Νέα

Τρομερός πονοκέφαλος κατά τη διάρκεια του σεξ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ποδολάγνος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Λες; Νοιώθω σαν να μου ανοίγει η όρεξη.  :grin:  Για πονοκέφαλο ούτε λόγος φυσικά και αν εχω φευγει  :rockon:
η λυση ειναι μια....να χυνεις μια φορα με γλειφομουνι στην αρχη και μια ακομη στο τελος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ο πονοκέφαλος είναι για όταν δε θες να γαμηθείς,στυλ "Άγάπη έχω πονοκέφαλο απόψε,άστο"  :grin:
Μου χει τύχει να έχω πονοκέφαλο και να μην νοιώθω οτι θέλω σεξ αλλά μετά σκέφτομαι τις ευεργετικές ιδιότητες και τον παίρνω σαν φάρμακο :grin:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Μου χει τύχει να έχω πονοκέφαλο και να μην νοιώθω οτι θέλω σεξ αλλά μετά σκέφτομαι τις ευεργετικές ιδιότητες και τον παίρνω σαν φάρμακο :grin:
Είναι αυτό που λένε "Πάρε τον πούλο"  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
images

pos ;

ή υποθετο προτιμας;
URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εκλεισα αρχικά ραντεβού με παθολόγο να με δει και για να με κατατοπίσει σε ποιον ειδικευμένο γιατρό θα μπορούσα να αποτανθώ αργότερα.

Επειδή ο γιατρός θα με δει τη Δευτέρα, έχω λίγο χρόνο και το ψάχνω μόνος μου.

Στο ίντερνετ δεν βρηκα κάτι παρεμφερές.

Είναι κάποιος γιατρός που θα μπορούσε από τα συμπτωματα να με καθοδηγήσει τι να κάνω?

τοσα λεφτα και κλεινεις ραντεβου σε γιατρο του ικα. ουτε ιδιωτικη ασφαλεια, ουτε καν να πας αυθημερον σε γιατρο παρα την τρομαρα που εχεις φαει γιατι δε περισσευει ουτε το κατοσταρικο προφανως.
λοιπον περαστικα και αλλη φορα να κοψεις τα φιδια να μη σε ξεβρακωνω σε καθε ευκαιρια βλακα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τοσα λεφτα και κλεινεις ραντεβου σε γιατρο του ικα. ουτε ιδιωτικη ασφαλεια, ουτε καν να πας αυθημερον σε γιατρο παρα την τρομαρα που εχεις φαει γιατι δε περισσευει ουτε το κατοσταρικο προφανως.
λοιπον περαστικα και αλλη φορα να κοψεις τα φιδια να μη σε ξεβρακωνω σε καθε ευκαιρια βλακα.
τυπε αφου εφημερευει η ανοιχτη γραμμη μπου....μπηκε ο ανθρωπος να πει τον πονο του :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε αφου εφημερευει η ανοιχτη γραμμη μπου....μπηκε ο ανθρωπος να πει τον πονο του :2funny:

εγω τον λυπαμαι τοχω πει. μακαρι να μην εχει τιποτα στην υγεια του γιατι οπου φτωχος και η μοιρα του εδω δε μπορεις ουτε να πεθανεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Όταν θα πάτε το Πορς Καγιανά συνεργείο για το σέρβις του τούρμπο, πείτε τους να σας περάσουν καμιά σκάστρα.

Όχι στο Πορς. Σε εσάς.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
φτωχος ο ποδολαγνος? :new_shocked:

ετσι ειναι τυπε ο βηχας και το χρημα δε κρυβονται. ας παρει νουμερο σειρα τωρα για το ικα γιατι στο ιατρικο και στο μετροπολιταν δε δεχονται εκτυπωμενα ποστ του μπου.κομ σαν αντιτιμο.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πάντως να σου σηκωνεται μια φορα την εβδομαδα και αυτή την φορά να μην φχαριστιέσαι το σεξ απο τον πονοκεφαλο ειναι τραγικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom