Νέα

Tροφές για μόνιμες ορεξούλες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gamias36
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
οση αντέχει η τσέπη σου.. τώρα τελευταία έχει γίνει ποιό ακριβό και απο το χαβιάρι .. προσοχή μόνο στην χοληστερίνη..

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Γειά σας μάγκες μου.
Καθώς διανύω μια περίοδο όπου έχω σπιτώσει 2 γκαύλες, χωρίς να ξέρει η μία για την άλλη (μάλλον η μία ψιλοκατάλαβε αλλά δεν τη νοιάζει κι όλας και μάλλον την φτάχνει), τον χώνω σε συχνότητες που παίρνουμε χάπι αντιβίωσης όταν έχουμε ασιατική γρίπη !!!
Και μάλιστα εκάστη φορά δεν γίνεται μόνο με ένα χύσιμο, αλλά το νταλαβέρι απαιτεί και δεύτερη.
Όταν αυτό γίνεται 2 φορές την ημέρα, τι θα κάνω μάννες μου, γυαλί είναι θα σπάσει...
Για βοηθάτε και πέστε μου ρε μόρτες, έμπειροι ιερείς της θεάς Αφροδίτης, υπηρέτες της ηδονής και της γκαύλας....
Υπάρχει κάτι που να τρώω ή να παίρνω, για να μπορώ να είμαι όρθιος και να έχω διάρκεια να ανταπεξέλθω σε όλο αυτό τον αγώνα που δίνω καθημερινά.
Να σας πω ένα παράδειγμα.Όλες αυτές τις ημέρες, κανα μήνα πάει τώρα, τη βολεύω μία μέρα ή μία μία μέρα ή άλλη και Σαββατοκύριακα τα βόλεψα μέχρι τώρα ώστε το ένα πρώί να το περνάω με τη μία (με βόλτες και αίσθημα αλλά νο σεξ πρωινό) το άλλο με την άλλη (ομοίως) και Σαββατοκυριακόβραδα εναλλάξ νυχτοδιασκέδαση και σεξ μετά.
Προχτές όμως στράβωσε η δουλειά.
Τηλεφωνεί η μία και μου λέει πάμε για ένα φάστ φούντ μεσημεριναό.
Πήγαμε και το μενού είχε πίπα με χύσε στο στόμα παληκάρι κου και μετά ξαναόπλισα και έριξα ένα στα γρήγορα.
Έλα όμως που το βράδυ είχαμε συνεύρεση με την άλλη. Και να το 1-0 ωραίο και με γούστα.
Να το 2-0 με προσπάθεια και με φαντασίωση ότι γαμάω την Τίφανι από τη Σουζάνα (που την χάζευα όλο το πρωί στο ίντερνετ). Και εκεί που λέω Δόξα τον Κύριο τελειώσαμε και για σήμερα, να το τρελλό κορίτσι ήθελε και τρίτο ημίχρονο, κάτω εγώ και καβάλα αυτή.
Ρε τι παθαμε λέω και ως άξιος υπηρέτης του πάθους κάνω μια φιλότιμη προσπάθεια, αλλά δεν βγήκε το γαμημένο. Αδύνατον να σηκωθεί. Με τα πολλά, να ξανά στο μυαλό η Τίφανι, να μια παλιά αγάπη της είπα να το κάνουμε ιεραποστολικά και ψιλοέγινε (αν και να σας πω την αλήθεια στο τέλος έχυσα για 3η φορά διότι τράβηξα μαλακία στις βυζάρες της παρά τη γάμησα).
Αλλά ρε μάγκες μου, δεν γίνεται έτσι. Κάτι πρέπει να κάνουμε.
Και σας ρωτώ, υπάρχει τρόπος με διατροφή, με άσκηση, με τι σκατά άλλο (και χάπια δεκτά ας πούμε ότι είναι).
Αναμένω παληκάρια μου, γιατί με πιάνει κι εμένα ή τρέλλα, καθότι είναι μούνάρες τα κορίτσια μου και θέλω να τις γαμάω πρωί μεσημέρι βράδυ. Αλλά έτσι δεν τον βλέπω καλά τον Σπινάκο αδέλφια.
Γιαυτό σωστε μεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Thanks mate. Χρήσιμο αλλά κατι πιό πρακτικό...?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Θα τρώς ξηρούς καρπούς φούλ, βασιλικό πολτό και κανονικά φαγητά.
Όχι φαστ φουντ και μαλακίες.
Τόσα χρόνια σε νησιά έτσι την βγάλαμε καθαρή.

Επισκέπτης
Γειά σας μάγκες μου.
Καθώς διανύω μια περίοδο όπου έχω σπιτώσει 2 γκαύλες, χωρίς να ξέρει η μία για την άλλη (μάλλον η μία ψιλοκατάλαβε αλλά δεν τη νοιάζει κι όλας και μάλλον την φτάχνει), τον χώνω σε συχνότητες που παίρνουμε χάπι αντιβίωσης όταν έχουμε ασιατική γρίπη !!!
Και μάλιστα εκάστη φορά δεν γίνεται μόνο με ένα χύσιμο, αλλά το νταλαβέρι απαιτεί και δεύτερη.
Όταν αυτό γίνεται 2 φορές την ημέρα, τι θα κάνω μάννες μου, γυαλί είναι θα σπάσει...
Για βοηθάτε και πέστε μου ρε μόρτες, έμπειροι ιερείς της θεάς Αφροδίτης, υπηρέτες της ηδονής και της γκαύλας....
Υπάρχει κάτι που να τρώω ή να παίρνω, για να μπορώ να είμαι όρθιος και να έχω διάρκεια να ανταπεξέλθω σε όλο αυτό τον αγώνα που δίνω καθημερινά.
Να σας πω ένα παράδειγμα.Όλες αυτές τις ημέρες, κανα μήνα πάει τώρα, τη βολεύω μία μέρα ή μία μία μέρα ή άλλη και Σαββατοκύριακα τα βόλεψα μέχρι τώρα ώστε το ένα πρώί να το περνάω με τη μία (με βόλτες και αίσθημα αλλά νο σεξ πρωινό) το άλλο με την άλλη (ομοίως) και Σαββατοκυριακόβραδα εναλλάξ νυχτοδιασκέδαση και σεξ μετά.
Προχτές όμως στράβωσε η δουλειά.
Τηλεφωνεί η μία και μου λέει πάμε για ένα φάστ φούντ μεσημεριναό.
Πήγαμε και το μενού είχε πίπα με χύσε στο στόμα παληκάρι κου και μετά ξαναόπλισα και έριξα ένα στα γρήγορα.
Έλα όμως που το βράδυ είχαμε συνεύρεση με την άλλη. Και να το 1-0 ωραίο και με γούστα.
Να το 2-0 με προσπάθεια και με φαντασίωση ότι γαμάω την Τίφανι από τη Σουζάνα (που την χάζευα όλο το πρωί στο ίντερνετ). Και εκεί που λέω Δόξα τον Κύριο τελειώσαμε και για σήμερα, να το τρελλό κορίτσι ήθελε και τρίτο ημίχρονο, κάτω εγώ και καβάλα αυτή.
Ρε τι παθαμε λέω και ως άξιος υπηρέτης του πάθους κάνω μια φιλότιμη προσπάθεια, αλλά δεν βγήκε το γαμημένο. Αδύνατον να σηκωθεί. Με τα πολλά, να ξανά στο μυαλό η Τίφανι, να μια παλιά αγάπη της είπα να το κάνουμε ιεραποστολικά και ψιλοέγινε (αν και να σας πω την αλήθεια στο τέλος έχυσα για 3η φορά διότι τράβηξα μαλακία στις βυζάρες της παρά τη γάμησα).
Αλλά ρε μάγκες μου, δεν γίνεται έτσι. Κάτι πρέπει να κάνουμε.
Και σας ρωτώ, υπάρχει τρόπος με διατροφή, με άσκηση, με τι σκατά άλλο (και χάπια δεκτά ας πούμε ότι είναι).
Αναμένω παληκάρια μου, γιατί με πιάνει κι εμένα ή τρέλλα, καθότι είναι μούνάρες τα κορίτσια μου και θέλω να τις γαμάω πρωί μεσημέρι βράδυ. Αλλά έτσι δεν τον βλέπω καλά τον Σπινάκο αδέλφια.
Γιαυτό σωστε μεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ιποκλινομαι καυτε εραστι τις αρενοπις ιδονις.....ιπιρετη τον ατακτον ορεξεον τον ατιθασον πορνιδιον..!τα πουτανιδια σου,θελουν σινεχος να γευονται το ιγρο σου προτεινουχο νεκταρ....και να τις ταξειδευεις σε νεουσ οριζοντεσ ιδονις ,παθους και αχαλινοτου σπερματος...!
γι αυτο καυλιαρετζο μου σε σιμβουλευεο μεγαλες ποσοτιτες βασιλικου πολτου.....για να μπορεσεις να ανταπεξελθεις στον αμοιβαιο αγονα τισ καυλας!!!!!
πιτσιλα αβερτααααα σκιστι ,μπιχτι και μιιστι μου!!!!!!

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Κατ' αρχήν, τα φάρμακα ΞΕΧΑΣΕ τα! Εάν δεν έχει στητική δυσλειτουργία (που δεν έχεις εφόσον ανταποκρίνεσαι κανονικά σε φυσιολογικά πλαίσια!) τα φάρμακα αυτά μπορεί να έχουν τραγικές επιπτώσεις που μπορεί να είναι μέχρι και θάνατος.

Από την άλλη, καμία μα καμία διατροφή δεν μπορεί να έχει τα μαγικά αποτελέσμα που εσύ θέλεις. Μπορείς όμως να βοηθηθείς ακολουθώντας κάποιες από πρακτικές συμβουλές.
-Όχι λιπαρά και τηγανιτά
-Όχι fast-food σουβλάκια κλπ.
-Άφθονα φρούτα και λαχανικά
-Περιορισμός στην κατανάλωση αλκοόλ

Επίσης θα πρέπει να μειώσεις το κάπνισμα (εάν καπνίζεις) και να βάλεις και λίγη γυμναστική στη ζωή σου (εάν δεν γυμνάζεσαι)

Τέλος, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς και ένα σκεύασμα πολυβιταμίνης για ενίσχυση του οργανισμού σου.

Για φυσική τόνωση του οργανισμού πολύ καλος είναι και ο βασιλικός πολτός (κατά προτίμηση από παραγωγό και όχι από το εμπόριο) αλλά σε πολύ μικρή ποσότητα και όχι με τους κουβάδες!!!
ΚΑι το ginseng βοηθάει πολύ. Μπορείς να ξεκινήσεις με αυτό. Είναι σχετικά ασφαλες και ακίνδυνο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Το thread συγχωνεύτηκε...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ο God έχει απόλυτο δίκιο.

Επισκέπτης
απανταχου παρον ο αυτοκρατορ τισ κοκινις γραμις!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Κατ' αρχήν, τα φάρμακα ΞΕΧΑΣΕ τα! Εάν δεν έχει στητική δυσλειτουργία (που δεν έχεις εφόσον ανταποκρίνεσαι κανονικά σε φυσιολογικά πλαίσια!) τα φάρμακα αυτά μπορεί να έχουν τραγικές επιπτώσεις που μπορεί να είναι μέχρι και θάνατος.

Από την άλλη, καμία μα καμία διατροφή δεν μπορεί να έχει τα μαγικά αποτελέσμα που εσύ θέλεις. Μπορείς όμως να βοηθηθείς ακολουθώντας κάποιες από πρακτικές συμβουλές.
-Όχι λιπαρά και τηγανιτά
-Όχι fast-food σουβλάκια κλπ.
-Άφθονα φρούτα και λαχανικά
-Περιορισμός στην κατανάλωση αλκοόλ

Επίσης θα πρέπει να μειώσεις το κάπνισμα (εάν καπνίζεις) και να βάλεις και λίγη γυμναστική στη ζωή σου (εάν δεν γυμνάζεσαι)

Τέλος, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς και ένα σκεύασμα πολυβιταμίνης για ενίσχυση του οργανισμού σου.

Για φυσική τόνωση του οργανισμού πολύ καλος είναι και ο βασιλικός πολτός (κατά προτίμηση από παραγωγό και όχι από το εμπόριο) αλλά σε πολύ μικρή ποσότητα και όχι με τους κουβάδες!!!
ΚΑι το ginseng βοηθάει πολύ. Μπορείς να ξεκινήσεις με αυτό. Είναι σχετικά ασφαλες και ακίνδυνο.

Μέχρι να τα κάνει όλα αυτά και να γίνει ... σούπερμαν, θα του έχουν φύγει και οι δύο...
Θαλασσινά, μύδια και άλλα οστρακοειδή, καρυδόμελα και ανατολίτικα γλυκά...Και ΠΟΛΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ...

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
παίδες συγκίνηση και μόνο για την ανατπόκρισή σας.
Πάτερ μου δεν είμαι για Βιάγκρα, Δόξα τον Κύριο (ακόμη...)
Βασιλικό πολτό το βλέπω να είναι το άμεσο και μέλι.
Απλά θέλω να κρατάω και μία γραμμή, μη γίνω μπόγος...
(για γυμναστήρια με δουλειά και οικογένεια ούτε λόγος να γίνεται...)
Α ξέχασα να σας πω είμαι και οικογενειάρχης, αλλά αυτό είναι άλλης ώρας δουλειά.
Και κάτι ακόμη που κατάλαβα από τα ποστ σας.
Μάλλον με εμποδίζει το αλκοόλ.
Ο πιό πιστός μου φίλος είναι Σκοτσέζος ο πούστης. Πίνω και γίνομαι πούτσα ενίοτε.
Δεν κόβονται όμως αυτά μάγκες μου. Δεν κόβονται.
Θα πάρω βασιλικό πολτό και την ευχή σας.
-----------
-----------
-----------
και ένα ερώτημα φιλίδονοι και γκαβλάριδες χύστες μου.
Αν αλοίψω τον πούτσο μου με βασιλικό πολτό και τις τον δώσω πίπα, τι μέλει γεννέσθαι...???

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Θα έχει αυτή μόνιμες ορεξούλες μετά...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
παίδες συγκίνηση και μόνο για την ανατπόκρισή σας.
Πάτερ μου δεν είμαι για Βιάγκρα, Δόξα τον Κύριο (ακόμη...)
Βασιλικό πολτό το βλέπω να είναι το άμεσο και μέλι.
Απλά θέλω να κρατάω και μία γραμμή, μη γίνω μπόγος...
(για γυμναστήρια με δουλειά και οικογένεια ούτε λόγος να γίνεται...)
Α ξέχασα να σας πω είμαι και οικογενειάρχης, αλλά αυτό είναι άλλης ώρας δουλειά.
Και κάτι ακόμη που κατάλαβα από τα ποστ σας.
Μάλλον με εμποδίζει το αλκοόλ.
Ο πιό πιστός μου φίλος είναι Σκοτσέζος ο πούστης. Πίνω και γίνομαι πούτσα ενίοτε.
Δεν κόβονται όμως αυτά μάγκες μου. Δεν κόβονται.
Θα πάρω βασιλικό πολτό και την ευχή σας.
-----------
-----------
-----------
και ένα ερώτημα φιλίδονοι και γκαβλάριδες χύστες μου.
Αν αλοίψω τον πούτσο μου με βασιλικό πολτό και τις τον δώσω πίπα, τι μέλει γεννέσθαι...???

[size=15pt]ΠΡΟΣΟΧΗ!!![/size]
Ο βασιλικός πολτός δεν είναι για χόρταση, φίλε!!!
Παίρνεις κάθε πρωί Με την άκρη μιας οδοντογλυφίδας μια  μικρή ποσότητα και τη βάζεις κάτω από τη γλώσσα σου...Όταν δε ακούσεις την τιμή του, θα ξεχάσεις τους πειραματισμούς που αναφέρεις...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
[size=15pt]ΠΡΟΣΟΧΗ!!![/size]
Ο βασιλικός πολτός δεν είναι για χόρταση, φίλε!!!
Παίρνεις κάθε πρωί Με την άκρη μιας οδοντογλυφίδας μια  μικρή ποσότητα και τη βάζεις κάτω από τη γλώσσα σου...Όταν δε ακούσεις την τιμή του, θα ξεχάσεις τους πειραματισμούς που αναφέρεις...
ΑΚΡΙΒΩΣ......πες τα flesh......από ειδικό αυτά..είναι όπως το γράφει.....όχι μεγαλύτερη ποσότητα και το παίρνουμε πρωί με άδειο στομάχι και για μισή ώρα ούτε νερό....διάρκεια θεραπείας 6 μήνες..σταματάμε για ένα μήνα και μετά πάλι για 3 μήνες..και στην συνέχεια 1 μήνα σταμάτημα και κατόπιν μέρα παρά μέρα.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΗ..... από τις βιταμίνες η καλλίτερη Q10 PLUS.............

donsanto

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειναι απο τισ καλυτερες βιταμινες οντως ...αλα θα πρεπει να την περνεις με γεματο στομαχι...γιατι ενια λιγο βαρια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom