ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.763
- Πόντοι
- 2.356
Όχι η αλήθεια. Νομίζω ήταν Ρόδο όταν "αγωνιζόμουν" εις τα Αθήνας κάνοντας μπουρδελότσαρκες.
εφεσσου 11? εκει ειχα παρει την ελσα που τωρα κανει καριερα στην αγγλια!Άσχετο. Αναμνήσεις. Αυτή τη Μαριάννα τη θυμάμαι πολλά χρόνια. Αγκύρας νομίζω. Επίσης θυμάμαι στην Αγκύρας όταν ήμουν πιτσιρικάς και ένα άλλο μαγαζάκι στη γωνία (όχι με Αχαρνών αλλά μέσα, νομίζω 11 αριθμός) που έφερνε πότε τρανσ και πότε μια θεία ώριμη "ψιλομπαζούτσικη"
ρε παιδιά πού βρίσκουμε τη σελίδα του Άγκυρας 1;Αν μπεις στο Αγκύρας την έχει φωτογραφίες...και απότι είπε η Μαριάννα θα δουλεύει αυτό το Σάββατο το απόγευμα
εδώ αδελφέρε παιδιά πού βρίσκουμε τη σελίδα του Άγκυρας 1;
τ κοριτσι τουτο στα νιατα του ηταν φωτια ....αλλα που να τα βρεις αυτά τωρα !!!!!ελαχιστα τεμαχεια πρεπει να ειμουν 15 όταν την εβλεπα στην τηλ κ καυλωνα που να φανταστω ότι μετα από μερικα χρονια θα γουσταρα να κανω τετιου ειδους παιχνίδια....
ενδιαφερων λες να αρπαξουμαι κανα κρος από κει δενθ ν κακο
εεε, άνετα και χαλαρά
[/quoθα πα να στισω καραουλι εκει γυρο
που 8α ειναι αυτο?εεε, άνετα και χαλαρά
[/quoθα πα να στισω καραουλι εκει γυρο
δεν το κοβω να εχει κροσακιαιερα οδος κ κωνσταντινουπολεως αν δεν κανω λαθος
ναι αλλα ποτε δεν ξερειςδεν το κοβω να εχει κροσακια
γνωριζει κανεις ποια ειναι η κοπελα στην πρωτη φωτο με το δυχτιωτο? μουναραναι αλλα ποτε δεν ξερεις
ειχε τελικα?ναι αλλα ποτε δεν ξερεις
καλησπερα, ξερετε μηπως ποια ειναι αυτη στην πρωτη φωτο με το δυχτιωτο? και τι ωρα δουλευει παρακαλωειχε τελικα?
ποια ειναι η γωγω και ποια η εφη?καλησπερα, ξερετε μηπως ποια ειναι αυτη στην πρωτη φωτο με το δυχτιωτο? και τι ωρα δουλευει παρακαλω
μπερδεμα.. αυτη με το δυχτιωτο δειχνει πολυ μουναρα παντως.. να εδειχνε και το προσωπο..ποια ειναι η γωγω και ποια η εφη?
πηγαινε απο εκει να δεις, αν δεν σ ενημερωσει κανεις απο δω..μπερδεμα.. αυτη με το δυχτιωτο δειχνει πολυ μουναρα παντως.. να εδειχνε και το προσωπο..