τρανς ειναιManche werden direkt und einige werden sie direkt !
Natürlich ist es eine gute Gelegenheit, in eine deutsche springen.
Mit freundlichen Grüßen.
Για την κυρια Mergkel !!!
εχει και μακρυ δαχτυλο αυτη.... καλη ειναιΟups Sorry !!
Οups Sorry !!