Νέα

Τρελό σκηνικό με την ξαδέρφη μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

greeklovems

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
17
Like
2.456
Πόντοι
1.191
Με την ξαδέρφη μου έχω αρκετές καλές σχέσεις μου είπε μια φαντασίωση της πού ήθελε να κάνει λεσβιακό με γυναίκα αλλά ντρεπόταν να το ζητήσει από φίλη τής της είπα ότι ξέρω πως μπορεί να γίνει της έδειξα κοπέλες βίζιτες που κάνουν λεσβιακό και διάλεξε έκλεισα και μία για μένα πήγαμε σε ξενοδοχείο και έγινε όλοι η φάση ήταν καύλα έβλεπα να γουστάρει φουλ με άλλη γυναίκα σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο με γνωστή σας

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Ωραία μπράβο!!! Εμείς τώρα τι κάνουμε;;; Να μεταφερθεί στις φαντασιώσεις και να κλειδώσει ?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.970
Πόντοι
3.346
Με την ξαδέρφη μου έχω αρκετές καλές σχέσεις μου είπε μια φαντασίωση της πού ήθελε να κάνει λεσβιακό με γυναίκα αλλά ντρεπόταν να το ζητήσει από φίλη τής της είπα ότι ξέρω πως μπορεί να γίνει της έδειξα κοπέλες βίζιτες που κάνουν λεσβιακό και διάλεξε έκλεισα και μία για μένα πήγαμε σε ξενοδοχείο και έγινε όλοι η φάση ήταν καύλα έβλεπα να γουστάρει φουλ με άλλη γυναίκα σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο με γνωστή σας
Εγω αμα ειχα λεσβια ξαδερφη, θα την ειχα διωξει απο το σοι :)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467

Κολλητέ. :)

Μήπως και κάνας ξάδερφός σου που έχτε αρκετές καλές σχέσεις σου είπε μια φαντασίωση του που ήθελε να κάνει πουστιρλίδικο με άντρα αλλά ντρεπόταν να το ζητήσει από φίλο του, και πήγατε σε ξενοδοχείο και τον πήδηξες, και πας να μας το φέρεις με το μαλακό; :)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.718
Πόντοι
2.306
Κολλητέ. :)

Μήπως και κάνας ξάδερφός σου που έχτε αρκετές καλές σχέσεις σου είπε μια φαντασίωση του που ήθελε να κάνει πουστιρλίδικο με άντρα αλλά ντρεπόταν να το ζητήσει από φίλο του, και πήγατε σε ξενοδοχείο και τον πήδηξες, και πας να μας το φέρεις με το μαλακό; :)
Την επομενη Κυριακη αυτο. Μην ειμαστε πλεονεκτες… :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.701
Πόντοι
9.297
Εγω αμα ειχα λεσβια ξαδερφη, θα την ειχα διωξει απο το σοι :)
Τουλάχιστον αν βλέπεται η ξαδέρφη ,πάει και έρχεται....
Αν είναι σαν φορτηγατζης ,τι γίνεται στην περίπτωση αυτήν;;;;;

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.378
Πόντοι
456
Άργησες συνάδελφε.

Δευτέριασε.

Άπατο θα πάει εκτός αν μου γνωρίσεις την ξαδέρφη σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εσκασε κυριακάτικο?

Stories