Νέα

Τρελές/αστείες φωτογραφίες και video

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geo33(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

ALX4

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Like
774
Πόντοι
81
486029_348292705271688_1249527570_n.jpg

kob101010

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
19.414
Πόντοι
2.256
Ένας φτωχός άντρας βρίσκει ένα πορτοφόλι με 700€. Λίγες μέρες αργότερα, διαβάζει μια αγγελία ότι ένας πλούσιος άνδρας έχασε το πορτοφόλι του και προσφέρει ανταμοιβή 50€ σε όποιον το επιστρέψει. Σύντομα εντοπίζει τον ιδιοκτήτη και του δίνει το πορτοφόλι. Ο πλούσιος μετράει τα χρήματα και λέει:
- "Βλέπω ότι έχεις πάρει ήδη την ανταμοιβή σου".
- "Τι είναι αυτά που λες;", του λέει ο φτωχός άντρας.
- "Αυτό το πορτοφόλι είχε 750€ όταν το έχασα, άρα ήδη κράτησες το πενηντάρικο".
Οι δύο άνδρες αρχίζουν να μαλώνουν και τελικά πηγαίνουν στο δικαστήριο για να λύσουν τις διαφορές τους.
Και οι δύο άντρες παρουσιάζουν την εκδοχή τους, πρώτα ο φτωχός και μετά ο πλούσιος, που καταλήγει λέγοντας:
- "Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, είμαι βέβαιος ότι καταλαβαίνεις ποιος λέει την αλήθεια!"
Ο δικαστής λέει, 'Φυσικά'. Ο πλούσιος χαμογελά και ο φτωχός νιώθει απογοήτευση. Στη συνέχεια ο δικαστής παίρνει το πορτοφόλι από τα χέρια του πλούσιου και το δίνει στον φτωχό που το βρήκε.
- "Τι κάνεις?" φωνάζει θυμωμένος ο πλούσιος.
Ο δικαστής απαντά:
- "Είσαι, φυσικά, ένας έντιμος άνθρωπος, και τη στιγμή που λες ότι το πορτοφόλι που έχασες είχε 750€μέσα, είμαι σίγουρος ότι είχε!... Αλλά αν ο άνθρωπος που βρήκε αυτό το πορτοφόλι είναι ψεύτης και κλέφτης, δεν θα το είχε επιστρέψει καθόλου, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το πορτοφόλι πρέπει να ανήκει σε κάποιον άλλον. Αν αυτός ο άντρας βρεθεί, θα πάρει τα χρήματα... Διαφορετικά, μένουν στον άνθρωπο που τα βρήκε"!!!
- "Και τι θα γίνει με τα χρήματά μου;" ρωτάει ο πλούσιος.
- "Λοιπόν, θα πρέπει απλώς να περιμένουμε μέχρι κάποιος να βρει το δικό σου πορτοφόλι με τα 750€"!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom