Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
λοιπον παλικαρια
η στελλα που μενει ΚΟυκακι παιζει με 70 ευρω και ειναι αρκετα καλη
παιζει αλλη μια η Ζιζελ που την βρηκα απο τον πρωταθλητη(εφημεριδα) και ειναι 50 ευρω πιπινου κ φυλης,σπιτι της
ακομη παιζει αλλη μια Μαρνης 25,απο πρωταθλητη παλι
κ παιζει κ αλλη μια στον πρωταθλητη αλλα δεν θυμαμαι που ηταν
επισης μηπωσ ξερει κανεις που εχει χαθει η Καιτη που δουλευε Λιοσιων 278??μιλαμε τωρα πριν απο 2-3 χρονια...
ολες οι παραπανω ειναι ΟΛΕΣ ΜΗ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ.

κ μια συμβουλη,μην ασχολειστε με Συγγρου..πολλα λεφτα αδικα
κοιταξτε εφημεριδες ,ολες ειναι στο 50ευρω,σπιτι τους με αρκετη υπομονη...
Φίλε όλες αυτες οι μη εγχειρισμενες εχουν στηθος ή είναι εντελώς ανδρικα τα χαρακτηριστικα τους...???

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε όλες αυτες οι μη εγχειρισμενες εχουν στηθος ή είναι εντελώς ανδρικα τα χαρακτηριστικα τους...???

οχι φιλαρακο εχουν ολες λεπτα χαρακτηριστικα κ μονο κανα δυο εχουν μικρο στηθος.
αν κ πιστευω συγγρου εχει κανα δυο πολυ δυνατα μωρα αλλα 100 ευρω ειναι 100 ευρω...

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καιτη ειναι τωρα  .Μυτηληνιs 23 Πρωινα.

mimis69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
122
Like
5.824
Πόντοι
29.900
Έχει πάρει κανείς την Μελή που κάνει πιάτσα Συγγρού και Αγνώστου Στρατιώτου, με ένα ασημί toyota corolla; Πως του φάνηκε;

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Λοιπόν φίλοι και συναγωνιστές του αθλήματος, τα καλά τεμάχια τελευταία στην Καβάλας είναι 2.
1. η περίφημη νάντια, παλιό σέατ γκρί ψιλοτρακαρισμένο, συνήθως γύρω απο το καρφούρ. άπαιχτη
2. η εύα, ένα ασημί αυτοκίνητο κάτι σε λάνος, ή κάπως έτσι, βορειοελλαδίτισα, σφιχτό κορμί, αρχές λ. αθηνών, όπως μπαίνεις απο κηφισό, στο χωράφι δίπλα στη νισάν.
εμπρός λοιπόν

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
φιλε chili ενδιαφερον οι πληροφοριες σου!
τιμες?
κ που γινετε το σκηνικο?εχουν εκει κοντα σπιτι?

aporia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οκ αλλά μη το παίζετε μετά με τις παρέες σας "άντρακλες"
οκ ? όταν πας με άτομο ιδίου φύλου είτε είσαι ενεργητικός είτε παθητικός είσαι gay
Αυτά τα άτομα είναι ψυχολογικά διαταραγμένα και η δυστυχία τους γίνετε αφορμή για λάθος κινήσεις και επιλογές
Θα έπρεπε να τους/τις στηρίζαμε κοινωνικά και όχι να προσθέτουμε στη θλίψη τους

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ηθελα να ξερα δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις???
δεν ασχολεισε λεω εγω με τιποτα αλλο?
τι σε νοιαζουν οι σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος???
εξαλλου εσυ που εισαι αντρακλας γιατι μπηκες σε ενα thread σαν κ αυτο να διαβασεις???????
κοιτα την δουλεια σου φιλαρακο,κ προσωπικα θεωρω τον εαυτο μου straight,οι γνωμες των αλλων ουτε που με αγγιζουν

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Έχει πάρει κανείς την Μελή που κάνει πιάτσα Συγγρού και Αγνώστου Στρατιώτου, με ένα ασημί toyota corolla; Πως του φάνηκε;
Την ειχα παρει παλιοτερα-δηλαδη πριν κανα χρονο-μου αφησε αδιαφορες/κακες εντυπωσεις,του τυπου μη το ενα μη το αλλο, αν και εμφανησιακα ειναι καλη. Απο Θεσ/νικη νομιζω

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
οκ ? όταν πας με άτομο ιδίου φύλου είτε είσαι ενεργητικός είτε παθητικός είσαι gay
Αυτά τα άτομα είναι ψυχολογικά διαταραγμένα και η δυστυχία τους γίνετε αφορμή για λάθος κινήσεις και επιλογές
Σε ευχαριστουμε-αυτοκλητε- αναλυτη και θεραπευτη μας !!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Συγγνωμη θεωρειτε αυτες στις φωτο κορυφαιες?

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Αυτά τα άτομα είναι ψυχολογικά διαταραγμέν α και η δυστυχία τους γίνετε αφορμή για λάθος κινήσεις και επιλογές
Τα άτομα τα ψυχολογικά διαταραγμένα είναι αυτά που δεν έχουν αποδεχτεί την σεξουαλική τους ταυτότητα φίλε. Για την ψυχιατρική οι διαταραγμένοι δεν είναι ούτε οι αμφί άντρες και γυναίκες ούτε οι gay που έχουν αποδεχτεί την σεξουαλικοτητά τους.

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
φιλε chili ενδιαφερον οι πληροφοριες σου!
τιμες?
κ που γινετε το σκηνικο?εχουν εκει κοντα σπιτι?
οχι σπίτι δεν έχουν.
ή μάλλον η νάντια έχει, μου έχει πεί, αλλά δεν έχω πάει.
η εργασία γίνεται στα αυτοκίνητα, στους παραδίπλα ερημικούς χώρους.
τιμές
νάντια 40-50, όπως κάτσει η φάση.
εύα 30.
αυτά

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
φίλε μου καλή η θεωρία σου, αλλά απότι καταλαβαίνω δέν έχεις δοκιμάσει να τον βάλεις σε τέτοιους ποπούς.
για δοκίμασε και τα ξαναλέμε. χώρια ότι το ζουν το θέμα, με στύλ που δεν έχεις πετύχει σε καμία ιερόδουλη.
αυτά

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Αυτά τα άτομα είναι ψυχολογικά διαταραγμέν α και η δυστυχία τους γίνετε αφορμή για λάθος κινήσεις και επιλογές
Τα άτομα τα ψυχολογικά διαταραγμένα είναι αυτά που δεν έχουν αποδεχτεί την σεξουαλική τους ταυτότητα φίλε. Για την ψυχιατρική οι διαταραγμένοι δεν είναι ούτε οι αμφί άντρες και γυναίκες ούτε οι gay που έχουν αποδεχτεί την σεξουαλικοτητά τους.
δίκιο έχεις φίλε μου, αλλά ο κόσμος είναι άδικος έτσι κι αλλοιώς

Επισκέπτης
chilli πεσ τα φιλαρακο!!!!!μαζι σου ειμαι!!!!

Επισκέπτης
μιπος ξερει κανεισ που σιχναζει ι ναδια ι τσιμπουκομανα???που ειναι γραμενοι σε ολα τα dating site...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom