Νέα

Τρύπα για χύσιμο στα Εξάρχεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσε μέσα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 542
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα δοκιμάζατε μασάζ από άντρα;

• Ναι, γιατί όχι

Ψήφοι: 13 16,5%
  • Μπλιάχ

Ψήφοι: 12 15,2%
  • Όχι ποτέ, είμαι στρέιτ

Ψήφοι: 37 46,8%
  • Αν πρόσφερε και φραπέ θα δοκίμαζα

Ψήφοι: 12 15,2%
  • Έχω δοκιμάσει ήδη

Ψήφοι: 5 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.769
Πόντοι
22.886
Ρε ΓΚΡ κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις ή είσαι τούβλο;
Ποιος φίλος μου και @@ρια μέντολες, από το προφίλ δεν πέρασες (έστω βιαστικά) να δεις το ποιόν μου;
Τι σχέση έχω εγώ με τα μασάζ ή δεν ξέρω τι άλλο κάνεις, νομίζεις ότι θα κάνω 500 χλμ να έλθω εκεί πάνω και να σε επισκεφθώ :think::jerking:
Δέχομαι ότι σου μπαχαλεύω το νήμα κατά καιρούς (βέβαια σε μικρότερο βαθμό από τους άλλους) όμως δεν σε χαλάει και πάντα διότι υπάρχει και κίνηση αλλιώς θα πόσταραν οι νυχτερίδες με τις αράχνες.
Δεν ξέρεις τι είναι η ντούντα, σώπα καημένε και ένα παιδί του δημοτικού το καταλαβαίνει, όμως δεν περιμένω να ξέρεις την ετυμολογία της (αλβανική λέξη όπως και πολλά δισύλλαβα).
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
826
Πόντοι
86
Ποιος φίλος μου και @@ρια μέντολες, από το προφίλ δεν πέρασες (έστω βιαστικά) να δεις το ποιόν μου;
Τι σχέση έχω εγώ με τα μασάζ ή δεν ξέρω τι άλλο κάνεις, νομίζεις ότι θα κάνω 500 χλμ να έλθω εκεί πάνω και να σε επισκεφθώ :think::jerking:
Δέχομαι ότι σου μπαχαλεύω το νήμα κατά καιρούς (βέβαια σε μικρότερο βαθμό από τους άλλους) όμως δεν σε χαλάει και πάντα διότι υπάρχει και κίνηση αλλιώς θα πόσταραν οι νυχτερίδες με τις αράχνες.
Δεν ξέρεις τι είναι η ντούντα, σώπα καημένε και ένα παιδί του δημοτικού το καταλαβαίνει, όμως δεν περιμένω να ξέρεις την ετυμολογία της (αλβανική λέξη όπως και πολλά δισύλλαβα).

κρητικός είσαι ή άραβας, δεν κατάλαβα.
ξέρω ότι η πούτσα στα αλβανικά είναι kar
τώρα τι λες εσύ, ευτυχώς που σε καταλαβαίνουν οι φίλοι σου

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
826
Πόντοι
86
@Ντουνταράς εσύ θα μας πεις σε λίγο ότι ντουντα είναι πούτσα και το nickname σου πουτσαράς :confused:
επειδή από το προφίλ σου δεν μπορώ να καταλάβω κάτι , πέραν του ότι γαμάς στο ίδιο μέρος
και επειδή βαριέμαι να διαβάζω, ειδικά σήμερα που μου έχουν πετάξει τα μάτια έξω :eyebrows::angel::P

έλα από εδώ να γνωριστούμε :kiss-mark::hi:

η αν είσαι κάπου Νότια; :rolleyes:και όχι Αθήνα, πάρε με... τηλέφωνο.

υγ. αν έχεις τίποτα νεαρούς κρητικούς στην Αθήνα στείλτους μου (την κορίνα από τα εγκλήματα μου θυμίζω ο πούστης :2funny:)

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
826
Πόντοι
86

:2funny:

εσύ έχεις πλάκα. έλα από εδώ να γνωριστούμε :confused:

για πολλούς λόγους. τι με πειράζει αν ο άλλος την έχει μικρή αν έρθει για μασάζ πληρώσει και με γαμήσει κιόλας
μπλοκ κυρίως όσοι έκλεισαν ραντεβού και δεν ήρθαν (αλλά χωρίς να ενημερώσουν ή ενημέρωσαν 5 λεπτά πριν)
χασομέρηδες που παίρνουν απλά για τηλεφωνικό (δίνω δύο ευκαιρίες, χασομέρης 1, χασομέρης 2) στη δεύτερη φορά που θα καλέσει για πληροφορίες και δεν κλείσει ραντεβού μπλοκ
ψυχάκια, βρωμιάρηδες, ενοχλητικοί

η μαλακία είναι πως τώρα που άλλαξα τηλέφωνα/συσκευές
οι επαφές πέρασαν από το google αλλά δυστυχώς τα μπλοκαρισμένα όχι :confused:
οπότε δυστυχώς μου πήρε μέρες να τα περάσω ένα ένα με το χέρι και τώρα κάθε ένας που καλεί πρέπει να τον περνάω από εκεί για να δω αν είναι μπλοκ
δυστυχώς πολλοί μπλοκαρισμένοι με παίρνουν... πφφφ ταλαιπωρία.

