Νέα

Τρελο τρακαρισμα στη Θηβών!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagelis_20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μάγκες το πρωι κατα τις 11 στη Θηβών έγινε τρελό τρακάρισμα μπροστά στα μάτια μου!Ήταν μια κοπελίτσα μέσα σε ένα WV και επειδή αν κατάλαβα πήγαινε πολύ αργά (καινούργια θα ταν) ένας μαλάκας με μηχανάκι της άνοιξε την πίσω πόρτα και εκείνη χέστηκε και φράναρε απότομα και έπεσε πάνω της ο πίσω και στον πίσω άλλος ένας..Της κοπέλας το αυτοκίνητο από πίσω μπήκε όλα μέσα.

Τι θα κάνατε αν σας άνοιγε μαλάκας την πίσω πόρτα ενώ οδηγείτε και έχετε και άλλους πίσω;

dougrou

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
βρήκε και έκανε επειδή ήταν  κοπέλα
ας ήταν κανένας 35αρης γεροδεμένος θα έκανε τα ιδία?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715

smoking-barrels.jpg

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τι λες ρε!
βασικα παντα, παααντα, κλειδωνεις τις πορτες με το που μπεις μεσα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
Like Sao Paulo...

ούτε να το σκεφτείς να σταματήσεις στο φανάρι, δεν πα να έχεις αμπαρωμένο το τουτού, όλο και κάποιος θα στην πέσει.

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πριν χρόνια ήμουνα ιερά οδό πρωί για δουλειά μέσα στα νεύρα, περίμενα φανάρι αριστερά για Κωσταντινουπόλεως δεξιά μου σταματημένο άλλο αυτοκίνητο με κόκκινο για ευθεία. Στο ενδιάμεσο μας δεν χώραγε να περάσει ένας αρχίδας με μηχανή που ήταν πίσω μου λες και είμαστε υποχρεωμένοι να τους αφήνουμε να περνάνε πρώτοι. Εγώ είχα μουσική δυνατά και να μου κόρναρε δεν τον άκουγα. Αρχίζει λοιπόν να μου βαράει το πίσω τζάμι δυνατά. Εγώ χέστηκα πάνω μου γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι τι γινόταν, κουνιότανε το αμάξι και νόμιζα ότι γινότανε σεισμός. Ρίχνω μια ματιά στον καθρέφτη και βλέπω έναν τύπο να μου βαράει το αμάξι και να φωνάζει. Βλέπω ότι δεν φοράει κράνος, κατεβαίνω από το αμάξ, πάω κοντά, του σκάω ένα χαμόγελο και ένα ίσιο στην μύτη. Η μικρή αψιμαχία έληξε γρήγορα. Σήμερα με αυτά που γίνονται δεν θα έβγαινα από το αμάξι, αλλά ευχαρίστως θα το έριχνα πάνω του αν μπορούσα για να τον ξαπλώσω. Το 80% των φίλων μηχανόβιων όλο μαλακίες κάνουν γενικά και ξέρουν καλά τι εννοώ. Δεν θέλει πολύ εκεί που πάτε ανάμεσα στις λωρίδες να σας στείλει κανένας/καμία εν τόπο χλοερώ, ειδικά στην αττική οδό ή τους γρήγορους δρόμους. Προσοχή και ειρήνη σε όλους.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Εγω το εχω πει , η ανθρωποκτονια δικυκλιστη πρεπει να θεωρειται πλημμελυμα.

Φταιμε και εμεις ομως γιατι οταν γινεται ατυχημα μπροστα μας μηχανακι-αυτοκινητο δεν σταματαμε να ειμαστε μαρτυρες και μετα ο οδηγος του αυτοκινητου πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας.

Καλη συνεχεια με την κλαψα τους τωρα "τα αυτοκινητα μας κλεινουν , δεν βγαζουν φλας κλπ" , λες και ζουμε σε διαφορετικη χωρα και δεν ξερουμε την οδηγικη συμπεριφορα τους...  (οχι κρανος, καμμενες λαμπες (!), σφηνες , παραβιασεις σηματων/φαναριων , αντιθετες πορειες και χιλιαδυυο ακομα)

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Όσο κάνουν μαλακίες τα αυτοκίνητα κάνουν και οι μηχανές. Γενικώς είμαστε ζώα στην οδήγηση γνωστά αυτά.
Απλά όταν είσαι σε ένα πράγμα που είναι ξερω γω 200 κιλά και 100 άλογα και όταν πέσεις θα γίνεις κομμάτια, το ρίσκο είναι πολύ μεγαλύτερο και πρέπει να προσέχεις .

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16

Φταιμε και εμεις ομως γιατι οταν γινεται ατυχημα μπροστα μας μηχανακι-αυτοκινητο δεν σταματαμε να ειμαστε μαρτυρες και μετα ο οδηγος του αυτοκινητου πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας.

Καλη συνεχεια με την κλαψα τους τωρα "τα αυτοκινητα μας κλεινουν , δεν βγαζουν φλας κλπ" , λες και ζουμε σε διαφορετικη χωρα και δεν ξερουμε την οδηγικη συμπεριφορα τους...  (οχι κρανος, καμμενες λαμπες (!), σφηνες , παραβιασεις σηματων/φαναριων , αντιθετες πορειες και χιλιαδυυο ακομα)
ενω οι οδηγοι των αυτοκινητων δεν πανε αναποδα δεν περνανε με κοκκινο.δεν μιλανε στο κινητο.'συνεχεια βγαζουν φλας οταν αλλαζουν πορεια η στριβουν'ενω ολοι φορανε ζωνη...ρε ουστ παλιογκασμαδες παλιοφλωροι

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1

δηλαδη ρε φιλε αυτο που λες ειναι οτι επειδη εισαι εσυ σταματημενος στην κινηση εσυ πρεπει επιτηδες να κοψεις και τα μηχανακια που μπορουν να πανε σπιτι τους?και αν σου χτηπησε ενας καραγκιοζης το τζαμι και επειδη ειπαρχουν μερικα ζωα χωρις κραος που κανουν οτι θελουν και μας ντροπιαζουν εσυ πρεπει να φερεσε σαν κομπλεξικος και "να ψοφησει η γελαδα του γειτονα"?τι κομπλεξ ειναι αυτο ρε φιλε...
α και να σου πω...
αν αφησουμε τις μηχανες μας σπιτι και παρουμε τα αμαξια μας,ασυ θα φτασεις σπιτι του χρονου γι αυτο κανε και τον σταυρο σου που υπαρχουμε ε?
και οσο για τους καθημερινους οδηγους αυτοκινητων τι να σου πω....γαμω τα τιμονια

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
:idiot: :jerking: :jerking:
ενω οι οδηγοι των αυτοκινητων δεν πανε αναποδα δεν περνανε με κοκκινο.δεν μιλανε στο κινητο.'συνεχεια βγαζουν φλας οταν αλλαζουν πορεια η στριβουν'ενω ολοι φορανε ζωνη...ρε ουστ παλιογκασμαδες παλιοφλωροι
:thumbsup:
Γενικως,μαλακιες κανουμε και οι μεν και οι δεν....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.134
Πόντοι
12.056
Σας γαμω τα αμαξια  :birdman:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Το μουνι της μανας σου και της αδερφης σου και σε ολα τα θυλικα της οικογενοιας σου αρχιδι....ποσους εχεις τσακισει αναρχιδε?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πριν χρόνια ήμουνα ιερά οδό πρωί για δουλειά μέσα στα νεύρα, περίμενα φανάρι αριστερά για Κωσταντινουπόλεως δεξιά μου σταματημένο άλλο αυτοκίνητο με κόκκινο για ευθεία. Στο ενδιάμεσο μας δεν χώραγε να περάσει ένας αρχίδας με μηχανή που ήταν πίσω μου λες και είμαστε υποχρεωμένοι να τους αφήνουμε να περνάνε πρώτοι. Εγώ είχα μουσική δυνατά και να μου κόρναρε δεν τον άκουγα. Αρχίζει λοιπόν να μου βαράει το πίσω τζάμι δυνατά. Εγώ χέστηκα πάνω μου γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι τι γινόταν, κουνιότανε το αμάξι και νόμιζα ότι γινότανε σεισμός. Ρίχνω μια ματιά στον καθρέφτη και βλέπω έναν τύπο να μου βαράει το αμάξι και να φωνάζει. Βλέπω ότι δεν φοράει κράνος, κατεβαίνω από το αμάξ, πάω κοντά, του σκάω ένα χαμόγελο και ένα ίσιο στην μύτη. Η μικρή αψιμαχία έληξε γρήγορα. Σήμερα με αυτά που γίνονται δεν θα έβγαινα από το αμάξι, αλλά ευχαρίστως θα το έριχνα πάνω του αν μπορούσα για να τον ξαπλώσω. Το 80% των φίλων μηχανόβιων όλο μαλακίες κάνουν γενικά και ξέρουν καλά τι εννοώ. Δεν θέλει πολύ εκεί που πάτε ανάμεσα στις λωρίδες να σας στείλει κανένας/καμία εν τόπο χλοερώ, ειδικά στην αττική οδό ή τους γρήγορους δρόμους. Προσοχή και ειρήνη σε όλους.
Πσσσσσσσσσσσσ...!!!

Φίλε μήπως οδηγείς κάμπριο η μήπως σκέφτεσαι να αγοράσεις?  ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.134
Πόντοι
12.056
Το μουνι της μανας σου και της αδερφης σου και σε ολα τα θυλικα της οικογενοιας σου αρχιδι....ποσους εχεις τσακισει αναρχιδε?

Σβηστο ρε παπαρα και εσυ.....δεν λεει...χεστον

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σβηστο ρε παπαρα και εσυ.....δεν λεει...χεστον
Χαλαρωσε δικε μου αυτοι μονο ετσι την καταλαβαινουν....τα ξερω αυτα τα μουνοπανα.....πως μιλαει ετσι για την ζωη ενος ανθρωπου....το μουνι της μανας του θα σεβαστει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom