Εχεις δικιο..
Ακουλουθει τρου στορυ , εν συντομια.
Φιλος μου παιρνει στο παιδι του αυτοκινητο οπως του ειχε υποσχεθει αν περασει στο Πανεπιστημιο στην σχολη που ειχε ονειρο το παιδι κτλ.
Σε συζητηση μας επανω μου λεει οτι το εκανε με 2 σκοπους , 1ο για να μαθει το παιδι το αισθημα οτι υπαρχει ανταμοιβη αν προσπαθησεις σκληρα , και 2ο και ο κυριοτερος μου λεει
-ρε μαλακα δεν θελω να μπαινει σε ξενα αυτοκινητα φιλων του που τους εχω δει πως πανε του σκοτωμου , αν και του εχω πει να μην μπαινει σε αυτους που ξερει οτι δεν οδηγουν προσεκτικα και σωστα φοβαμαι οτι η μαλακια θα γινει.
Το αυτοκινητο του το παιρνει οντως , του ξεκαθαριζει στο παιδι του ποιοι ειναι οι κανονες , τηρηση του ΚΟΚ , οχι μαλακιες , οχι πιωμενος , οχι χειροφρενα κτλ ουτως η αλλως και αυτος και η γυναικα του ειναι πολυ τυπικοί με την οδηγηση.
Στο αυτοκινητο βαζει τρακερ gps με τοποθεσια ταχυτητα κτλ χωρις να το γνωριζει ο μικρος , και που βλεπει αυτος μονο στον υπολογιστη του και στο κινητο του.
Το ρεζουμε.
την 3 εβδομαδα το αυτοκινητο ειχε πουληθει κοψοχρονια σε εναν φιλο της οικογενειας , τον μικρο τον εκανε μπαουλο στο ξυλο , και ο μκρος ηταν σπιτι 2 μηνες τιμωρία χωρις κινητο χωρις ιντερνετ χωρις τιβι χωρις ραδιο , μηδεν τεχνολογια , ps5 και μαλακιες .. δεν εβγαινε εξω ουτε για περπατημα..
Συζητηση με τον πατερα του , ο μικρος ανεβοκατεβαινε την παραλιακη με 130 ενα βραδυ , 5 μερες μετα απο την αγορα του αυτοκινητου ,
βγηκε ο πατερας του μεσα στην νυχτα πηγε στηθηκε στην παραλιακη και τον περιμενε .. ηξερε που θα εσκαγε ο μικρος γιατι ειχε το στιγμα
του εκανε σημα , ο μικρος σταματησε τον εβγαλε απο τον παραθυρο και τον εβαλε κλωτσιδων στο δικο του αυτοκινητο..
Του λεω : ησουν λιγο υπερβολικος , μου λεει στ αρχιδια μου , ας εχει ψυχολογικα για παντα απο το να μου το φερουν μεσα σε κάσα επειδη εφταιγε αυτος ή να γινει δολοφονος και μπει φυλακη επειδη θα σκοτωσει κανα φιλο του η κανα περαστικο.