kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
εχει κανα τηλ να παρουμε?μπερδεμα.. αυτη με το δυχτιωτο δειχνει πολυ μουναρα παντως.. να εδειχνε και το προσωπο..
εχει κανα τηλ να παρουμε?μπερδεμα.. αυτη με το δυχτιωτο δειχνει πολυ μουναρα παντως.. να εδειχνε και το προσωπο..
μαλλον αυτο θα γινει σε ευχαριστω.. για εκεινη με το κιτρινο πιο κατω ειχαν πει πως ειναι 50 ετων.. φοβαμαι μηπως ισχυει και για αυτην..θα περιμενω μηπως ξερει καποιοςπηγαινε απο εκει να δεις, αν δεν σ ενημερωσει κανεις απο δω..
η αγγελια δεν γραφει.. δεν εχω ιδεα.. αν και παλι η τσατσα θα μας τις εβγαζε ολες θεες...αναμενω σχολιο απο βατραχοεχει κανα τηλ να παρουμε?
ο βατραχος σιγουρα θα ξερει..η αγγελια δεν γραφει.. δεν εχω ιδεα.. αν και παλι η τσατσα θα μας τις εβγαζε ολες θεες...αναμενω σχολιο απο βατραχο
σε ευχαριστω! μηπως γνωριζεις ποιες ωρες δουλευει η καποια κριτικη για αυτην? ευχαριστω και παλιΜε το διχτυωτο ειναι η Χαρα
ο βατραχος σιγουρα θα ξερει..
καλησπερα, ξερετε μηπως ποια ειναι αυτη στην πρωτη φωτο με το δυχτιωτο? και τι ωρα δουλευει παρακαλω
μαλιστα.. ευχαριστω πολυδεν εχω παρει κατι νεω σ αυτό τ μαγαζι η αγγελεια προφανως είναι για προμο
........σημερα δουλευει δεσποινα
........
...... Λυπήσουμε βάτραχε ...... άναμένω, άγωνιωδώς, νέα, ΕΠΑΦΗΣ !!
σε ποιο μπουρδελο ειναι η βερονικα?Έχει κάποιος συναγωνιστής πρόσφατη εμπειρία με την Βερονικα ;απο τόσο φωτό ειναι η πιο ωραία , και η πιο θηλυκή !!!
Σωστός ο φίλος από πάνω. Με το δικτυωτό, το τούμπανο η Χαρά. Δουλεύει Τρίτη ή Τετάρτη βράδυ, δε θυμάμαι καλά.
Μαλλον η καλύτερη της παρέας, μια που η Δέσποινα το έχει ψιλοπαρατήσει, η Γωγώ είναι μεγάλη ξεπέτα και η Χαρά πολύ βαρέων βαρών για τα γούστα μου.
Σωστός ο φίλος από πάνω. Με το δικτυωτό, το τούμπανο η Χαρά. Δουλεύει Τρίτη ή Τετάρτη βράδυ, δε θυμάμαι καλά.
Μαλλον η καλύτερη της παρέας, μια που η Δέσποινα το έχει ψιλοπαρατήσει, η Γωγώ είναι μεγάλη ξεπέτα και η Χαρά πολύ βαρέων βαρών για τα γούστα μου.
σε ευχαριστωΣωστός ο φίλος από πάνω. Με το δικτυωτό, το τούμπανο η Χαρά. Δουλεύει Τρίτη ή Τετάρτη βράδυ, δε θυμάμαι καλά.