dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.749
- Πόντοι
- 22.886
Κάθησε στης λαίδης μαν
Τούτοι εδώ θα σε βάλουν να παίξεις ξιφομαχίες
Κάθησε στης λαίδης μαν
Άστο με παράτησε σήμερα και θα παγώσω, δεν διάβασες απέναντι στο νήμα της τι έγραψαΚάθησε στην λαίδη μαν
Ο @dimigoall ητανσήμερα ήρθε ένας.... ...από facebook, γεωργιανός αθλητής... 190 ύψος πλατάρες
όλα καλά, αν και ήθελε πιο δυνατό μασάζ, δεν έκανα κάτι προς εκτόνωση αν και ακούμπησα λίγο πάνω από το εσώρουχο
και λέγαμε ότι θα ξανα έρθει κτλπ
και το χάλασα στο τέλος ο πούστης
του είχα κάνει πολλές φορές, με το που μπήκε κοπλιμέντα για τις ποδάρες του
και όταν τελειώσαμε το μασάζ και σηκωνόταν του φίλησα το πόδι
μου την είπε λίγο γι αυτό.... πφφφ τι μαλάκας που είμαι...
Τι λέτε, θα ξανα έρθει;
Δεν του πήρα χρήματα πάντως, κυρίως γι αυτό. Το κέρατό μου!
Πωωω τι κορμάρα θεέ μου!!!
Άστο με παράτησε σήμερα και θα παγώσω, δεν διάβασες απέναντι στο νήμα της τι έγραψα
Οπότε αύριο σκέφτομαι να ρίξω κανένα σκορ μπας και ζεστάνω την καρδούλα της, λοιπόν δείτε τις επιλογές αυτές, είναι οι πρώτες εκτιμήσεις των κυρ Παντελήδων, τώρα ό,τι σας φωτίσει γιατί δεν μπορώ να δίνω κάθε τόσο ενημερώσεις και τα συναφή, πάντως η Ελλάδα με το αδελφάτο είναι πολύ αστάθμητο για αυτό και δεν δίνω τρέχουσα εκτίμηση.
Τύπε @Χύσε μέσα ξέρεις τί είναι ή Ντούντα ?Παίζει να έχουμε μιλήσει και στο τηλέφωνο αν παίρνεις να γκρινιάζεις για δελτίο που δεν έχει διευθετηθεί ή για μπόνους
εν τω μεταξύ δουλεύω σε στοιχηματική αλλά δεν έχω ιδέα από το στοίχημα, δεν ασχολούμαι καθόλου με αθλητικά αν και ασχολούμαι καθημερινά με μπάλες
θα περάσεις καμία μέρα να μου ρίξεις κανένα.... δελτίο
και να μου εξηγήσεις λίγο το στοίχημα; ιδίως τα συστήματα, τριάδες, τετράδες κτλπ;
εγώ δεν θα σε αγγίξω να ξέρεις, στάνταρ
όχι αντράκο, διψάω για γνώση (και για σπέρμα)Τύπε @Χύσε μέσα ξέρεις τί είναι ή Ντούντα ?
Ήρθες σε επαφή με τον κατάλληλο άνθρωπο είναι δωρητής σπέρματοςόχι αντράκο, διψάω για γνώση (και για σπέρμα)
Τύπε @Χύσε μέσα ξέρεις τί είναι ή Ντούντα ?
@Ντουνταράς εξήγησε εδώ στο νεαρό τί είναι η Ντούνταόχι αντράκο, διψάω για γνώση (και για σπέρμα)
ΓαμιόλαΉρθες σε επαφή με τον κατάλληλο άνθρωπο είναι δωρητής σπέρματος
Ρε σεις θα με αναγκάσετε να διαγράψω το λογαριασμό, σταματήστε τα κογιότ
Δεν λυπάστε τα κορίτσια που θα βάψουν τα μουνάκια με τα κωλαράκια τους μαύρα;
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
Να σου γαμαει το στόμα ο μπάτσος και να σου βάζει το γκλομπ στην κωλοτρυπιδα πως σου φαίνεται??Λέτε να έχω θέμα τώρα για τις 17 Νοέμβρη και να μη μπορεί να έρθει ο κόσμος να με γαμάει με την αστυνομία κτλπ;
Όσοι το σκέφτεστε να έρθετε ελάτε τώρα που προλαβαίνετε
Επίσης, κανας τρόπος να τη πέσω σε τόσους αστυνομικούς που θα δουλεύουν εδώ γύρω, υπάρχει;
Να βγω να μοιράζω χαρτάκια με το τηλέφωνο μου;
Ευκαιρία δεν είναι να γαμηθώ από αστυνομικούς, ή από κανέναν αναρχικό;
τέλειο!Να σου γαμαει το στόμα ο μπάτσος και να σου βάζει το γκλομπ στην κωλοτρυπιδα πως σου φαίνεται??
Τον είχαν μικρό?μπλοκαρισμένα τηλέφωνα
Ρε ΓΚΡ κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις ή είσαι τούβλο;από ποια χώρα είναι ο φίλος σας
Τυπε χυσε μεσα στα Εξαρχεια πρεπει να εισαι πιο προσεχτικος. Αν παρουν χαμπαρι οι αναρχες οτι ανακουφιζεις μπατσους θα σε κανουν φλαμπε.τέλειο!
αν και εγώ σκεφτόμουν να μου έχει χώσει γκλοπ στον κώλο (σαν η τρύπα μου να είναι θήκη για γκλοπ)
κι αυτός να μου ρίχνει ροχάλες στη μάπα και μετά να τις πασαλείβει στο πρόσωπο μου με το ιδρωμένο πόδι του αμέσως μετά από υπηρεσία
του αρεσει πιο πολυ το σουβλακιΤυπε χυσε μεσα στα Εξαρχεια πρεπει να εισαι πιο προσεχτικος. Αν παρουν χαμπαρι οι αναρχες οτι ανακουφιζεις μπατσους θα σε κανουν φλαμπε.