Νέα

Ts-IMAN from Germany!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maximilianos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
M

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Λάθος είσαι αδερφέ οι Ολλανδοί σαν λαός επειδή έχω πάει πολλές φορές στα μέρη τους και ξέρω τι παίζει σαν λαός δεν έχουν προϊστορία με την ομοφυλοφυλία, ναρκωτικά κ.λ.π. κ.λ.π
Απλά είναι νομοθετικά πολύ ελαστικοί, πρωτοποριακοί και χαλαροί σε αντίθεση με άλλα "συντηρητικά-παραδοσιακά" κράτη και έχουν θεσπίσει ένα νομοθετικό σύστημα, σύμφωνα με το οποίο αγοραίος έρωτας, γάμος μεταξύ ομοφυλόφυλων και σοφτ ντραγκς επιτρέπονται μέχρι ενός σημείου. Και γιαυτό γίνεται της καραπουτανάρς στο Ανταμ κάθε σκ, γιατί όλοι οι λάτρεις των ως άνω βγάζουν τα απωθημένα τους στον παράδεισο αυτό. Άσε που από μόνιμους, δηλ. από μετανάστες γίνεται της καραπουτανάρας για ευνόητους λόγους.
Τέλοσπάντων στο θέμα μας η Ιμαν είναι για πολλά γαμήσια..Τρελό κορμί και πρόσωπο..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ναι ρε συ..αστειεύομουν...όντως γίνεται της καραπουτάνας..γμσ τα...χυμαδειό λέμε!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
εδώ όμως;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :boobies: :boobies:

1758300-F1.JPG
εδω οντως δεν καταλαβαινεις μια!!!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μαθαν οτι γαμιομαστε μαλλον !!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
OP
OP
M

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Το να φτάνεις στο σημείο να ψάχνεις σε πόσες και σε ποιες από τις εκατό φωτό που έχει στο σάιτ της μοιάζει με πρώην άντρα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία για μια τρανς.
Και άλλες κάνουν φωτοσοπ και άλλες έχουν 100 φωτό, αλλά εγώ τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί και γιαυτό άνοιξα το συγκεκριμένο θρεντ.
Ναι τρανς είναι ρε συναγωνιστές ξεκολλάτε, το δηλώνει άλλωστε, δεν το παίζει νυν ούτε τέως γυναίκα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Το να φτάνεις στο σημείο να ψάχνεις σε πόσες και σε ποιες από τις εκατό φωτό που έχει στο σάιτ της μοιάζει με πρώην άντρα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία για μια τρανς.
Και άλλες κάνουν φωτοσοπ και άλλες έχουν 100 φωτό, αλλά εγώ τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί και γιαυτό άνοιξα το συγκεκριμένο θρεντ.
Ναι τρανς είναι ρε συναγωνιστές ξεκολλάτε, το δηλώνει άλλωστε, δεν το παίζει νυν ούτε τέως γυναίκα

εγω πάντως έχω μείνει έκπληκτος με την εξέλιξη της επιστήμης...γιατί ρε φίλε μην λέμε μλκιες...όλα ψεύτικα είναι..όλα είναι η δουλειά του πλαστικού...ορμόνες κτλ...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
εγω πάντως έχω μείνει έκπληκτος με την εξέλιξη της επιστήμης...γιατί ρε φίλε μην λέμε μλκιες...όλα ψεύτικα είναι..όλα είναι η δουλειά του πλαστικού...ορμόνες κτλ...
Πάντα βοηθάει η καλή "βάση".

OP
OP
M

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6

Αν γαμήσω μια γκόμενα η οποία είναι θεά και έχει κάνει πλαστική στη μύτη, στους γλουτούς, στα βυζιά, στο σαγόνι, στα ζυγωματικά και όπου αλλού γουστάρει εμένα δεν θα με νοιάξει πως τι και γιατί και αν είναι ψεύτικα ή αληθινά ή πλαστικά ή ό,τι άλλο. Γκομενάρα να ναι και στα ..... μου. Το αποτέλεσμα με νοιάζει.
Και το 90% των γυναικών της μόδας, ομορφιάς, θεάματος, μ.μ.ε. είναι πλαστικοποιημένες,     Ε ΚΑΙ?
Την Ιμάν και κάθε Ιμάν ούτε στη μάνα μου θα την γνωρίσω, ούτε θα την παντρευτώ, ούτε θα τα σκάσω για τις όποιες πλαστικές επεμβάσεις της...
Σταρχίδια μου αδερφέ ΘΕΑ είναι.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Αν γαμήσω μια γκόμενα η οποία είναι θεά και έχει κάνει πλαστική στη μύτη, στους γλουτούς, στα βυζιά, στο σαγόνι, στα ζυγωματικά και όπου αλλού γουστάρει εμένα δεν θα με νοιάξει πως τι και γιατί και αν είναι ψεύτικα ή αληθινά ή πλαστικά ή ό,τι άλλο. Γκομενάρα να ναι και στα ..... μου. Το αποτέλεσμα με νοιάζει.
Και το 90% των γυναικών της μόδας, ομορφιάς, θεάματος, μ.μ.ε. είναι πλαστικοποιημένες,     Ε ΚΑΙ?
Την Ιμάν και κάθε Ιμάν ούτε στη μάνα μου θα την γνωρίσω, ούτε θα την παντρευτώ, ούτε θα τα σκάσω για τις όποιες πλαστικές επεμβάσεις της...
Θεά με εργαλείο 19χ5 παθητική /ενεργητική,κάτι διαφορετικό από θεά/θεά μην τα ισοπεδώνουμεόλα :o :o

OP
OP
M

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Θεά με εργαλείο 19χ5 παθητική /ενεργητική,κάτι διαφορετικό από θεά/θεά μην τα ισοπεδώνουμεόλα :o :o

Για ποια ισοπέδωση μιλάς ρε αγόρι?
Για τρανς μιλάμε πάντα.
ΘΕΑ ΤΡΑΝΣ εννοώ.
Ούτε Θεά για να την παντρευτείς, ούτε θεά σαν γυναίκα.
Αν δεις δεν είμαι οφ τόπικ. Το θέμα μας είναι οι τρανς.
Μάλλον εσύ είσαι οφ τόπικ.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

κάτι με αγχώνει όμως...πόσο την έχει;χαχα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε παιδια τι ειναι αυτο που φουσκωνει αναμεσα στα μπουτια της???  :tooth:

ssstrasss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερούδια σε όλους

Επισκεψη σε ΙΜΑΝ χθες το βραδάκυ. Με μια λέξη "SSSSSUPERRRRRR" !!!!!!!!!!!! Επίπεδο, class, καθαριότητα, συμπεριφορά, συμμετοχή και πανω από όλα ακομα καλύτερη απ' ότι φαινεται στισ φωτο.
Ε, δωσαμε κατι παραπάνω από το συνηθησμένο βεβαια αλλά ... χαλάλι και πάλι χαλάλι.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ποσο σου πηγε το μαλλι Παλληκαρι ?
Το κουρεμα ηθελα να πω !!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλημερούδια σε όλους

Επισκεψη σε ΙΜΑΝ χθες το βραδάκυ. Με μια λέξη "SSSSSUPERRRRRR" !!!!!!!!!!!! Επίπεδο, class, καθαριότητα, συμπεριφορά, συμμετοχή και πανω από όλα ακομα καλύτερη απ' ότι φαινεται στισ φωτο.
Ε, δωσαμε κατι παραπάνω από το συνηθησμένο βεβαια αλλά ... χαλάλι και πάλι χαλάλι.
Ποσο σου πηγε το μαλλι Παλληκαρι ?
Το κουρεμα ηθελα να πω !!!!!

Μη βιάζεστε. Σίγουρα θα την επισκεφτεί ο Τζίνι και σίγουρότατα θα εχει κατι αντικειμενικό και πλήρες να μας αφηγηθεί!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom