ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίζω πρόβλημα ισχυρών πονοκεφάλων την ώρα του σεξ που συγκεκριμένα ξεκινούν λίγο πριν εκσπερματώσω και συνεχίζονται μέχρι και λίγα λεπτά μετά.
Ο πόνος εντοπίζεται πίσω στο κεφάλι, λίγο πιο πάνω από τον αυχένα και σε όλο το πίσω μέρος του κεφαλιού.
Δεδομένου πως ουδέποτε είχα πονοκέφαλο σε εκείνα τα σημεία, έχω θορυβηθεί για την υγεία μου.
Οι πονοκέφαλοι που περιοδικά με ενοχλούσαν μέχρι τωρα και περνούσαν πάντοτε με ένα ΠΟΝΣΤΑΝ εντοπίζονταν κυρίως στους κροτάφους και ποτέ δεν είχαν σχέση με το σεξ.
Την πρώτη φορά το αγνόησα γιατί ήμουν πραγματικά πολύ κουρασμένος εκείνη την ημέρα και θεώρησα πως ήταν αποτέλεσμα της κούρασης.
Τη δεύτερη και τρίτη φορά με ενόχλησε γιατί δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ και το σεξ όσο θα ήθελα.
Χτες και σήμερα που επαναλήφθηκε το ίδιο ομολογώ πως τρόμαξα. Ο πόνος είναι πολύ ισχυρός.
Εκλεισα αρχικά ραντεβού με παθολόγο να με δει και για να με κατατοπίσει σε ποιον ειδικευμένο γιατρό θα μπορούσα να αποτανθώ αργότερα.
Ο πόνος ξεκινάει λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκσπερμάτωση, όταν αρχίζουν και αυξάνουν οι σφυγμοί και κορυφώνεται λίγο μετά. Ο πόνος κατασιγάζει μόλις αρχίζουν οι σφυγμοί να μειώνονται και μόλις επανέλθω στα φυσιολογικά επίπεδα εξαφανίζεται.
Σημειώνω πως δεν είχα νιώσει ποτέ παρόμοιο πόνο σε εκείνο το σημείο του κεφαλιού.
Επειδή ο γιατρός θα με δει τη Δευτέρα, έχω λίγο χρόνο και το ψάχνω μόνος μου.
Στο ίντερνετ δεν βρηκα κάτι παρεμφερές.
Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό?
Εχει τύχει σε κανέναν παρόμοιο γεγονός?
Είναι κάποιος γιατρός που θα μπορούσε από τα συμπτωματα να με καθοδηγήσει τι να κάνω?