You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τρικαλινά πουτανάκια γυμνά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 236804
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 104
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
endo con suzen
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Πιάνονται και τα Τρίκαλα Κορινθίας?
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.009
- Πόντοι
- 9.297
Να έχουν και βεβαίωση μόνιμης κατοικίας εκ του Δήμου ,παρακαλώ...Θέλουμε μονιμες. Μην μπαχαλευτει το νημα
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.657
- Πόντοι
- 6.186
Ο νηματοθετης είναι 27, βρήκε κ πρώτη του γκόμενα τώρα στα 27 (λογικά γάμησε κ τώρα πρώτη φορά!), σε άλλο νήμα έστελνε φώτο την κωλότρυπά της γκόμενας του κ ρώταγε εάν είναι παρθένα έχει την υπόνοια οτι για να έστειλε γυμνές σε αυτόν μπορεί να έχει στείλει κ σε άλλους! Οπότε έμαθε για τους ρεπόρτερ του μπου κ έκανε εγράφη, ανακαλύπτει ότι η κωλότρυπά είναι αρκετά δουλεμένη κ σκέφτεται να τσεκάρει κ για φώτο, ανοίγει το νήμα κ ρίχνει αδεία να πιάσει γεμάτα , εάν δεν κυκλοφορούν φώτο θα την πάει στους γονείς και θα την παντρευτεί!
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.935
- Πόντοι
- 1.406
ειναι απο Φαρκαδονα ,πιανεται???
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Επειδη ειναι μια μαλακία και μισή. Εσυ καταλαβες οτι παρεξηγηθηκα επειδη θιγονται οι ελλεεινίδες? Ποσων ετων εισαι ρε τύπε?Και γιατί να κλειδωθεί; Επειδή θίγονται οι ελλεηνιδες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πιάνεται, πιανεται...ειναι απο Φαρκαδονα ,πιανεται???
Το καυλάντιζες κι εσύ το Λιτσάκι αλάνι μου; Πηνειάδα, Ζάρκο, Φαρκαδόνα και Γριζάνο έχει αφήσει εποχή. Μεγάλη πουλοπνίχτρα.ειναι απο Φαρκαδονα ,πιανεται???
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
ενω στα αλλα μαζευονται ολοι οι αινσταινΈχετε νημα τα ναυάγια.
Πηγαίνετε στο "τι θέλουν οι ελλεεινιδες" να σιγονταρετε ο ενας τον άλλο
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.959
- Πόντοι
- 25.036
Δεν ξέρω αν πιάνεται και πόσο γρήγορα τρέχει, αλλά αν κατάφερνα να την πιάσω θα σπαρταρούσε...ειναι απο Φαρκαδονα ,πιανεται???
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.665
- Πόντοι
- 8.346
Πάω πάσοενω στα αλλα μαζευονται ολοι οι αινσταιν
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Αδερφέ εσένα δεν σε προβληματίζει καθόλου ότι με τις τουρίστριες δεν έχω πρόβλημα και όπως και πολλοί άλλοι με τις ελλεηνιδες έχω φτύσει αίμα;Σταμάτα να διαμαρτύρεσαι φίλε μου και κάνε κάτι για αυτό. Προφανώς έχεις λάθος προσέγγιση στις γυναίκες, άμα ξεκολλήσεις λίγο και το πάρεις αλλιώς θα ζήσεις μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα. Στο λέω από συναδελφική αγάπη. Εδώ γαμάνε κάτι τιποτένιοι και οι πουθενάδες, κατι θα κάνουν σωστα, για όλους έχει ο μπαξες....
Δεν λέω ότι είμαι κανένας σούπερ γαμιάς αλλά όλο και κάνα μιλφακι στη γύρα το καλοκαίρι θα το χτυπήσω.
Να πάω σε ψυχολόγο επειδή είναι τσουλάκια οι γκόμενες;Να πας σε ειδικό. Διαφορετικά θα σε δούμε στον Ευαγγελάτο σε λίγα χρόνια.
Το να βλέπεις ψυχολόγο δεν ειναι ταμπού
Ο νηματοθέτης το λέει ξεκάθαρα ότι κυκλοφορούν γυμνά ακόμη και από τη μέση επαρχιώτισσα των Τρικάλων και ποιος ξέρει και στην Αθήνα τι γίνεται.
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.959
- Πόντοι
- 25.036
Όχι δεν με προβληματίζει, μάλιστα αισθάνομαι ότι επιβεβαίωνει αυτό που σου είπα.. Μου φαίνεται πολύ λογικό να έχεις βρει τον ιδανικό τρόποο προσέγγισης στις τουρίστριες αλλά ο ίδιος τρόπος να μην σε βοηθάει με τις Ελληνίδες. Ίσως ως "κυνηγός" να μην διαλέγεις το κατάλληλο "θήραμα". Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει άλλα σίγουρα δεν φταίνε οι άλλοι...Αδερφέ εσένα δεν σε προβληματίζει καθόλου ότι με τις τουρίστριες δεν έχω πρόβλημα και όπως και πολλοί άλλοι με τις ελλεηνιδες έχω φτύσει αίμα;
Δεν λέω ότι είμαι κανένας σούπερ γαμιάς αλλά όλο και κάνα μιλφακι στη γύρα το καλοκαίρι θα το χτυπήσω.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.289
- Πόντοι
- 2.256
Αυτό που παρατήρησα στα Τρίκαλα, είναι ότι όλες μα όλες οι γυναίκες,(όχι οι φοιτήτριες αλλά οι μεγαλύτερες)κυκλοφορούν ντυμένες στην πένα!!! Ακόμα και πάνω στο ποδήλατο (όλοι με ποδήλατα κυκλοφορούν), είναι με ταγιεράκια κλπ.
Τρανή απόδειξη ότι μόνο στο κέντρο με τους πεζόδρομους, είχε πάνω από δέκα μαγαζιά με αμπιγιέ ρούχα!!!!
Και μια που δεν υπάρχουν φωτογραφίες, ας βάλω μια από Τρίκαλα.
Τρανή απόδειξη ότι μόνο στο κέντρο με τους πεζόδρομους, είχε πάνω από δέκα μαγαζιά με αμπιγιέ ρούχα!!!!
Και μια που δεν υπάρχουν φωτογραφίες, ας βάλω μια από Τρίκαλα.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.665
- Πόντοι
- 8.346
Το γυμνα κυκλοφορούν γτ υπάρχουν μουνοπαναδες αναμεσα μας που δν έχουν αρχιδια στα παντελόνια τους και βγάζουν στην σέντρα γκομενες που τους εμπιστεύτηκαν προσωπικές τους στιγμές.Αδερφέ εσένα δεν σε προβληματίζει καθόλου ότι με τις τουρίστριες δεν έχω πρόβλημα και όπως και πολλοί άλλοι με τις ελλεηνιδες έχω φτύσει αίμα;
Να πάω σε ψυχολόγο επειδή είναι τσουλάκια οι γκόμενες;
Ο νηματοθέτης το λέει ξεκάθαρα ότι κυκλοφορούν γυμνά ακόμη και από τη μέση επαρχιώτισσα των Τρικάλων και ποιος ξέρει και στην Αθήνα τι γίνεται.
Είπαμε τα μπερδεύεις. Τα έχεις κανει αχταρμα στο κεφάλι σου
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Το γυμνα κυκλοφορούν γτ υπάρχουν μουνοπαναδες αναμεσα μας που δν έχουν αρχιδια στα παντελόνια τους και βγάζουν στην σέντρα γκομενες που τους εμπιστεύτηκαν προσωπικές τους στιγμές.
Είπαμε τα μπερδεύεις. Τα έχεις κανει αχταρμα στο κεφάλι σου
Μισό λεπτό τύπε γιατί κάπου αρχίζω να σε χάνω και δεν μου αρέσει.
Θες να πεις ότι όλα κομπλέ αν η άλλη τρώει το κρέας της, του δονητές της, φωτογραφίζεται, βγάζει βίντεο το μουνί της κτλ;
Δηλαδή όχι απλά ότι δεν τρέχει τίποτα με όλο αυτό και σαν δεν φτάνει, είναι και κακοί αυτοί που τις δημοσιοποιούν.
Εύχομαι να έχω καταλάβει λάθος αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο νομίζω αρχικά ότι εσύ πρέπει να κοιτάξεις μήπως είσαι φεμινιστής.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.665
- Πόντοι
- 8.346
Εδω δν έχεις κοιτάξει εσύ αν είσαι μαλακας, ασε τι κάνω εγώ.Μισό λεπτό τύπε γιατί κάπου αρχίζω να σε χάνω και δεν μου αρέσει.
Θες να πεις ότι όλα κομπλέ αν η άλλη τρώει το κρέας της, του δονητές της, φωτογραφίζεται, βγάζει βίντεο το μουνί της κτλ;
Δηλαδή όχι απλά ότι δεν τρέχει τίποτα με όλο αυτό και σαν δεν φτάνει, είναι και κακοί αυτοί που τις δημοσιοποιούν.
Εύχομαι να έχω καταλάβει λάθος αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο νομίζω αρχικά ότι εσύ πρέπει να κοιτάξεις μήπως είσαι φεμινιστής.
Αλλά για να σου φύγει η περιέργεια, δεν είμαι.
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Καλά τύπε άμα γουστάρεις απλά να βρίζεις πάω πάσο.Εδω δν έχεις κοιτάξει εσύ αν είσαι μαλακας, ασε τι κάνω εγώ.
Αλλά για να σου φύγει η περιέργεια, δεν είμαι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K