Νέα

Τρίο με τη σύζυγο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kok.ni1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.266
Πόντοι
2.036
1.85 τυπε. Και οι δύο. Μπραβο
Από. Το βόλεϋ του ΠΑΟ σου ήρθαν αμέσως μετ; τη προπόνηση? Λεωφόρο κοντά είσαι???
Η από τον σύλλογο Ο δράκος - όφις Αγίου Γεωργίου???
Στην Πανάθα δεν έχουμε πουτάνες. Ο γαύρος είναι γιομάτος από δαύτες...

Dim 76

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
21
Πόντοι
0
Πάντως εγώ που έχω κάνει τριο με αντρα, τέσσερις φορές με τη γυναίκα μου, είναι η αδιανόητη καύλα και για τους 2... Έχω μεγάλη τρέλα να τη βλέπω να χύνει έχοντας την πούτσα του άλλου μέσα της. Της αρέσει πάρα πολύ...Οταν κάνουμε μόνοι μας σεξ , πηδιόμαστε λες και γνωριζόμαστε πρώτη μέρα... Γενικότερα από τότε που το κάναμε για πρώτη φορά, βελτιώθηκε στο 100% η σεξουαλική μας ζωή...

wasted

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
5.770
Πόντοι
1.041
Πάντως εγώ που έχω κάνει τριο με αντρα, τέσσερις φορές με τη γυναίκα μου, είναι η αδιανόητη καύλα και για τους 2... Έχω μεγάλη τρέλα να τη βλέπω να χύνει έχοντας την πούτσα του άλλου μέσα της. Της αρέσει πάρα πολύ...Οταν κάνουμε μόνοι μας σεξ , πηδιόμαστε λες και γνωριζόμαστε πρώτη μέρα... Γενικότερα από τότε που το κάναμε για πρώτη φορά, βελτιώθηκε στο 100% η σεξουαλική μας ζωή...
Τα ίδια γούστα κι εμπειρίες έχουμε φίλε

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Γράφουν κάποια ζευγάρια και το πιστεύω ότι έχουν κάνει τρίο με άντρα και είναι καύλα ....οκ εδώ είμαι οποίος θέλει χαχαχα

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.593
Πόντοι
1.196
Γράφουν κάποια ζευγάρια και το πιστεύω ότι έχουν κάνει τρίο με άντρα και είναι καύλα ....οκ εδώ είμαι οποίος θέλει χαχαχα
Ο αιωνιος αιολος....
Μην αφησει μουνι αβουλωτο.....
Χα χα χα.....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Τυπε με τέτοια ποστ ο τύπος @paixnidi_30 πρέπει να είναι έτοιμος να φουνταρει Πάντως αν σας ξανάρθει διάθεση για τρίο, εδώ είμαστε.

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Είναι αλήθεια ότι ανανεώνεται η σεξουαλική ζωή.Η γυναίκα καυλωνει τρομερά να πηδιεται με κάτι διαφορετικό μπροστά στα μάτια του άντρα της.Σου αλλάζει τελείως την σεξουαλικη καθημερινότητα..Και ανανεώνονται και όσοι πηδάνε τη γυναίκα πιστεύω....; )

Τελευταία τροποποίηση:

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.593
Πόντοι
1.196
Εάν θέλουν ....με ζόρι δεν γίνεται τίποτα... πρόταση κανω χαχα
Ναι εννοειτε προταση....τιποτα με το ζορι......
Α ρε ποσα ξερεις......
Χα χα χα.....
Αιολος ανεμος.....
Αστειευομαι οκ...??

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.060
Πόντοι
3.556
Είναι αλήθεια ότι ανανεώνεται η σεξουαλική ζωή.Η γυναίκα καυλωνει τρομερά να πηδιεται με κάτι διαφορετικό μπροστά στα μάτια του άντρα της.Σου αλλάζει τελείως την σεξουαλικη καθημερινότητα..Και ανανεώνονται και όσοι πηδάνε τη γυναίκα πιστεύω....; )
τύπε ποτε θα ανεβάσεις καμια φωτο της δικιάς σου στο νήμα με το ματι να ξεροχυσουμε ; :wanker::wanker::wanker:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.952
Πόντοι
3.656
Γ

Γιατί να μην το πιστεύουν
Είναι πολύ σύνηθες να βρίσκεις 2 γκόμενές, στο 1.85 και μουναρες και να στην πέφτουν για παρτουζα. Δεν βλέπω κάτι το περίεργο

3 φορές την ημέρα γίνονται αυτά τύπε ...
και μέρα που δεν βγαίνουμε από το σπίτι ... φαντάσου όταν βγαίνουμε τι γίνεται .....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Εγώ είπα στον άντρα της μια κοπέλας που όντως είναι 1.75 και εκεί γύρω στα 30χ με φοβερό κορμί ...ότι είμαι 50-51χ να στείλω μια φωτογραφία μην βρεθούμε και η κοπέλα δεν γουστάρει......και πριν κανά μήνα που έγινε η πρώτη συνάντηση μου λένε θα έρθει και ένα γνωστό μας ζευγάρι σε πειράζει....εμένα ....αυτούς μην δεν γουστάρουν ....και προχτές έγινε και η δεύτερη συνάντηση....φυσικά και ήταν καλύτερη από την πρώτη ...η λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία....αλλά έγιναν όλα ...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Και για να συνεχίσω την ιστορία...μου είπε ο ένας φίλος από την παρέα που κάναμε την περιπέτεια...να γράψω για δω για ότι έγινε....είναι μύστης εδώ ...και μετά σχολιαζαμε σε προσωπικά μυνήματα τα ποστ από τους μύστες....αυτά έχω να πω

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.593
Πόντοι
1.196
Ο αιολος αν και δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο απλα μου αρεσει ο τροπος γραφης του.....θα ηθελα να πω οτι τον πιστευω σε οσα λεει γιατι θεωρω απο τον τροπο που γραφει οτι ειναι αλανι μεγαλο και ξερει πως να χειριζεται καταστασης....
Αυτα .....φιλικα παντα ....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
ρε φιλε γαμα την εσυ και μονο,σοβαρα θες τωρα να τη μοιραζεσαι με αλλον?αυτα ειναι βλακειες,ο αντρας τη μονη παρτουζα που θα επρεπε να ονειρευεται να κανει ειναι να εχει 2 γκομενες και να τις γαμαει οχι αλλου ειδους παρτουζα,τωρα να μοιραζεσαι τη γυναικα σου με αλλον ειναι κουτο,εγω λεω αν θες οπωσδηποτε να κανεις παρτουζα να πας σε ενα μπουρδελακι και να το κανεις με 2 ιεροδουλες ταυτοχρονα 20 ευρω μεταξουργειο ειναι και 30 φυλης οποτε πηγαινε και ασε αυτη τη μαλακια να μοιραστεις τη γυναικα σου με αλλον.
Μύστη μην ακούς τον άλλον μύστη καλά κάνεις αφού σου αρέσει....χαχαχα...όλα για την καύλα ....και θα το πω ωμά....κάνει κάτι που δεν ξέρει η γυναίκα....η δεν έχει δει .... η φάει άλλη πουτσα ....εάν της αρέσει όλα μια χαρά!!!!!!!!:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.593
Πόντοι
1.196
ρε φιλε γαμα την εσυ και μονο,σοβαρα θες τωρα να τη μοιραζεσαι με αλλον?αυτα ειναι βλακειες,ο αντρας τη μονη παρτουζα που θα επρεπε να ονειρευεται να κανει ειναι να εχει 2 γκομενες και να τις γαμαει οχι αλλου ειδους παρτουζα,τωρα να μοιραζεσαι τη γυναικα σου με αλλον ειναι κουτο,εγω λεω αν θες οπωσδηποτε να κανεις παρτουζα να πας σε ενα μπουρδελακι και να το κανεις με 2 ιεροδουλες ταυτοχρονα 20 ευρω μεταξουργειο ειναι και 30 φυλης οποτε πηγαινε και ασε αυτη τη μαλακια να μοιραστεις τη γυναικα σου με αλλον.
Συμφωνω και επαυξανω....
Δεν ειμαι του μπουρδελου βεβαια αλλα οκ ο καθενας οπως του αρεσει...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
Αν η γκόμενά γυναίκα εινσι πολύ καβλιαρα θες να την παρτουζωσεις κ με άλλους
Εγώ βασικά με Ρωσίδες κ μολδαβες που είχα γκόμενές προ 15ετιας συμετειχα 3,4 φορές σε παρτουζα με άλλο ένα ζευγάρι... Αλλα μιλάμε για αλλά μουνια άλλη κλάση..γενημενες για πουτσο μόνο... Με Ελληνίδες δεν μπορώ να φανταστώ τέτοια σκηνικά

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Αν η γκόμενά γυναίκα εινσι πολύ καβλιαρα θες να την παρτουζωσεις κ με άλλους
Εγώ βασικά με Ρωσίδες κ μολδαβες που είχα γκόμενές προ 15ετιας συμετειχα 3,4 φορές σε παρτουζα με άλλο ένα ζευγάρι... Αλλα μιλάμε για αλλά μουνια άλλη κλάση..γενημενες για πουτσο μόνο... Με Ελληνίδες δεν μπορώ να φανταστώ τέτοια σκηνικά
Υπάρχουν και Ελληνίδες μουναρες 30-35 που θέλουν μαζί με τον άντρα τους τρίο η παρτουζα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom