Νέα

Τρίο με την κοπέλα μου και ένα call-girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Χαι, Τας!!
-Αστα, η δικια μου ζηταει γαμο,(ξαναξανα & ματαξαναξανα!!) της ψελισα, κατι για Σεπτεβρη - Οκτωβρη (-ποτε-, μα αυτο απο μεσα μου), με πιστεψε  :idiot: ,
της εξηγησα ποσο μα ποσο σημαντικα ειναι καποια πραγματα σε μια σχεση & οτι οοοολα αυτα & αλλα πολλα, θα με διευκολυνουν να μπορεσω να λειτουργησω καλυτερα σαν (μελλοντικος  ;)) συζυγος!(  :helpplea: )

Κάλα μας τρέλανες.... στο ποιήμα που είπες στην δικία σου της ομολόγησες και τριο με τάνες? Πάντως σ' ευχαριστούμε για τις πληροφορίες...
Ενας παντρεμένος ..."ελεύθερος"
(συγκινητικο, ε??)  :2funny:
pc:-Εσυ φυσικα, δε συγκαταλεγεσαι στη κατηγορια των ...μη pm!!
Αν το θες, σφυρα.. ;)
pc: MOΛΙΣ διαβασα για κατι φραπεδιαρηδες, που ανεβαινουν τα σκαλια της εκκλησιας!! Το καταγγελω & δηλωνω ειλικρινως & ευθαρσως οτι & του χρονου το Σεπτεβρη, γαμο θα μου ξαναξανα(Χ100000)  ζηταει.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΓΕΝΙΚΗ ΖΩΗ!!!  :boobies:

Ο γαμος ΟΛΑ τα αλλαζει!!(ακομα & τον φραπε!!)  :uglystupid:
[/quote]

Κάλα μας τρέλανες.... στο ποιήμα που είπες στην δικία σου της ομολόγησες και τριο με τάνες?  :2funny: :2funny: :2funny: Πάντως σ' ευχαριστούμε για τις πληροφορίες...

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η γνωμη μου φιλε μου ειναι οτι οπως ειπαν και καποιοι αλλοι καλυτερα να βρεις μια γκομενα ασχετη και οχι πουτανα...μην εχεις το αγχος με τις καποτες, :think: τα γλυπσιματα κτλ.Θα βαλεις και την δικια σου να κανει γλυφομουνια με την πουτανα..εχει εναν βαθμο ρισκου αυτο δεν νομιζεις?

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Η γνωμη μου φιλε μου ειναι οτι οπως ειπαν και καποιοι αλλοι καλυτερα να βρεις μια γκομενα ασχετη και οχι πουτανα...μην εχεις το αγχος με τις καποτες, :think: τα γλυπσιματα κτλ.Θα βαλεις και την δικια σου να κανει γλυφομουνια με την πουτανα..εχει εναν βαθμο ρισκου αυτο δεν νομιζεις?
Γιατι η "ασχετη" δε θα ειναι ρισκο??  :idiot: Αν π.χ, οπως λες, κανει γλυφομουνι με "ασχετη" δεν παει συγχρονως με οσους-οσες εχει παει αυτη (..η ασχετη) Χ φυσικα τους εραστες/ερωμενες ολων αυτων.. Αστα, φαυλος κυκλος!
-Μπορει η πτνα να κανει π.χ ..γλυφοκολι στη δικια σου (αντε &...γλυψαρχιδι σε εσενα) η να παιξουν acessories (dildo, strapon,κλπ..)

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν διαφωνω και ειμουν σιγουροσ οτι καποιος θα το ελεγε αυτο αλλα νομιζω οτι και εσυ συμφωνεις οτι αν ειναι να παρεις ρισκο καλυτερα να το παρεις με μια που δεν ειναι και στο επαγγελμα πουτανα,ε?τι λες?

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Δεν διαφωνω και ειμουν σιγουροσ οτι καποιος θα το ελεγε αυτο αλλα νομιζω οτι και εσυ συμφωνεις οτι αν ειναι να παρεις ρισκο καλυτερα να το παρεις με μια που δεν ειναι και στο επαγγελμα πουτανα,ε?τι λες?
Τα εχω κανει & τα δυο.
Δυστυχως & στις δυο περιπτωσεις υπερτερει η καυλα. Οποτε...
Αny way. Thats life!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Καλως τον Lepando και να μην χανεσαι απο το σαιτ!

anwteros_1822

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
0
κινκι.γρ, σαιτ ειναι. Αν το αντεχει η τσεπη σου ομως θα προτινα Νικόλ. Ειμαι πιο κλασατη, καθαρή, και  γουσταρει καργα γλυφομούνι. Η Τζένιφερ είναι πιό επιθετική..μπορει η δική σου να τρομάξει, χαχαχαχα, άσε που το δείχνει ότι είναι ΠΟΥΤΑΝΑ....

παιδια μπορειτε να μου πειτε που θα τις βρω αυτες τις 2 κοπελες να τις δω κιολας σε φωτο και επισης τηλεφωνα κτλπ

anwteros_1822

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
0
μαγκες καλησπερα,γνωρίζετε κανενα CG  που να έχετε δοκιμάσει και να κανει τριο με μενα και τη κοπέλα μου;
:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom