Η κατάσταση δυστυχώς καθε μέρα και χειρότερη στους δρόμους. Κάθε μερα πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου που βγαίνεις εξω, γιατι δεν ξερεις σε τι μαλάκα μπορεί να πέσεις. Ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει η ζωή σου με την τρέλα που έχουν κάποιοι. Τώρα τελευταία βλέπω συχνά κάτι ηλίθιους να πηγαινουν στην αριστερή λωρίδα και ξαφνικά να θυμούνται οτι πρέπει να βγουν στην εξοδο αυτή και να τρεχουν σαν τρελοί να στριβουν λωριδες οπως οπως , για να προλάβουν να βγουν. Καλά για κινητά δεν συζητάμε καν, στανταράκια, αυτόματα πάει το αυτοκίνητο. Εχω δει απίστευτα τρακαρίσματα πραγματικά, επειδή δεν κοιτούσαν μπροστά τους, άλλος είχε βάλει οπισθεν και εκανε πίσω χωρις καν να κοιτάει με αποτέλεσμα να χτυπήσει ενα αυτοκίνητο και απο τύχη δεν χτύπησε και πεζός . Απο θαύμα ζούμε παιδιά..
Πραγματικά αν δεν υπάρξει σοβαρή αστυνόμευση και πρόστιμα που να τηρούνται και οχι να σβήνονται αμέσως, τότε δεν θα αλλάξει τιποτα. Εμένα χαρακτηριστικά όσα χρονια οδηγώ με έχουν σταματήσει για έλεγχο μόλις 1 φορά και αυτό τότε με τον κορονοιο και την καραντίνα και αν είχα στείλει μήνυμα για να βγω έξω .
Τίποτα άλλο, έστω ένας υποτυπώδης έλεγχος ρε φίλε, να δουν έχω δίπλωμα, είμαι νηφάλιος οσο οδηγώ, κάτι ρε παιδί μου να νιώσω οτι υπάρχει λίγο αστυνομία. Μόνο να ρυθμίζουν την κυκλοφορία τους βλέπω . Πουθενά αλλού.
Η πιο σωστή κουβέντα που έχω ακούσει απο τον Ιαβέρη ειναι αυτή
''Το αυτοκίνητο είναι ένα όπλο, που οπλίζει όταν μπαίνει το βλήμα μέσα ''