τι τραβάμε κι εμείς... αααα ποιός θέλει να έρθει να του τραβήξω καμία μαλακία τώρα που το θυμήθηκα; :inlove::smiling-face-with-heart-eyes::drooling-face:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.673
Πόντοι
1.346

Συνημμένα

• Screenshot_20241114-185558.png
    Screenshot_20241114-185558.png
    762,7 KB · Εμφανίσεις: 4

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.769
Πόντοι
22.886
1731607299236.gif

:coffee: :coffee:

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
826
Πόντοι
86
διαβάζω συνέχεια τελευταία στις ειδήσεις ότι η αστυνομία συλλαμβάνει κυρίες από τα μπουρδέλα...
για εσάς το κάνουν; :confused:

λέτε ο αρχηγός της αστυνομίας να είναι μέλος του μπου, να έχει διαβάσει ότι γίνομαι χυσοδοχείο για αστυνομικούς
και να κλείνει τα μπουρδέλα για να με ευχαριστήσει;
για να έρχεστε σε εμένα δηλαδή όταν έχετε καύλες; :rolleyes:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.550
Πόντοι
12.756
διαβάζω συνέχεια τελευταία στις ειδήσεις ότι η αστυνομία συλλαμβάνει κυρίες από τα μπουρδέλα...
για εσάς το κάνουν; :confused:

λέτε ο αρχηγός της αστυνομίας να είναι μέλος του μπου, να έχει διαβάσει ότι γίνομαι χυσοδοχείο για αστυνομικούς
και να κλείνει τα μπουρδέλα για να με ευχαριστήσει;
για να έρχεστε σε εμένα δηλαδή όταν έχετε καύλες; :rolleyes:
τυπε χυσε αν ερθει καποιος μονο για μασαζ κρατιεσαι η αρχιδια και μολις τον τριψεις λιγο μετα βουρ στον πατσα;
κι αν δεν θελει;:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.560
Πόντοι
12.756
τυπε χυσε αν ερθει καποιος μονο για μασαζ κρατιεσαι η αρχιδια και μολις τον τριψεις λιγο μετα βουρ στον πατσα;

Για να γλυτωσεις ρε γαμημενε 100 ευρω θα γινεις πουστης ... :confused::confused:

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.881
Πόντοι
746
Τέντυ μου ποιός να το πίστευε.
27 σελίδες έφτασε η χάρη σου.
Όπως πάει το πράμα σε βλέπω και 1027. Να χεις να τρώς.

OP
OP
Χύσε μέσα

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
826
Πόντοι
86

α) αν μου αρέσει, ναι δεν κρατιέμαι, βασικά εμένα για μασάζ και το μισάωρο πολύ μου φαίνεται, κάνω πόδια, πλάτη και εκεί στη πλάτη αν μου αρέσει ο άλλος θα έχω καυλώσει οπότε θα τριφτεί η πούτσα μου λίγο στο χέρι του, ή αν πάω πάνω από το κεφάλι του θα του τον ακουμπήσω στο κεφάλι, και καλά καταλάθος...:rolleyes:
και συνήθως εκεί καυλώνει και ο άλλος και γυρνάει μόνος του γιατί δεν κρατιέται ή του λέω εγώ να γυρίσει κτλπ κτλπ

β) αν δε μου αρέσει, απλά δεν καυλώνω, όπως παραπάνω τον γυρνάω και προσπαθώ να τελειώσει με όποιο τρόπο να ναι να φύγει. αν αηδιάζω ή έχει τίποτα στο καυλί κτλπ, τελειώνει με το χέρι μόνο (ο περισσότερος κόσμος τελειώνει με το χέρι)

δεν μου έχει έρθει ποτέ κάποιος που να μη θέλει εκτόνωση :confused:
αλλά

γ) πχ αυτός ο αθλητής που ήρθε προχτές για μασάζ... ναι οκ, μπορώ να κρατηθώ, να μην ορμήξω, και με πάρει χαμπάρι κτλπ, γιατί απολαμβάνω και μόνο το σώμα του και θα ήθελα να ξανα έρθει, αλλά τελικά δεν κρατιέμαι.... είδες... του φίλησα την πατούσα ενώ είχαμε τελειώσει και σηκωνόταν να πάει στο ντους :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.560
Πόντοι
12.756
Αθηναιε , αρα κοψε κανα νυχοποδο , σταματα Ομονοια να παρεις κανα νυχοκοπτη να κοψεις το σταντ που εχεις για να στηριζεσαι όρθιος

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.122
Πόντοι
216
Αθηναιε , αρα κοψε κανα νυχοποδο , σταματα Ομονοια να παρεις κανα νυχοκοπτη να κοψεις το σταντ που εχεις για να στηριζεσαι όρθιος
μετα την οξυτητα ηρθε και αυτο...:confused::confused::confused:
μηπως τελικα παραειναι ντελικανης ο @athinaios44;;;:coffee::coffee::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.560
Πόντοι
12.756

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης