Νέα

Τρομερός πονοκέφαλος κατά τη διάρκεια του σεξ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ποδολάγνος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίζω πρόβλημα ισχυρών πονοκεφάλων την ώρα του σεξ που συγκεκριμένα ξεκινούν λίγο πριν εκσπερματώσω και συνεχίζονται μέχρι και λίγα λεπτά μετά.

Ο πόνος εντοπίζεται πίσω στο κεφάλι, λίγο πιο πάνω από τον αυχένα και σε όλο το πίσω μέρος του κεφαλιού.

Δεδομένου πως ουδέποτε είχα πονοκέφαλο σε εκείνα τα σημεία, έχω θορυβηθεί για την υγεία μου.
Οι πονοκέφαλοι που περιοδικά με ενοχλούσαν μέχρι τωρα και περνούσαν πάντοτε με ένα ΠΟΝΣΤΑΝ εντοπίζονταν κυρίως στους κροτάφους και ποτέ δεν είχαν σχέση με το σεξ.

Την πρώτη φορά το αγνόησα γιατί ήμουν πραγματικά πολύ κουρασμένος εκείνη την ημέρα και θεώρησα πως ήταν αποτέλεσμα της κούρασης.

Τη δεύτερη και τρίτη φορά με ενόχλησε γιατί δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ και το σεξ όσο θα ήθελα.

Χτες και σήμερα που επαναλήφθηκε το ίδιο ομολογώ πως τρόμαξα. Ο πόνος είναι πολύ ισχυρός.

Εκλεισα αρχικά ραντεβού με παθολόγο να με δει και για να με κατατοπίσει σε ποιον ειδικευμένο γιατρό θα μπορούσα να αποτανθώ αργότερα.

Ο πόνος ξεκινάει λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκσπερμάτωση, όταν αρχίζουν και αυξάνουν οι σφυγμοί και κορυφώνεται λίγο μετά.  Ο πόνος κατασιγάζει μόλις αρχίζουν οι σφυγμοί να μειώνονται και μόλις επανέλθω στα φυσιολογικά επίπεδα εξαφανίζεται.

Σημειώνω πως δεν είχα νιώσει ποτέ παρόμοιο πόνο σε εκείνο το σημείο του κεφαλιού.

Επειδή ο γιατρός θα με δει τη Δευτέρα, έχω λίγο χρόνο και το ψάχνω μόνος μου.

Στο ίντερνετ δεν βρηκα κάτι παρεμφερές.

Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό?

Εχει τύχει σε κανέναν παρόμοιο γεγονός?

Είναι κάποιος γιατρός που θα μπορούσε από τα συμπτωματα να με καθοδηγήσει τι να κάνω?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.265
Πόντοι
5.006
ασε ρε τυπε...γέρος ανθρωπος,το σεξ σε μαρανε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασε το αθλημα για μας την νεολαια,εσυ γυρνα το στην πρεφα... :grin: :grin: :grin:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Πολύ περίεργο ρε τύπε.  :think: :think:

Ενημέρωσέ μας και όταν δεις τον γιατρό. Σου εύχομαι περαστικά!

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
 Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίζω πρόβλημα ισχυρών πονοκεφάλων την ώρα του σεξ που συγκεκριμένα ξεκινούν λίγο πριν εκσπερματώσω και συνεχίζονται μέχρι και λίγα λεπτά μετά.

Ο πόνος εντοπίζεται πίσω στο κεφάλι, λίγο πιο πάνω από τον αυχένα και σε όλο το πίσω μέρος του κεφαλιού.

Δεδομένου πως ουδέποτε είχα πονοκέφαλο σε εκείνα τα σημεία, έχω θορυβηθεί για την υγεία μου.
Οι πονοκέφαλοι που περιοδικά με ενοχλούσαν μέχρι τωρα και περνούσαν πάντοτε με ένα ΠΟΝΣΤΑΝ εντοπίζονταν κυρίως στους κροτάφους και ποτέ δεν είχαν σχέση με το σεξ.

Την πρώτη φορά το αγνόησα γιατί ήμουν πραγματικά πολύ κουρασμένος εκείνη την ημέρα και θεώρησα πως ήταν αποτέλεσμα της κούρασης.

Τη δεύτερη και τρίτη φορά με ενόχλησε γιατί δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ και το σεξ όσο θα ήθελα.

Χτες και σήμερα που επαναλήφθηκε το ίδιο ομολογώ πως τρόμαξα. Ο πόνος είναι πολύ ισχυρός.

Εκλεισα αρχικά ραντεβού με παθολόγο να με δει και για να με κατατοπίσει σε ποιον ειδικευμένο γιατρό θα μπορούσα να αποτανθώ αργότερα.

Ο πόνος ξεκινάει λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκσπερμάτωση, όταν αρχίζουν και αυξάνουν οι σφυγμοί και κορυφώνεται λίγο μετά.  Ο πόνος κατασιγάζει μόλις αρχίζουν οι σφυγμοί να μειώνονται και μόλις επανέλθω στα φυσιολογικά επίπεδα εξαφανίζεται.

Σημειώνω πως δεν είχα νιώσει ποτέ παρόμοιο πόνο σε εκείνο το σημείο του κεφαλιού.

Είναι κάποιος γιατρός που θα μπορούσε από τα συμπτωματα να με καθοδηγήσει τι να κάνω?
για τσεκαρισε πιεση κλπ.
ισως ενα τεστ κοπωσεως να σε διαφωτισει.
ΔΕΝ ειμαι γιατρος απλα μου εχει συμβει κι εμενα μερικες φορες παλιοτερα

Επισκέπτης

Ο πόνος ξεκινάει λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκσπερμάτωση, όταν αρχίζουν και αυξάνουν οι σφυγμοί και κορυφώνεται λίγο μετά.  Ο πόνος κατασιγάζει μόλις αρχίζουν οι σφυγμοί να μειώνονται και μόλις επανέλθω στα φυσιολογικά επίπεδα εξαφανίζεται.

τυπε μονιμη γυναικα εχεις;
το παθαινεις και με αυτην;;

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Αυτό που έχεις δεν είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστο. Από την περιγραφή σου είναι μια μορφή ημικρανίας που πυροδοτείται από τον οργασμό. Γενικά είναι αθώο. Θα μου πεις γιατί εμφανίστηκε τώρα. Πιθανόν να σχετίζεται με αλλαγές στην ζώη, την διατροφή,το στρες.
Αν επιμένει συνήθως δίνουν κάποιο φάρμακο πριν την σεξουαλική δραστηριότητα για να προλάβεις την πυροδότηση της κεφαλαλγίας, συνήθως φάρμακα για ημικρανία ή για πρόληψη αυτής, ενίοτε και απλά αντιφλεγμονώδη.
Βεβαίως εννοείται ότι πρέπει πρώτα να εξεταστείς για να αποκλειστούν άλλα πράγματα. Απευθύνσου σε νευρολόγο, κατά προτίμηση με εξειδίκευση στις κεφαλαλγίες

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Αν και δεν είμαι γιατρός δεν νομίζω να είναι κάτι? Μήπως τσίμπησες καμιά ψύξη? Μήπως είσαι αγχωμένος? Πάντως το sex μην το κόψεις... Ενημέρωσε μας όταν σε δει γιατρός. Περαστικά

OP
OP
ποδολάγνος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
για τσεκαρισε πιεση κλπ.
ισως ενα τεστ κοπωσεως να σε διαφωτισει.
ΔΕΝ ειμαι γιατρος απλα μου εχει συμβει κι εμενα μερικες φορες παλιοτερα

Πίεση παίρνω τακτικά. Συνηθως είμαι 12 μεγάλη 6-7 μικρή.

Τεστ κοπώσεως κάνω 2 φορές τον χρόνο, λόγω μιας πάθησης που έχω στην καρδιά.

Σιγουρα δεν έχει να κάνει με αυτά γιατί τα παρακολουθώ.

Φοβάμαι για κάνα ανεύρυσμα ή κάνα μίνι εγκεφαλικό.

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
 Πίεση παίρνω τακτικά. Συνηθως είμαι 12 μεγάλη 6-7 μικρή.

Τεστ κοπώσεως κάνω 2 φορές τον χρόνο, λόγω μιας πάθησης που έχω στην καρδιά.

Σιγουρα δεν έχει να κάνει με αυτά γιατί τα παρακολουθώ.

Φοβάμαι για κάνα ανεύρυσμα ή κάνα μίνι εγκεφαλικό.
Χτύπα ξύλο άνθρωπέ μου

OP
OP
ποδολάγνος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αυτό που έχεις δεν είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστο. Από την περιγραφή σου είναι μια μορφή ημικρανίας που πυροδοτείται από τον οργασμό. Γενικά είναι αθώο. Θα μου πεις γιατί εμφανίστηκε τώρα. Πιθανόν να σχετίζεται με αλλαγές στην ζώη, την διατροφή,το στρες.
Αν επιμένει συνήθως δίνουν κάποιο φάρμακο πριν την σεξουαλική δραστηριότητα για να προλάβεις την πυροδότηση της κεφαλαλγίας, συνήθως φάρμακα για ημικρανία ή για πρόληψη αυτής, ενίοτε και απλά αντιφλεγμονώδη.
Βεβαίως εννοείται ότι πρέπει πρώτα να εξεταστείς για να αποκλειστούν άλλα πράγματα. Απευθύνσου σε νευρολόγο, κατά προτίμηση με εξειδίκευση στις κεφαλαλγίες

thanks

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
και με τον αυνανισμο το παθαινεις η μονο κατα τη διαρκεια σεξ ; (δεν κανω πλακα)

OP
OP
ποδολάγνος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
και με τον αυνανισμο το παθαινεις η μονο κατα τη διαρκεια σεξ ; (δεν κανω πλακα)

:think:

Για να είμαι ειλικρινής δεν δοκίμασα να αυνανιστώ να δω αν θα εχω πάλι πόνους. Μόνο στο σεξ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν είναι τίποτα, μέχρι να πας στρατό θα γιάνει

Stories