Νέα

Τρέξιμο - Jogging

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nwdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον ανοιγω αυτο το θρεντ για να συζηταμε τα παντα περι τρεξιματος

αφορα κυριως τρεξιμο αποστασεων αλλα και συζητησεις περι διαλειμματικης ασκησης(100αρια κτλ) δεκτες

πιστευω και ελπιζω να υπαρχουν κι αλλα μελη που να τρεχουν συστηματικα και ναι ειναι ισως δρομεις ωστε να ακουσουμε συμβουλες πανω στο θεμα

εγω ειμαι αρχαριος θα λεγα στο τρεξιμο αλλα πραγματικα εχω πλεον εθιστει σε πολυ μεγαλο βαθμο και εχω σκοπο να αυξησω πολυ ακομα τις αντοχες μου και την προπονηση

θα χαιρομουν παρα πολυ αν συμμετειχαν κι αλλα μελη που τρεχουν στο θρεντ και θα θελα να ρωτησω και αρκετα πραγματα πανω στο θεμα

τελος θα παρακαλουσα να μη σπαμαρετε οσο μπορειτε...ευχαριστω :)

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.323
Πόντοι
216
δεν είμαι ειδικός στο τρέξιμο αλλά η ημέρα περιλαμβάνει περίπου 5 χιλιομετρα στο γυμναστήριο.τα μισά γρήγορο βάδιν και τα υπόλοιπα τρέξιμο.το παν είναι η διατήρηση ενός καλού ρυθμού και οι σωστές ανάσες.

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν είμαι ειδικός στο τρέξιμο αλλά η ημέρα περιλαμβάνει περίπου 5 χιλιομετρα στο γυμναστήριο.τα μισά γρήγορο βάδιν και τα υπόλοιπα τρέξιμο.το παν είναι η διατήρηση ενός καλού ρυθμού και οι σωστές ανάσες.
τρεχω και γω στο γυμναστηριο καμια φορα

ειδικα τωρα το καλοκαιρι που το πρωι με τον ηλιο εξω ειναι ψιλοαπαλευτα

βεβαια ο διαδρομος επιβαρυνει λιγο παραπανω τις αρθρωσεις εχω την εντυπωση

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θελει σιγα σιγα στην αρχη αμα δεν το χεις ξανακανει(μη παθεις καμμια συγκοπη) και σταδιακα ανεβαζεις ρυθμο κι ενταση αλλα μεχρι ενα σημειο γιατι μετα επιβαρυνεις οχι μονο αρθρωσεις αλλα και την ιδια την καρδια...σωστες αναπνοες να οξυγονωνεσαι και χαλαροτητα στους μυς,οχι να σφιγγεσαι γιατι δε δουλευει καλα η ασκηση μετα...
μη νομιζετε οτι οι επαγγελματιες τρεχουν 3 ωρες την ημερα και μετα κανουν τα υπολοιπα...μιση ωρα με 40λεπτα ειναι οτι πρεπει...2-3 φορες την εβδομαδα και εισαι οκ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειμαι εναντιον του συστηματικου τρεξιματος

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
θελει σιγα σιγα στην αρχη αμα δεν το χεις ξανακανει(μη παθεις καμμια συγκοπη) και σταδιακα ανεβαζεις ρυθμο κι ενταση αλλα μεχρι ενα σημειο γιατι μετα επιβαρυνεις οχι μονο αρθρωσεις αλλα και την ιδια την καρδια...σωστες αναπνοες να οξυγονωνεσαι και χαλαροτητα στους μυς,οχι να σφιγγεσαι γιατι δε δουλευει καλα η ασκηση μετα...
μη νομιζετε οτι οι επαγγελματιες τρεχουν 3 ωρες την ημερα και μετα κανουν τα υπολοιπα...μιση ωρα με 40λεπτα ειναι οτι πρεπει...2-3 φορες την εβδομαδα και εισαι οκ...
2-3 φορες την εβδομαδα??

εγω πλεον μου ειναι πολυ δυσκολο να μην παω μια μερα για τρεξιμο

επισης να ξερετε οτι το τρεξιμο ειναι ακρως εθιστικο

λογω των ενδορφινων που παραγονται με το τρεξιμο

κοιταξτε αυτο...

Επισκέπτης
Κάθε μέρα τρέχω 1 ωρίτσα,μου φεύγει το στρες και γουστάρω.Εχω βρει ένα γήπεδο κοντά στο σπίτι μου,παίρνω το ipod και τρέχω.Το κακό είναι οτι δεν κάνω κάτι άλλο πέρα απο αυτό.Ασκήσεις ενδυνάμωσης,βάρη,γυμναστήριο κτλ..τα βαριέμαι.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
2-3 φορες την εβδομαδα??

εγω πλεον μου ειναι πολυ δυσκολο να μην παω μια μερα για τρεξιμο

επισης να ξερετε οτι το τρεξιμο ειναι ακρως εθιστικο

λογω των ενδορφινων που παραγονται με το τρεξιμο

κοιταξτε αυτο...

καθε μερα κουραζεται ο οργανισμος...αμα κανεις αλλες ασκησεις καπακι...εκτος κι αν εννοεις μονο τρεξιμο οπου και παλι καταπονεις τον οργανισμο σου χωρις λογο...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κάθε μέρα τρέχω 1 ωρίτσα,μου φεύγει το στρες και γουστάρω.Εχω βρει ένα γήπεδο κοντά στο σπίτι μου,παίρνω το ipod και τρέχω.Το κακό είναι οτι δεν κάνω κάτι άλλο πέρα απο αυτό.Ασκήσεις ενδυνάμωσης,βάρη,γυμναστήριο κτλ..τα βαριέμαι.
αμα τρεχεις 1ωρα οπως λες καθε μερα δε θες αλλα...αλλα κουραζεσαι χωρις λογο οπως ειπα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

περιληπτικα γιατι φευγω

1. το συστηματικο τρεξιμο καταπονει τις αρθρωσεις
2. χρειαζεται απολυτη γνωση σωστης τεχνικης του δρασκελισμου για να μην εχεις προβληματα
3. χρειαζεται καταλληλο τεραιν και οχι εναλλασομενο (δρομος κτλ)
4. επι μακρον μικραινει τη καρδια για εξοικονομηση ενεργειας
5. επι μακρον αντι να αδυνατιζεις παχαινεις, καθοτι εκπαιδευεται ο οργανισμος να συσσωρευει θερμιδες για την καθημερινη ασκηση

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
περιληπτικα γιατι φευγω

2. χρειαζεται απολυτη γνωση σωστης τεχνικης του δρασκελισμου για να μην εχεις προβληματα
5. επι μακρον αντι να αδυνατιζεις παχαινεις, καθοτι εκπαιδευεται ο οργανισμος να συσσωρευει θερμιδες για την καθημερινη ασκηση
αει γεια σου...με μικρη επιφυλαξη για τα 2 τελευταια...

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
καθε μερα κουραζεται ο οργανισμος...αμα κανεις αλλες ασκησεις καπακι...εκτος κι αν εννοεις μονο τρεξιμο οπου και παλι καταπονεις τον οργανισμο σου χωρις λογο...
κοιταξτε παιδια...να ξεκαθαρισω κατι...

δεν αναφερομαι στο τρεξιμο ως μερος του body-building

αναφερομαι στο τρεξιμο αποστασεων αυτο καθεαυτο

διαφωνω καθετα οτι καταπονεις τον οργανισμο σου με καθημερινο τρεξιμο

το αντιθετο βασικα...το καρδιαναπνευστικο δυναμωνει...αποτοξινωνεσαι απιστευτα...σου περιοριζει την ορεξη(εμενα προσωπικα)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αει γεια σου...με μικρη επιφυλαξη για τα 2 τελευταια...

αποτελεσμα κλινικων ερευνων παιχτη τα δυο τελευταια. βεβαια οπως και για πολλα πραγματα, ετσι και γιαυτο υπαρχουν διαφορες "σχολες" και ερευνες.
εγω ειμαι αυτης της σχολης.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εφοσον μιλαμε μονο για τρεξιμο χωρις αλλες ασκησεις,ΠΑΛΙ καταπονειται το κορμι σου...οσο κι αν διαφωνουσα κι εγω ετσι ειναι...μακροχρονια θα εχεις προβλημα σε αρθρωσεις κυριως αλλα αν κανεις πχ 2 ωρες την ημερα μπορει και στην καρδια...

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
περιληπτικα γιατι φευγω

καλα νταξει οτι να ναι :idiot:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλο το τζογκινγκ αλλα προτιμηστε γρηγορο περπατημα...λιγοτερη καταπονηση,ιδια αποτελεσματα πανω κατω...

OP
OP
nwdas

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
το θρεντ ειναι για οσους γουσταρουν το τρεξιμο!

και γω εχω να πω χιλια κακα εναντιον του μποντιμπιλντιν αλλα δε μπαινω να σας σπαω τ αρχιδια στο θρεντ του γυμναστηριου

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το θρεντ ειναι για οσους γουσταρουν το τρεξιμο!

και γω εχω να πω χιλια κακα εναντιον του μποντιμπιλντιν αλλα δε μπαινω να σας σπαω τ αρχιδια στο θρεντ του γυμναστηριου
ποιος κανει μποντυμπιλντινγκ...η καλυτερη γυμναστικη ειναι η φυσικη,καμψεις,μονοζυγο και τετοια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom