block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
χαχα,αλλος τρολλας απο εδω χαχαΕισαι μακρυμαλλης τυπε; Θηλυπρεπης;
χαχα,αλλος τρολλας απο εδω χαχαΕισαι μακρυμαλλης τυπε; Θηλυπρεπης;
Με φτιάχνουν:Εισαι μακρυμαλλης τυπε; Θηλυπρεπης;
λαθος καταλαβες ...εγω θ ελεγα τ αντηθετο...
Με φτιάχνουν:
Αρρενωπά άτομα. Ωραία κορμιά, Καλοσχηματισμένα οπίσθια και πέη, τα ωραία στόματα (χείλια,μεγάλη γλώσσα)
Δεν με φτιάχνουν:
Θηλυπρεπή άτομα. Υπέρβαροι, μεγάλης ηλικίας (55 και άνω), νεαρής ηλικίας (20 και κάτω), με μακριά μαλλιά.
copy-paste εκτος απο το αρρενωπα ατομα κανενα αλλο επιθετο δεν μου αρμοζει..ουτε ωραια κορμια..ουτε υπερβαρος. και τι να κανω ρε φιλε? να πας να με κρινει αν εχω ωραια οπισθια η πεος ? αυτη κανει λεσ και πληρωνει η ιδια!αν θελει πελατη τον brad pitt ασ πληρωσει να τον εχει απλο τυπε ??
μαλλον δεν θα πει οχι..εμενα το προβλημα μου ειναι στο τι την φτιαχνει..σιγα μην χασω 10 κιλα η μην αρχησω το γυμναστηριο για να 'φτιαξω' την αρχοντησσα! Ελεος! Οσο με τρελενουν οι φωτογραφιες της γιατι ειναι κουκλαρα...τοσο με ξενερωνει η υπερεκτιμηση που ειχει για τον εαυτο της.αν τωρα εχει κλεισει το πελατολογιο της με παιδαρους..κριμα..δεν θα παω για να μην της χαλασω την αισθητικηΕγω καταλαβα οτι δε γουσταρει τους μακρυμαλληδες και τους θηλυπρεπεις γενικοτερα, τους γερους και τους χοντρους. Κατα τα αλλα σιγα μην πει οχι στο χρημα...
μικρο αμφιβιο εχεις παει με την Αθηνα;
τότε μην εκφράζεις άποψη στα κουτουρού..δεν παω με ενεργητικες φοβάμαι μην τ φαω οκ τωρα ....
παρ'ολο ποθ δεν εχεις παει εισαι πολυ μεσα σε αυτο που ειπες..τους γλυκαινει η αθηνα..δεν παω με ενεργητικες φοβάμαι μην τ φαω οκ τωρα ....
είμαι σε φαση γονιμοτητας είναι καμια ευκαιρη???παρ'ολο ποθ δεν εχεις παει εισαι πολυ μεσα σε αυτο που ειπες..τους γλυκαινει η αθηνα..
θα σε τρουπησει μην πας πλακα κανω.μιας και λεγαμε για την αθηνα μην σε τρομαζει το 20ποντο..εχει κατι κρεμες που κανουν θαυματα.επισης ειναι μεγαλο ψεμα οτι με την πρωτη φορα γινεσαι πουστης..με την ενοια του κουνιστου!εμενα μου αρεσε η αισθηση που με ειχε κατω μια γυναικαρα αλλα δεν μου αρεσε η ψωλη μεσα μου γι'αυτο και το σταματησα.δοκιμαζεις και βλεπεις..και να σου αρεσει στο χαρακτηρα σου δεν θα αλλαξει κατι.είμαι σε φαση γονιμοτητας είναι καμια ευκαιρη???
θα σε τρουπησει μην πας πλακα κανω.μιας και λεγαμε για την αθηνα μην σε τρομαζει το 20ποντο..εχει κατι κρεμες που κανουν θαυματα.επισης ειναι μεγαλο ψεμα οτι με την πρωτη φορα γινεσαι πουστης..με την ενοια του κουνιστου!εμενα μου αρεσε η αισθηση που με ειχε κατω μια γυναικαρα αλλα δεν μου αρεσε η ψωλη μεσα μου γι'αυτο και το σταματησα.δοκιμαζεις και βλεπεις..και να σου αρεσει στο χαρακτηρα σου δεν θα αλλαξει κατι.
και εγω στα 2α ..αντα ειμαι και τωρα ξεκινησα.δεν σε παροτρυνω να πας..λεω απλα πως και να το κανεις δεν θα αλλαξει τιποτα..την αλλη μερα θα πας στη δουλεια σου και το ιδιο μαγκας θα εισαι.και να σου αρεσει δεν προκειτε να εσπαγε το κορμι σου και να γινοσουν κουνιστος.και μενα μονο οι γυναικες μου αρεσουν και τις τρανς θεωρω γυναικες.με αντρα η μονος με δονητη δεν υπαρχει περιπτωση.μην βαζουμε οποσδηποτε τιτλο στο τι ειμαστε..μπα μουτρο κοντευω τ δευτερα αντα λες τωρα ????ασε που εχω πειραματιστει πολλες φορες δεν τ σηκωνω τ αθλημα ...ασε που μ αρεσουν οι γυναικες...
Καλησπέρα και απο μένα, καινούριο μέλος. Γνωρίζετε που θα βρω trans ενεργητικο σχετικά οικονομικο στην Αθήνα; Οικονομικό εννοώ με κανα 50αρικο
Μέρες και ώρες?Πιπίνου 54 θα πας...Κατερίνα...με ένα 25αρι...
ειχε και γιορτη χ8εςΠιπίνου 54 θα πας...Κατερίνα...με ένα 25αρι...
πιγα εγω πρυν ένα μηνα δεν σου κανει ?????/μετρια φαση όχι ξεπετα αλλα τιποτα τ σπουδεο.....ανο 40 καιΠήγε κανείς στη Χαρά (φ99) να κάνει τωρινή κριτική?
Μέρες και ώρες?