xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.861
- Πόντοι
- 1.056
Πρέπει να ειναι ακροβάτης..Και γιαυτό το θέμα του φαγητούΤι δουλεια κανει αυτη ρε
Πρέπει να ειναι ακροβάτης..Και γιαυτό το θέμα του φαγητούΤι δουλεια κανει αυτη ρε
Πόσο πουτάνες ποια???
Α ,εμένα μου αρέσει να είμαι μπουκωμένη!!!Αν ρωτούν, γνέφω ναι με δάκρυα στα μάτια χαχαχαχα!!!
Σεμνά εσύΑ ,εμένα μου αρέσει να είμαι μπουκωμένη!!!Αν ρωτούν, γνέφω ναι με δάκρυα στα μάτια χαχαχαχα!!!
Μα είναι φανερό ότι δεν της αρέσει να παίρνει πίπες, και προσπαθεί να το πει με τάχα λογικό τρόπο. Δύο από τα στανταράκια μου μουγκρίζουν σαν να τις στραγγαλίζουν, κι όμως συνεχίζουν να το έχουν μέχρι το τελευταίο χιλιοστό στο φάρυγγα και να ανεβοκατεβαίνουν μανιασμένα
Α μπράβο, ειρωνια πουλάει η μαντάμ, δεν γουστάρει λουτσο στο στόμα!!Μα είναι φανερό ότι δεν της αρέσει να παίρνει πίπες, και προσπαθεί να το πει με τάχα λογικό τρόπο. Δύο από τα στανταράκια μου μουγκρίζουν σαν να τις στραγγαλίζουν, κι όμως συνεχίζουν να το έχουν μέχρι το τελευταίο χιλιοστό στο φάρυγγα και να ανεβοκατεβαίνουν μανιασμένα
Ξερεις τη Μπουτού;Α μπράβο, ειρωνια πουλάει η μαντάμ, δεν γουστάρει λουτσο στο στόμα!!