batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.236
- Πόντοι
- 606
Ρε παιδιά,στο Φυλής 99,απογευματινή βάρδια παίζει κάποια από τις άλλες εκτός από Δέσποινα;;
από τι νομιζω ναι αλλα θα πρεπει ν πας να δεις
Ρε παιδιά,στο Φυλής 99,απογευματινή βάρδια παίζει κάποια από τις άλλες εκτός από Δέσποινα;;
πιγα εγω πρυν ένα μηνα δεν σου κανει ?????/μετρια φαση όχι ξεπετα αλλα τιποτα τ σπουδεο.....ανο 40 και
μπαααα
να αναφερω ότι ετσι όπως παν αυτή εκει θα τ κλεισουν τ μαγαζι εντελωςπιγε ο βατρχς πρυν ένα μηνα δεν σου κανει ?????
τη να σου κανω είμαι ενεργητικος βλέπεις...
η χαρα απο φυλης 99 αξιζει τα λεφτα της?να κανω επισκεψη?ουτε για την σοφη που δουλευει εκει ξερω.αν μπορειτε βοηθηστε παρακαλω.παθητικες ετσι?
να αναφερω ότι ετσι όπως παν αυτή εκει θα τ κλεισουν τ μαγαζι εντελως
αντι να βαλουν κανα μωρο 25/28/30 ετων βαζουν ότι ν ναι ελεως .......
ατζελα?? που το δες?Για την Άτζελα που ξεκινάει στο Αγκύρας 1 ξέρει κανένας τίποτα?
νομιζω πως είναι αυτή, εχει φωτο στην σελιδα του αγκυρας 1ατζελα?? που το δες?
νομιζω πως είναι αυτή, εχει φωτο στην σελιδα του αγκυρας 1
Αν μπεις στο Αγκύρας την έχει φωτογραφίες...και απότι είπε η Μαριάννα θα δουλεύει αυτό το Σάββατο το απόγευμαατζελα?? που το δες?
Αν μπεις στο Αγκύρας την έχει φωτογραφίες...και απότι είπε η Μαριάννα θα δουλεύει αυτό το Σάββατο το απόγευμα
......
....
.......[/redtube][/redtube][/redtube]
Αν μπεις στο Αγκύρας την έχει φωτογραφίες...και απότι είπε η Μαριάννα θα δουλεύει αυτό το Σάββατο το απόγευμα
.......Άσχετο. Αναμνήσεις. Αυτή τη Μαριάννα τη θυμάμαι πολλά χρόνια. Αγκύρας νομίζω. Επίσης θυμάμαι στην Αγκύρας όταν ήμουν πιτσιρικάς και ένα άλλο μαγαζάκι στη γωνία (όχι με Αχαρνών αλλά μέσα, νομίζω 11 αριθμός) που έφερνε πότε τρανσ και πότε μια θεία ώριμη "ψιλομπαζούτσικη"