κάτι έχεις μπερδέψει, δεν σου λέει κάνεις το ότι είναι σωστό να τραβήξει η άλλη βίντεο κ να στο στείλει η να τραβήξετε μια προσωπική σας στιγμή αλλά είναι πολύ χειρότερο να βγάλεις στη φόρα αυτά που σου εμπιστεύτηκε, αυτό για εμένα είναι κακούργημα σαν τον βιασμό κ αυτός που το κάνει δεν είναι άντρας!
Άσε τις μπαρούφες περί φεμινισμού γιατί το να έχεις αρχές κ να μην ξεπερνάς κάποια όρια δεν σε κάνει φεμινιστή αλλά άντρα που τιμάει τα παντελόνια που φορά !
Τύπε μπορεί να άργησα αλλά αυτό θα το απαντήσω, δεν γίνεται.
Έχεις καταλάβει τι είναι το θηλυκό; 2500 χρόνια πολιτισμού, ο άντρας πληρώνει για να γαμήσει. Όχι το αντίστροφο.
Αυτό δεν σου λέει τίποτα; Ανεξάρτητα από το αν γίνεται άμεσα ή έμμεσα αυτό συμβαίνει, γιατί όταν την κερνάς ποτό, σινεμά, φαγητό, ταξίδια, δώρα κτλ κάνεις ακριβώς το ίδιο.
Προσπαθείς τώρα να μου πεις ότι με το να προστατεύεις την ιδιωτική ζωή, την εμπιστοσύνη ( ή δεν ξέρω και γω πως αλλιώς το έχετε στο μυαλό σας) της τάδε κοπέλας αυτό σε κάνει τίμιο άντρα που τιμάει τα παντελόνια του.
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και συμφωνώ ότι δεν αξίζει να ξεφτιλίζεις μια γυναίκα που είναι κυρία, είναι ελάχιστες αλλά υπάρχουν.
Ας αφήσουμε τις εξαιρέσεις και ας πάμε στο 90%. Έναν άνθρωπο που βάζει το μουνί του (σε αυτή την περίπτωση) σε δημοπρασία και το πουλάει όπως, όποτε, όταν και άμα γουστάρει θεωρείς ότι δεν του αξίζουν τα χειρότερα;
Και για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι στις εργαζόμενες ιερόδουλες που σέβομαι πολύ περισσότερο ( και σαν μπουρδελιάρης τιμάω) από τη μέση 20χρονη που θα συναντήσεις. Αυτές παίζουν σωστά το παιχνίδι, πληρώνεις, αγοράζεις, τίμια πράγματα.