Νέα

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 59K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
Αυτό περιμένω από το κράτος, πρόληψη αλλά και τιμωρία όταν πρέπει.
Δε γίνεται τίποτα από τα δύο και είναι φυσιολογικό, οι παράνομοι να πολλαπλασιάζονται.
τότε με το παραδειγμα σου με τις κουνιες που σου αρεσε κιολας επρεπε να στησει καρτερι το κρατος να τα πιασει τα πιτσιρίκια και να τα βαλει αναμορφωτηριο και να ξεμπερδευει μιά και έξω ..

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Ολα θα δοκιμάσουν μαλακίες .. συμφωνω, αλλα πρεπει να εχεις προετοιμασει το παιδι σου για τις μαλακιες που παει να κανει ..
Γιατι τις γνωρίζεις , και εσυ τις εκανες μικρός , μπορει καποιες περισσοτερες μπορει καποιες λιγοτερες ..
Αν περιμένεις απο το παιδι να κρινει απο μονο του την μαλακία πριν την κάνει εχει χάσει το παιχνιδι.
Στο συγκεκριμενο εχει πολυ σημασία και οι παρεες που κανει , δεν ειναι τυχαιο που παλια οι δικοι μας κοιταγαν τις παρέες μας .. θα μου πεις ειχαν καλη κριση απλα βλέποντας ενα παιδι και λιγο τους γονεις τους .. ;; οχι δεν ειχαν την καλυτερη κριση , αλλα σε ακραιες περιπτωσεις επεφταν μεσα ..

Το ξυλο ειναι το τελευταιο μετρο και για το πιο ακραία πραγματα τυπε,...
Γονεις που δεν ξερουν και δεν εχουν χρόνο καλυτερα να μην γινουν γονεις . αυτο εγραφα και πριν .. Δεν ειναι ολοι για γονεις και ας θέλουν.
Τα παιδιά δεν μπορουν να μεγαλώσουν στον αυτοματο , ειδικα σε μια κοινωνία που ξερεις οτι ειναι ενα μπουρδελο , οτι η εκπαιδευση ειναι μπουρδελο , οτι οι δασκαλοι ειναι μπουρδελο.
Οι περισσότεροι αμολάνε παιδιά και δεν ξέρουν αν θα έχουν λεφτά να τους πάρουν φάρμακα και ρούχα...όχι να ασχοληθούν για να τα μεγαλώσουν. Και τι να μεγαλώσουν όταν οι ίδιοι είναι ναυάγια της ζωής....

Αλλά άντε πες στους ''πατρίδα θρησκεία οικογένεια'' ότι θα πρέπει οι Ελληνάρας να περνάει από επιτροπή για να πάρει άδεια να κάνει παιδιά......θα σε φάνε ζωντανό...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Αυτό περιμένω από το κράτος, πρόληψη αλλά και τιμωρία όταν πρέπει.
Δε γίνεται τίποτα από τα δύο και είναι φυσιολογικό, οι παράνομοι να πολλαπλασιάζονται.
Δηλαδή τι να κάνει το κράτος?

να βάλει τους μπάτσους να βαράνε τα 15χρονα και να τα δικάζουν ως ενήλικες όταν σπάνε κούνιες?

Πρώτοι οι γονείς θα βγουν στα μεσημεριανά να φωνάζουν και θα παρακαλάνε να αφήσουν τα παιδιά ήσυχα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
εδώ βγήκε ο πατέρας αυτού που πυροβόλησε με την φωτοβολίδα τον ματατζή

που έστελνε ο μαλάκας 2 ανήλικα παιδιά στους οργανωμένους.....

και έλεγε τα παιδιά πίνουν ακόμα πορτοκαλάδα....και το παιδί του ήταν επί της ουσίας δολοφόνος...και λέμε τώρα για γονείς και κοινωνία...

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.964
Πόντοι
1.336
Είναι δύσκολη αρκετά η διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού σήμερα . Έχουν αλλάξει πολύ οι εποχές ,μην συγκρίνουμε τα δικά μας παιδικά χρόνια με τα σημερινά και καταλήγουμε στο ότι η σημερινή νεολαία τα έχει όλα εν συγκρίσει με την δική μας παιδική ηλικία .Ένα μέρος του προβλήματος είναι ότι πράγματι '' ..τα έχει όλα ..'' ,για να μην δυσαρεστηθεί το παιδί . Το άλλο είναι η μη ενασχόληση του με τον αθλητισμό . Ο αθλητισμός έχει θετική επιρροή στην εξέλιξη της συμπεριφοράς του παιδιού . Τον κρατάει σε απόσταση από τα κακώς κείμενα της ηλικίας του και τον κάνει κοινωνικά δραστήριο . Οι γονείς πρέπει να εμφυτέψουν τον σεβασμό στο μυαλό τους και όχι τον φόβο .Δυστυχώς έχουμε αποτύχει σαν κοινωνία παγκοσμίως από την στιγμή που σε κάποιο μέρος της γης πεθαίνουν τα παιδιά από ασιτία ,,,,,τραγικό .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
Γιατί το πιο δυνατό πρότυπο τους σε αυτές τις ηλικίες δεν είσαι εσύ αλλά οι φίλοι τους, τα τραγούδια που ακούν και το τικτοκ.

Ούτε και πρόκειται να γίνεις πρότυπο αν δεν ταρακουνηθούν.

Αν θες να σταματήσει ένα παιδί να τρέχει με το αμάξι ή να εκτιμήσει κάποια πράγματα....πάρτο με το ζόρι και πήγαινε το στο εθνικό κέντρο αποκατάστασης να δει από κοντά πως είναι οι σακατεμένοι....ή πήγαινε το σε καμιά πτέρυγα με καρκινοπαθείς να δει πως είναι τα πραγματικά προβλήματα της ζωής....και μπορεί κάτι να του μείνει.

Αν το αρχίσεις στα ''εμείς στη γενιά μου είχαμε σεβασμό'' το έχεις χάσει το θέμα. :confused:

Εχεις δικιο..

Ακουλουθει τρου στορυ , εν συντομια.

Φιλος μου παιρνει στο παιδι του αυτοκινητο οπως του ειχε υποσχεθει αν περασει στο Πανεπιστημιο στην σχολη που ειχε ονειρο το παιδι κτλ.
Σε συζητηση μας επανω μου λεει οτι το εκανε με 2 σκοπους , 1ο για να μαθει το παιδι το αισθημα οτι υπαρχει ανταμοιβη αν προσπαθησεις σκληρα , και 2ο και ο κυριοτερος μου λεει
-ρε μαλακα δεν θελω να μπαινει σε ξενα αυτοκινητα φιλων του που τους εχω δει πως πανε του σκοτωμου , αν και του εχω πει να μην μπαινει σε αυτους που ξερει οτι δεν οδηγουν προσεκτικα και σωστα φοβαμαι οτι η μαλακια θα γινει.

Το αυτοκινητο του το παιρνει οντως , του ξεκαθαριζει στο παιδι του ποιοι ειναι οι κανονες , τηρηση του ΚΟΚ , οχι μαλακιες , οχι πιωμενος , οχι χειροφρενα κτλ ουτως η αλλως και αυτος και η γυναικα του ειναι πολυ τυπικοί με την οδηγηση.
Στο αυτοκινητο βαζει τρακερ gps με τοποθεσια ταχυτητα κτλ χωρις να το γνωριζει ο μικρος , και που βλεπει αυτος μονο στον υπολογιστη του και στο κινητο του.

Το ρεζουμε.
την 3 εβδομαδα το αυτοκινητο ειχε πουληθει κοψοχρονια σε εναν φιλο της οικογενειας , τον μικρο τον εκανε μπαουλο στο ξυλο , και ο μκρος ηταν σπιτι 2 μηνες τιμωρία χωρις κινητο χωρις ιντερνετ χωρις τιβι χωρις ραδιο , μηδεν τεχνολογια , ps5 και μαλακιες .. δεν εβγαινε εξω ουτε για περπατημα..

Συζητηση με τον πατερα του , ο μικρος ανεβοκατεβαινε την παραλιακη με 130 ενα βραδυ , 5 μερες μετα απο την αγορα του αυτοκινητου ,
βγηκε ο πατερας του μεσα στην νυχτα πηγε στηθηκε στην παραλιακη και τον περιμενε .. ηξερε που θα εσκαγε ο μικρος γιατι ειχε το στιγμα
του εκανε σημα , ο μικρος σταματησε τον εβγαλε απο τον παραθυρο και τον εβαλε κλωτσιδων στο δικο του αυτοκινητο..
Του λεω : ησουν λιγο υπερβολικος , μου λεει στ αρχιδια μου , ας εχει ψυχολογικα για παντα απο το να μου το φερουν μεσα σε κάσα επειδη εφταιγε αυτος ή να γινει δολοφονος και μπει φυλακη επειδη θα σκοτωσει κανα φιλο του η κανα περαστικο.

:coffee:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
τότε με το παραδειγμα σου με τις κουνιες που σου αρεσε κιολας επρεπε να στησει καρτερι το κρατος να τα πιασει τα πιτσιρίκια και να τα βαλει αναμορφωτηριο και να ξεμπερδευει μιά και έξω ..
Αυτό ήταν κοινωνικό πείραμα. Ήθελε να δείξει τη δύναμη που έχει το περιβάλλον.
Να εξαλείψεις εντελώς τους παρανόμους, δε γίνεται.
Μπορείς όμως να μειώσεις πολύ τον αριθμό τους, ώστε να μην είναι παράδειγμα για τους άλλους αλλά και για να δείξεις ως κράτος, ότι έχεις πυγμή.
Ναι, για αρχή θα γεμίσουν τα αναμορφωτήρια...Ποιό το κακό;
Οι ψήφοι;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
Αυτό ήταν κοινωνικό πείραμα. Ήθελε να δείξει τη δύναμη που έχει το περιβάλλον.
Να εξαλείψεις εντελώς τους παρανόμους, δε γίνεται.
Μπορείς όμως να μειώσεις πολύ τον αριθμό τους, ώστε να μην είναι παράδειγμα για τους άλλους αλλά και για να δείξεις ως κράτος, ότι έχεις πυγμή.
Ναι, για αρχή θα γεμίσουν τα αναμορφωτήρια...Ποιό το κακό;
Οι ψήφοι;
εγω δεν εχω κανενα προβλημα να γεμισουν τα αναμορφωτηρια , μαζι σου ειμαι σε αυτο ..
Και οχι μονο εκει , αλλα να τιμωρηθουν και οι γονεις , γιατι και αυτοι ειναι υπευθυνοι για τα παιδιά τους , τουλαχιστον μεχρι να περασει τα 18 αν τα λεω καλα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Εχεις δικιο..

Ακουλουθει τρου στορυ , εν συντομια.

Φιλος μου παιρνει στο παιδι του αυτοκινητο οπως του ειχε υποσχεθει αν περασει στο Πανεπιστημιο στην σχολη που ειχε ονειρο το παιδι κτλ.
Σε συζητηση μας επανω μου λεει οτι το εκανε με 2 σκοπους , 1ο για να μαθει το παιδι το αισθημα οτι υπαρχει ανταμοιβη αν προσπαθησεις σκληρα , και 2ο και ο κυριοτερος μου λεει
-ρε μαλακα δεν θελω να μπαινει σε ξενα αυτοκινητα φιλων του που τους εχω δει πως πανε του σκοτωμου , αν και του εχω πει να μην μπαινει σε αυτους που ξερει οτι δεν οδηγουν προσεκτικα και σωστα φοβαμαι οτι η μαλακια θα γινει.

Το αυτοκινητο του το παιρνει οντως , του ξεκαθαριζει στο παιδι του ποιοι ειναι οι κανονες , τηρηση του ΚΟΚ , οχι μαλακιες , οχι πιωμενος , οχι χειροφρενα κτλ ουτως η αλλως και αυτος και η γυναικα του ειναι πολυ τυπικοί με την οδηγηση.
Στο αυτοκινητο βαζει τρακερ gps με τοποθεσια ταχυτητα κτλ χωρις να το γνωριζει ο μικρος , και που βλεπει αυτος μονο στον υπολογιστη του και στο κινητο του.

Το ρεζουμε.
την 3 εβδομαδα το αυτοκινητο ειχε πουληθει κοψοχρονια σε εναν φιλο της οικογενειας , τον μικρο τον εκανε μπαουλο στο ξυλο , και ο μκρος ηταν σπιτι 2 μηνες τιμωρία χωρις κινητο χωρις ιντερνετ χωρις τιβι χωρις ραδιο , μηδεν τεχνολογια , ps5 και μαλακιες .. δεν εβγαινε εξω ουτε για περπατημα..

Συζητηση με τον πατερα του , ο μικρος ανεβοκατεβαινε την παραλιακη με 130 ενα βραδυ , 5 μερες μετα απο την αγορα του αυτοκινητου ,
βγηκε ο πατερας του μεσα στην νυχτα πηγε στηθηκε στην παραλιακη και τον περιμενε .. ηξερε που θα εσκαγε ο μικρος γιατι ειχε το στιγμα
του εκανε σημα , ο μικρος σταματησε τον εβγαλε απο τον παραθυρο και τον εβαλε κλωτσιδων στο δικο του αυτοκινητο..
Του λεω : ησουν λιγο υπερβολικος , μου λεει στ αρχιδια μου , ας εχει ψυχολογικα για παντα απο το να μου το φερουν μεσα σε κάσα επειδη εφταιγε αυτος ή να γινει δολοφονος και μπει φυλακη επειδη θα σκοτωσει κανα φιλο του η κανα περαστικο.

:coffee:
Το ρεζουμέ κατά τη γνώμη μου είναι ότι αν δεν θέλεις το παιδί σου να τρέχει σαν κάγκουρας δεν του παίρνεις την αυτοκινητάρα που θέλει. Δεν μπορείς να περιμένεις από το παιδί 19 χρονών να σου υποσχεθεί ότι δεν θα τρέχει...είναι δεδομένο ότι θα το κάνει. Πάρτου ένα χρέπι και όχι απλά δε θα τρέξει αλλά δε θα το ακουμπάει κιόλας θα ντρέπεται να εμφανιστεί με αυτό :confused:

Δηλαδή και βάζεις το αμάξι μέσα στα χέρια του παιδιού και μετά επειδή το μετάνιωσες το σαπίζεις στο ξύλο????? Εγώ διαφωνώ.

Σχεδόν όλα τα παιδιά θα κάνουν το ίδιο....και ποια παιδιά...εδώ η Αθήνα είναι τίγκα από 30-35ριδες πίθηκες με καγκουράμαξα που δε ξέρουν ούτε ταχύτητες να αλλάξουν μόνο να πατάνε το γκάζι για να ακουστεί η σκάστρα τους :confused:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.329
Πόντοι
2.356
Ε, βέβαια.

Όταν στο σχολείο είχαμε Θρησκευτικά και διάφορες άλλες πίπες στη δέσμη, αντί για οδήγηση, σεξ, υγεία, διατροφή κλπ, τότε αυτά θα συμβαίνουν πάντα όπως λες.
Χαβαλέ θα κάναμε σε οτιδήποτε στη Γ' λυκείου τύπε.
Εκτός αν ερχόταν ο David Hasselhoff να μας μιλήσει για οδική ασφάλεια και ο Sylvester Stallone για υγεία και διατροφή.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.467
Πόντοι
12.756
Το ρεζουμέ κατά τη γνώμη μου είναι ότι αν δεν θέλεις το παιδί σου να τρέχει σαν κάγκουρας δεν του παίρνεις την αυτοκινητάρα που θέλει. Δεν μπορείς να περιμένεις από το παιδί 19 χρονών να σου υποσχεθεί ότι δεν θα τρέχει...είναι δεδομένο ότι θα το κάνει. Πάρτου ένα χρέπι και όχι απλά δε θα τρέξει αλλά δε θα το ακουμπάει κιόλας θα ντρέπεται να εμφανιστεί με αυτό :confused:

Δηλαδή και βάζεις το αμάξι μέσα στα χέρια του παιδιού και μετά επειδή το μετάνιωσες το σαπίζεις στο ξύλο????? Εγώ διαφωνώ.

Σχεδόν όλα τα παιδιά θα κάνουν το ίδιο....και ποια παιδιά...εδώ η Αθήνα είναι τίγκα από 30-35ριδες πίθηκες με καγκουράμαξα που δε ξέρουν ούτε ταχύτητες να αλλάξουν μόνο να πατάνε το γκάζι για να ακουστεί η σκάστρα τους :confused:

Εισαι εντελως λαθος ..
Και το χρέπι πια φτάνει ταχυτητες εκτος ΚΟΚ για πλακα
επισης το χρεπι δεν θα εχει καμία ασφάλεια σε συγκρουση , πες οτι δεν φταιει ο μικρος αλλα καποιος αλλος
Δεν εχει ολα τα συστηματα που σε βοηθουν στην ασφαλεια και στην οδηγηση
Και μην μου πεις καλοσυντηρημενο χρέπι , γιατι αν ειναι συντηρημενο τότε απλα ειναι παλιο αλλα ολα τα άλλα τα κάνει.
Δεν εχει να κανει το αυτοκινητο , ο οδηγος ειναι το θεμα , και με πορσε και με ντατσουν αν εισαι μαλάκας εισαι μαλάκας παει και τελειωσε.

Το αυτοκινητο δεν του το πηρε σαν εξυπηρετηση μετακινησης και μόνο , αλλα και σαν επιβράβευση για την σκληρη του δουλεια στην μελέτη.
Επισης ειχε απαγορευθει αυστηρα η μηχανη , σκουτερ κτλ .. αρα πηγαινε για αυτοκινητο.

Το θεμα δεν ειναι να του παρεις κατι που θα ντρεπεται να εμφανιστει , οχι βεβαια και να κανει τον κονιορδο απο την αλλη , αλλα να εισαι μεσα σε νορμαλ πλαισια.
Τωρα που παει με το λεωφορείο στο πανεπιστημιο νομιζω ντρεπεται περισσοτερο ενω πριν εσκαγε ανετος και χαλαρος με το καινουργιο του αμαξι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.103
Πόντοι
3.656
Εισαι εντελως λαθος ..
Και το χρέπι πια φτάνει ταχυτητες εκτος ΚΟΚ για πλακα
επισης το χρεπι δεν θα εχει καμία ασφάλεια σε συγκρουση , πες οτι δεν φταιει ο μικρος αλλα καποιος αλλος
Δεν εχει ολα τα συστηματα που σε βοηθουν στην ασφαλεια και στην οδηγηση
Και μην μου πεις καλοσυντηρημενο χρέπι , γιατι αν ειναι συντηρημενο τότε απλα ειναι παλιο αλλα ολα τα άλλα τα κάνει.
Δεν εχει να κανει το αυτοκινητο , ο οδηγος ειναι το θεμα , και με πορσε και με ντατσουν αν εισαι μαλάκας εισαι μαλάκας παει και τελειωσε.

Το αυτοκινητο δεν του το πηρε σαν εξυπηρετηση μετακινησης και μόνο , αλλα και σαν επιβράβευση για την σκληρη του δουλεια στην μελέτη.
Επισης ειχε απαγορευθει αυστηρα η μηχανη , σκουτερ κτλ .. αρα πηγαινε για αυτοκινητο.

Το θεμα δεν ειναι να του παρεις κατι που θα ντρεπεται να εμφανιστει , οχι βεβαια και να κανει τον κονιορδο απο την αλλη , αλλα να εισαι μεσα σε νορμαλ πλαισια.
Τωρα που παει με το λεωφορείο στο πανεπιστημιο νομιζω ντρεπεται περισσοτερο ενω πριν εσκαγε ανετος και χαλαρος με το καινουργιο του αμαξι
Δεν το είπα με γνώμονα το αν θα είναι γρήγορο αμάξι ή όχι αλλά αν θα έχει την διάθεση να κάνει καγκουριές με αυτό.

ναι ο οδηγός είναι....αλλά τι οδηγός μπορεί να είναι ο άλλος στα 19???

Εγώ σήμερα βρίζω τα ζωντανά που κυκλοφορούν έξω αλλά σε αυτή την ηλικία είχα γλιτώσει το να χαιρετήσω καμιά 10αριά φορές από τύχη....όλοι έτσι κάνουν....

η πραγματικότητα είναι ότι τώρα με το λεωφορείο είναι πιο ασφαλής...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Χαβαλέ θα κάναμε σε οτιδήποτε στη Γ' λυκείου τύπε.
Εκτός αν ερχόταν ο David Hasselhoff να μας μιλήσει για οδική ασφάλεια και ο Sylvester Stallone για υγεία και διατροφή.
Εγώ τύπε έκανα χαβαλέ με όλες τις γελοιότητες που άκουγα τότε.

Είχαμε περισσότερες ώρες Θρησκευτικά, απ' ότι Αγγλικά.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.329
Πόντοι
2.356

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.329
Πόντοι
2.356
Δεν το είπα με γνώμονα το αν θα είναι γρήγορο αμάξι ή όχι αλλά αν θα έχει την διάθεση να κάνει καγκουριές με αυτό.

ναι ο οδηγός είναι....αλλά τι οδηγός μπορεί να είναι ο άλλος στα 19???

Εγώ σήμερα βρίζω τα ζωντανά που κυκλοφορούν έξω αλλά σε αυτή την ηλικία είχα γλιτώσει το να χαιρετήσω καμιά 10αριά φορές από τύχη....όλοι έτσι κάνουν....

η πραγματικότητα είναι ότι τώρα με το λεωφορείο είναι πιο ασφαλής...
Μόνο με το αεροπλάνο είσαι ασφαλής τύπε .

Wolf40

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2023
Like
40
Πόντοι
0
Δυστυχώς σε αυτή την χώρα απο τύχη ζούμε γιατί δεν έχουμε οδηγική παιδεία, τα τροχαία ατυχήματα είναι μάστιγα, σε καθημερινή βάση σκοτώνονται νέοι κάτω των 30 χρόνων και η πολιτεία θέλει να εισάγει μουσουλμάνους

Pande1

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
286
Πόντοι
20
Δυστυχώς σε αυτή την χώρα απο τύχη ζούμε γιατί δεν έχουμε οδηγική παιδεία, τα τροχαία ατυχήματα είναι μάστιγα, σε καθημερινή βάση σκοτώνονται νέοι κάτω των 30 χρόνων και η πολιτεία θέλει να εισάγει μουσουλμάνους
Ειμαστε κλασσικο παραδειγμα κοινωνιας σε παρακμη

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.340
Πόντοι
1.056
Εαν δεν "στρωσεις" κωλο ως γονιος και δεν αρκει ο ενας μονο,πρεπει και οι δυο,εχει χαθει το τοπι.

Βλεπω πολλα φιλαρακια μου που ειχανε πει στον εαυτο τους -εγω μεχρι τα 30-40 πρεπει να χω οικογενεια και παιδια.Ε ,τωρα βριζουν τη γυναικα τους,τα παιδια δεν τα καταλαβαινουν αυτα;Και γινονται μπασταρδα εις το τετραγωνο.

Με αφηνει αδιαφορο η φαση,ηθελα και γω να κανω οικογενεια παιδια,μολις βλεπω τι καργια ειν η γκομενα μου,δεν λεω "ε ολα δεν μπορεις να τα βρεις"

Πλακα κανεις;Και οταν ερθει η ωρα να του πεις το ταδε του παιδιου κ αυτη ειναι στο μουνι της ή πει,αστον αυτον ετσι καντο,βγαινει ή δε βγαινει μπασταρδο το παιδι;

Ας πα να γαμηθουνε ολοι,ουτε και επικροτω την κοινωνια πως εχει μεταλαχθει για να πω δεν θ αφησω τον "σπορο" μου σ αυτον τον κοσμο.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Αυτό για όσους πιστεύουν πως ο εκφοβισμός ή η χειροδικία είναι σωστός τρόπος διαπαιδαγώγησης.

Στο βίντεο η μητέρα ενημερώθηκε πως ο γιός της έπαιζε χαρτιά στο σχολείο και αποφάσισε να τον διορθώσει με αυτόν τον τροπο

Συνημμένα

• 17032668195031662.mp4
    20,4 MB · Εμφανίσεις: 0

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Αυτό για όσους πιστεύουν πως ο εκφοβισμός ή η χειροδικία είναι σωστός τρόπος διαπαιδαγώγησης.

Στο βίντεο η μητέρα ενημερώθηκε πως ο γιός της έπαιζε χαρτιά στο σχολείο και αποφάσισε να τον διορθώσει με αυτόν τον τροπο
Έπρεπε να τον ξεχέσει στο σπίτι όχι στο σχολείο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom