ντυσου πηγαδομουνα και ξαναελααχαχουχα οταν λες πονοκεφαλο δεν εννοεις το κατω κεφαλι ετσι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρομερός πονοκέφαλος κατά τη διάρκεια του σεξ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ποδολάγνος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 142
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
ντυσου πηγαδομουνα και ξαναελα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Νόμιζα πως εφόσον είσαι δικηγόρος το iq σου θα είναι λίγο ψηλότερο από τους άλλους ανθρώπους...
Γελάστηκα.... Ηλίθια είσαι κι εσύ σαν όλες τις άλλες γλυκειά μου...
Αποκλείεται ένας άνθρωπος ενώ του σηκώνεται για να πηδήξει, να μην εκσπερματώνει τελικά από τον αφόρητο πόνο στο κεφάλι?
Δεν θυμασαι που μας ειπες οτι δεν σου σηκωνεται στα 45 πανω απο μια φορα την βδομαδα; να τα γραφεις να τα θυμασαι.
ΥΓ. κατα τα αλλα εξακουλουθω να πιστευω οτι ολο αυτο ειναι τραγικο
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Τύπε έχεις έλλειψη μαγνησίου. Μη δίνεις σημασία σε τίποτε άλλο απ' όσα σου έγραψαν.
απο τι το παθαινεις
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ναι απο μαγνησιο πασχει ο χοντρος.... υποσιτιζεταιΤύπε έχεις έλλειψη μαγνησίου. Μη δίνεις σημασία σε τίποτε άλλο απ' όσα σου έγραψαν.
:Sναι απο μαγνησιο πασχει ο χοντρος.... υποσιτιζεται
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίζω πρόβλημα ισχυρών πονοκεφάλων την ώρα του σεξ που συγκεκριμένα ξεκινούν λίγο πριν εκσπερματώσω και συνεχίζονται μέχρι και λίγα λεπτά μετά.
Ο πόνος εντοπίζεται πίσω στο κεφάλι, λίγο πιο πάνω από τον αυχένα και σε όλο το πίσω μέρος του κεφαλιού.
Δεδομένου πως ουδέποτε είχα πονοκέφαλο σε εκείνα τα σημεία, έχω θορυβηθεί για την υγεία μου.
Οι πονοκέφαλοι που περιοδικά με ενοχλούσαν μέχρι τωρα και περνούσαν πάντοτε με ένα ΠΟΝΣΤΑΝ εντοπίζονταν κυρίως στους κροτάφους και ποτέ δεν είχαν σχέση με το σεξ.
Την πρώτη φορά το αγνόησα γιατί ήμουν πραγματικά πολύ κουρασμένος εκείνη την ημέρα και θεώρησα πως ήταν αποτέλεσμα της κούρασης.
Τη δεύτερη και τρίτη φορά με ενόχλησε γιατί δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ και το σεξ όσο θα ήθελα.
Χτες και σήμερα που επαναλήφθηκε το ίδιο ομολογώ πως τρόμαξα. Ο πόνος είναι πολύ ισχυρός.
Εκλεισα αρχικά ραντεβού με παθολόγο να με δει και για να με κατατοπίσει σε ποιον ειδικευμένο γιατρό θα μπορούσα να αποτανθώ αργότερα.
Ο πόνος ξεκινάει λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκσπερμάτωση, όταν αρχίζουν και αυξάνουν οι σφυγμοί και κορυφώνεται λίγο μετά. Ο πόνος κατασιγάζει μόλις αρχίζουν οι σφυγμοί να μειώνονται και μόλις επανέλθω στα φυσιολογικά επίπεδα εξαφανίζεται.
Σημειώνω πως δεν είχα νιώσει ποτέ παρόμοιο πόνο σε εκείνο το σημείο του κεφαλιού.
Επειδή ο γιατρός θα με δει τη Δευτέρα, έχω λίγο χρόνο και το ψάχνω μόνος μου.
Στο ίντερνετ δεν βρηκα κάτι παρεμφερές.
Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό?
Εχει τύχει σε κανέναν παρόμοιο γεγονός?
Είναι κάποιος γιατρός που θα μπορούσε από τα συμπτωματα να με καθοδηγήσει τι να κάνω?
να πας να σε δει ενας νευρολογος
απο τι το παθαινεις
Μην ανυσηχεις,
εσυ το μονο που μπορει να παθεις ειναι έλειψη "καβλίου"
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δαιν ανυσειχοΜην ανυσηχεις,
εσυ το μονο που μπορει να παθεις ειναι έλειψη "καβλίου"
δαιν ανυσειχο
*P
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
το πιο πιθανο ειναι να εχεις αυχενικο και/ή ψυξη...
στην πρωτη περιπτωση θα πρεπει να δεις φυσιοθεραπευτη (αλλα σοβαρο και οχι μασατζη).
στην δευτερη δοκιμασε κανα εμπλαστρο, κοψε το σε μικρα κομματια (10χ5 cm) και βαλε δυο στις δυο πλευρες του σβερκου σου.
προσπαθησα να σου στειλω pm με περισσοτερες λεπτομεριες αλλα, δε ξερω γιατι, δε με αφησε το συστημα
οπως και αν εχει περαστικα
στην πρωτη περιπτωση θα πρεπει να δεις φυσιοθεραπευτη (αλλα σοβαρο και οχι μασατζη).
στην δευτερη δοκιμασε κανα εμπλαστρο, κοψε το σε μικρα κομματια (10χ5 cm) και βαλε δυο στις δυο πλευρες του σβερκου σου.
προσπαθησα να σου στειλω pm με περισσοτερες λεπτομεριες αλλα, δε ξερω γιατι, δε με αφησε το συστημα
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Δεν θυμασαι που μας ειπες οτι δεν σου σηκωνεται στα 45 πανω απο μια φορα την βδομαδα; να τα γραφεις να τα θυμασαι.
ΥΓ. κατα τα αλλα εξακουλουθω να πιστευω οτι ολο αυτο ειναι τραγικο
Εσύ δεν θυμάσαι καλή μου δικηγορίνα.
Είπα πως μου σηκώνεται μία με δυο φορές την εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως ανάλογα την φυσική δραστηριότητα που θα έχω μέσα στην εβδομάδα, άλλες φορές θα θελω μία και άλλες δυο.
Ελληνικά μιλάω γαμώ το φελέκι μου. Τα χω πει 100 φορές.
Υ.Γ.
Εξήγησέ μου τώρα τι εννοείς όταν λες " όλο αυτό είναι τραγικό"... γιατί δεν σε έπιασα.
Παρεπιπτόντως... μίλησα με έναν νευρολόγο σήμερα το πρωί και μου είπε να μην ανησυχώ.
Θα πάω το απόγευμα από το ιατρείο του να με δει. Όλα καλά.
gl
δεν είμαι ο "αχαχούχας". Δεν έχω κλώνους. Από πέρυσι που μπήκα εδώ μέσα είμαι μόνο με αυτό το νικ. Αν κοιτάξεις μέσω του μοντερειτορ τις IP θα διαπιστώσεις την αλήθεια.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
το πιο πιθανο ειναι να εχεις αυχενικο και/ή ψυξη...
Ψύξη έχω ξαναπάθει, το αποκλείω. Ο πόνος στην ψύξη είναι μόνιμος και αμβλύς.
Οι πόνοι οι δικοί μου είναι οξείες σουβλιές, διαρκούν μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ούτε καν 2 λεπτά.
Ξεκινάνε ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την εκσπερμάτωση και περνάνε σιγά σιγά αμέσως μετά.
Για αυχενικό δεν ξέρω, δεν έχω πάθει ποτέ.
Θα μάθω σήμερα το απόγευμα στις 16.00 που έχω ραντεβού και θα σας πω μετα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Εσύ δεν θυμάσαι καλή μου δικηγορίνα.
τωρα εγινα η καλη δικηγορινα; πριν ημουν η εισαι χαζη σαν τις αλλες;
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.175
- Πόντοι
- 506
ποδολαγνε πες στο ντοτορε να σου κανει τριπλεξ καρωτιδων...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
τωρα εγινα η καλη δικηγορινα; πριν ημουν η εισαι χαζη σαν τις αλλες;
Προσπαθώ να σε καλοπιάσω.
Ωρες ώρες μου ξεφεύγουν κουβέντες που μετανιώνω μετά. Συγνώμη.
Ξέρεις πόσο σ' αγαπάω αλλά εκνευρίζομαι όταν παραποιούν τα γραπτά μου.
Υ.Γ.
Δεν έχω τίποτα, λέει ο νευρολόγος. Ταύρος. Ίσως να κουράστηκα λίγο παραπάνω τον τελευταίο καιρό.
Κάτι εξετασούλες θα κάνω τη Δευτέρα για να φύγει και η παραμικρή υποψία.
Μου δωσε κάτι συμπληρώματα διατροφής βιταμίνες να πάρω για μια εβδομάδα, αλλά αρχίδια.
Κάτι ήθελε να γράψει ο αρχίδας για να πάρει και την προμήθεια από την εταιρεία.
Αντε να τελειώνω με αυτούς τους πόνους γιατί χαλβαδιάζω ένα κοντοπούτανο ξεκωλάκι χωρισμένο... 35άρα αλλά δεν φαίνεται ούτε 30... με ένα δερματάκι τσίτα το πουτανάκι... κι όλο μου κωλοτρίβεται.
Μην ξεφτιλιστούμε εις τον κρέββατον....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 25