Νέα

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.762
Πόντοι
3.656

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
711
Πόντοι
86
Ρε παιδια, ειληκρινα τωρα ο πιο ηληθιος τροπος να χασει την ζωη του καποιος η να σακατευτει ειναι το αυτοκινητο, μηχανη κτλ. Κριμα και παλι κριμα. Και τα περισοτερα ατυχηματα ειναι για μαλακισμενους λογους και μυαλο δεν βαζουμε. Ο μονος τροπος ειναι πολλα χιλιαρικα προστιμο, αφαιρεση πινακιδων/διπλωματος για χρονια. Διστυχως!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.762
Πόντοι
3.656
Ρε παιδια, ειληκρινα τωρα ο πιο ηληθιος τροπος να χασει την ζωη του καποιος η να σακατευτει ειναι το αυτοκινητο, μηχανη κτλ. Κριμα και παλι κριμα. Και τα περισοτερα ατυχηματα ειναι για μαλακισμενους λογους και μυαλο δεν βαζουμε. Ο μονος τροπος ειναι πολλα χιλιαρικα προστιμο, αφαιρεση πινακιδων/διπλωματος για χρονια. Διστυχως!

Υπάρχουν και πιο ηλίθιοι τρόποι όπως extreme sports κλπ

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.192
Πόντοι
1.056
Δηλαδή είναι και να στο γράφει, κοιτάχτε στις φωτογραφίες, που έσκασε η θέση του οδηγού, πάνω στην βάνα του βυτιοφόρου....κρίμα και πάλι κρίμα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.762
Πόντοι
3.656
Τι διαολο γινεται?

Κοπηκε λέει το τρακτέρ στη μέση :confused:

Φαντάσου με ποσο θα το χτύπησε

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.606
Πόντοι
9.931
Εχω τυχη να βρεθω σε τρακάρισμα με τρακτέρ που κόπηκε στα δυο, ειχε πεσει πανω του μια BMW 520, η Ε34 νομίζω ηταν, η BMW σκυλί παρόλα που ειχε σκάσει με πολλα χιλιόμετρα πανω στο τρακτερ η καμπίνα ηταν άθικτη το κακο βεβαια ηταν οτι άρπαξε φωτια και τους δυο πιτσιρικάδες που ηταν μεσα τους βγάλανε στο τσακ πριν καούνε ζωντανοί.

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.192
Πόντοι
1.056
Και συνεχίζει το παρόν νήμα γαμιώντας ..... :angry:

Αγρίνιο: Θρήνος για την οικογένεια του 20χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο, ελπίζουν σε ένα θαύμα για την 18χρονη​

και εν τω μεταξύ στο Κιάτο ..... νεότατη οδηγός .... ΝΑΙ ειρωνικά το γράφω ! και μες τα νευρα.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Πάλι βΡομά.....

...Το Ι.Χ. διάσχιζε κάθετα την εθνική οδό όταν έπεσε πάνω του η μηχανή που είχε κατεύθυνση την Αμφιλοχία....

(από το λινκ που παρέθεσε ο Υ13)

Τελευταία τροποποίηση:
  • Θυμός
Αντιδράσεις: Y13
OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.606
Πόντοι
9.931
Δεν θελω να κανω τον δικηγόρο του σκατογυφτα αλλα αραγε με ποσα να πηγαινε η μηχανή;; Πολλες φορες βλέπεις ενα φως μακρια και πριν περάσουν 2-3 δευτερόλεπτα σε εχει φτάσει, ιδικά το βραδυ ειναι αρκετα δύσκολο να υπολογίσεις την απόσταση ενος οχηματος που ερχεται προς τα σενα.
Δεν ειναι απίθανο ο σκατογυφτας να κοίταξε να ειδε την μηχανή μακριά και να ειπε προλαβαίνω να περάσω.

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
7.715
Πόντοι
3.446
Η κατάσταση δυστυχώς καθε μέρα και χειρότερη στους δρόμους. Κάθε μερα πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου που βγαίνεις εξω, γιατι δεν ξερεις σε τι μαλάκα μπορεί να πέσεις. Ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει η ζωή σου με την τρέλα που έχουν κάποιοι. Τώρα τελευταία βλέπω συχνά κάτι ηλίθιους να πηγαινουν στην αριστερή λωρίδα και ξαφνικά να θυμούνται οτι πρέπει να βγουν στην εξοδο αυτή και να τρεχουν σαν τρελοί να στριβουν λωριδες οπως οπως , για να προλάβουν να βγουν. Καλά για κινητά δεν συζητάμε καν, στανταράκια, αυτόματα πάει το αυτοκίνητο. Εχω δει απίστευτα τρακαρίσματα πραγματικά, επειδή δεν κοιτούσαν μπροστά τους, άλλος είχε βάλει οπισθεν και εκανε πίσω χωρις καν να κοιτάει με αποτέλεσμα να χτυπήσει ενα αυτοκίνητο και απο τύχη δεν χτύπησε και πεζός . Απο θαύμα ζούμε παιδιά..:undecided-old:
Πραγματικά αν δεν υπάρξει σοβαρή αστυνόμευση και πρόστιμα που να τηρούνται και οχι να σβήνονται αμέσως, τότε δεν θα αλλάξει τιποτα. Εμένα χαρακτηριστικά όσα χρονια οδηγώ με έχουν σταματήσει για έλεγχο μόλις 1 φορά και αυτό τότε με τον κορονοιο και την καραντίνα και αν είχα στείλει μήνυμα για να βγω έξω . :confused: Τίποτα άλλο, έστω ένας υποτυπώδης έλεγχος ρε φίλε, να δουν έχω δίπλωμα, είμαι νηφάλιος οσο οδηγώ, κάτι ρε παιδί μου να νιώσω οτι υπάρχει λίγο αστυνομία. Μόνο να ρυθμίζουν την κυκλοφορία τους βλέπω . Πουθενά αλλού.:cry: Η πιο σωστή κουβέντα που έχω ακούσει απο τον Ιαβέρη ειναι αυτή

''Το αυτοκίνητο είναι ένα όπλο, που οπλίζει όταν μπαίνει το βλήμα μέσα '':thumbsup:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.545
Πόντοι
41.813
OP
OP