You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρύπα για χύσιμο στα Εξάρχεια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Χύσε μέσα
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 594
- Εμφανίσεις 47K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
greece_greece
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2024
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Εσύ είσαι με μια περούκα κοκκινη που περιμένει σε ένα μπαλκόνι στα Εξάρχεια κ κοιτάζει μπας κ ψαρέψει κανέναν ?
Χύσε μέσα
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2023
- Like
- 857
- Πόντοι
- 86
Γιατί υποθέτεις ότι δεν βρίσκω; επειδή γράφω εδώ μαλακίες; (να περνάει η ώρα)Tυπε αφου δεν βρισκεις να σε γαμησουν γιατι δεν πας σε κανα τσοντοσινεμα ? Εκει σιγουρα θα βεθει καποις να σε περιποιηθει. Μετα τις 12 τα μεσανυχτα σκαει και ο Kostakis27.
μια χαρά βρίσκω ή μάλλον με βρίσκουν από το κανεσεξ και μόνο εκεί. σήμερα ιδίως είχε και πολύ κίνηση, ξεκίνησε η μέρα πολύ καλά με έναν 36χρ παντρεμένο καύλαρο, και συνεχίστηκε με κάτι παλιούς και έναν μπίχλα που δεν θα ξανα δεχτώ. είχε σκιστεί και από εχτές η τρύπα μου από έναν άλλο αγαπημένο μου ψωλαρά οπότε πρέπει νομίζω να την αφήσω κανα δυο μέρες σε ησυχία να επανέλθει.
Μια χαρά φίλε μου, όπως τα έγραψα παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πιει πολλά.... είχε χύνουν μέσα, είτε δεν μου αρέσουν και έχω καιρό η αλήθεια να γευτώ ωραία χύσια.Πως πάνε τα ξαλαφρώματα φιλαράκι; Τρως πουτσες; Πίνεις σπέρμα;
Δεν έχω μαλλιά και ούτε θέλω... το κωλαράκι μου αρκεί για να καυλώσει ο οποιοσδήποτεΕσύ είσαι με μια περούκα κοκκινη που περιμένει σε ένα μπαλκόνι στα Εξάρχεια κ κοιτάζει μπας κ ψαρέψει κανέναν ?
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.904
- Πόντοι
- 1.346
Μήπως θα πρέπει να το γυρίσω αλλιώς μπας και μου έλθει τύχη αφού ποντάρω και στην πουστροχώρα την Αγγλία
Ή να παραμείνω στα ίδια γούστα, αλλά να ποντάρω μόνο στα φτυάρια του Περού
Dilfaros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2024
- Like
- 1.149
- Πόντοι
- 201
Τι έχεις να χάσεις; Και όπως λέει στη διαφήμιση του Τζόκερ: "Κι αν σου κάτσει...;"Μήπως θα πρέπει να το γυρίσω αλλιώς μπας και μου έλθει τύχη αφού ποντάρω και στην πουστροχώρα την Αγγλία
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.320
- Πόντοι
- 22.886
Τι τσίμπησες μαν ?Έχω ανοίξει και σας περιμένω....
πάω να βγάλω καμία νέα φώτο να τη σηκώσω εδώ μπας και σας σηκωθεί κι εσάς τίποτα και με πάρετε... τηλέφωνο εννοώ.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
μπουτσες γιαχνι πιστευωΤι τσίμπησες μαν ?
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.320
- Πόντοι
- 22.886
Και στιφάδο μαν γίνονται μούρλιαμπουτσες γιαχνι πιστευω
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
ο αλλος ειναι ο χυσε μεσα και εσυ φιλε μεθυστακα εισαι ο μεσα σε ολαΚαι στιφάδο μαν γίνονται μούρλια
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.320
- Πόντοι
- 22.886
Αν γουστάρεις , να κανονίσω με τον τύπο @Χύσε μέσα να σε περάσει μία πριονοκορδέλαο αλλος ειναι ο χυσε μεσα και εσυ φιλε μεθυστακα εισαι ο μεσα σε ολα
Χύσε μέσα
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2023
- Like
- 857
- Πόντοι
- 86
Τι τσίμπησες μαν ?
Τσίμπησα ένα στρ8 μέλος του μπου που θα έρθει να τραβήξει μαλακία και να μου τα πετάξει στη μάπα
αν βγάλουμε φώτο θα σας την ανεβάσω κι εδώ, αφού ξέρω πόσο ενδιαφέρεστε για την ενυδάτωση της μάπας μου
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.637
- Πόντοι
- 12.056
εσενα βλεπω και τον γυροφερνεις χωρια που σε πηρε το ματι μου στα εξαρχεια απο την αλλη δεν μου κανεις για αναρχικοςΑν γουστάρεις , να κανονίσω με τον τύπο @Χύσε μέσα να σε περάσει μία πριονοκορδέλα
vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 2.872
- Πόντοι
- 446
Σου εχουν ξεσκισει την σουφρα...και εις ανωτεραΑφού λυσάξατε να σας ανεβάσω σημερινές φώτος μου
ωρίστε...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Κατρακυλάς με γοργούς ρυθμούς στον βούρκο....Τι τσίμπησες μαν ?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
μπουτσες γιαχνι πιστευω
Η κατρακύλα εχει ξεκινήσει ήδη....εσενα βλεπω και τον γυροφερνεις χωρια που σε πηρε το ματι μου στα εξαρχεια απο την αλλη δεν μου κανεις για αναρχικος
Ο φίλος dimi έχει δώσει το στίγμα.
Αν ο χυσε μέσα βάλει περούκα τον βλέπω να χιμάει σαν ύαινα....
Χύσε μέσα
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2023
- Like
- 857
- Πόντοι
- 86
Όσο κοιμάμαιΦιλε νηματοθετη, υπαρχουν καποια λεπτα μεσα στη μερα που δεν σκέφτεσαι πως θα γεμισεις τη σουφρα σου?
Ρωτω χωρις ιχνος χλευασμου, απο κοινωνιολογικη περιεργεια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 62K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις