Προχθές το βράδυ που πηδιόμασταν με τη δικιά μου, της έδωσα μια πλαστική να παίζει με τα τσιμπουκόχειλά της και
ταυτόχρονα δαχτυλάκι στο κωλαράκι. Ζορίστηκε λίγο με το δάχτυλο αλλά μόλις άρχισαν τα κωλοσκάμπιλα της τιμωρίας της
δούλευε το χέρι και το στόμα με πάθος. Πλησιάζει στον τελικό στόχο να αντικαταστήσει το πλαστικό με κρεάτινο μου φαίνεται
Αδερφέ είσαι το πρότυπο μου. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω οπεν κι εγώ. Πάντως αν δεν λες μλκιες το πιο απλό κ σιγουρο
Πας για μάτι σε σουιμγκερ κλαμπ βασικά δεν ξέρω πως είναι Ελλάδα γιατί μόνο εξωτερικό έχω πάει.Ολλανδία ελβετια Γερμανία
Την πρώτη φορά παίρνετε ι μάτι τρίγωνα η παρτουζες, ενώ της ρίχνεις κ κάνα μανίκι, η σε πιοωνει. και την δεύτερη αν γουστάρει ξεκινάς κ φωνάζεις τρίτο άτομο. Βασικό η ανωνυμία, γιατί αν μετανιώσετε υπάρχει έτσι πισωγύρισμα. Αν στην γαμισουν οι μισοι γνωστοί σου κ μετά δεν γουαταρεις πας για χωρισμό
Υγ έχοντας ζήσει Πόλα. Χρόνια έξω με μόνιμες γκόμενές αλλοδαπές δυτ κι ανατ ευρωπης ταχω δοκιμάσει αυτά και είναι σίγουροι τρόποι, χωρίς να ρισκάρεις την σχέση σου