Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας παιδια!θα ηθελα πληροφοριες για το μουναρο στη συγγρου με το ασημι c2.αν υπαρχει κανα τηλ η που συχναζει και τι ωρες.ευχαριστω εκ των πρωτερον

με τετοια περιγραφη περιμενεις απαντηση??????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think:α και κατι αλλο δεν απανταω σε πμ με μαλακισμενο περιεχομενο...πχ.το μουναρο με το c2.......και στη νικολουλη να δωσεις τετοια περιγραφη θα γερασει και ακομα δεν θα την εχει βρει :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

με τετοια περιγραφη περιμενεις απαντηση??????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think:α και κατι αλλο δεν απανταω σε πμ με μαλακισμενο περιεχομενο...πχ.το μουναρο με το c2.......και στη νικολουλη να δωσεις τετοια περιγραφη θα γερασει και ακομα δεν θα την εχει βρει :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

γρηγορα ολοι στην νικολουλη :bigdick: :bigdick:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Είναι προτιμότερο να γελάσει και να μην γεράσει...

τέτοιες ημέρες της αγάπης (ημέρες Χριστουγέννων)

ας βοηθήσουμε τον πλησίον μας...

νομίζω...

annoula_trans

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια ειμαι καιρνουργια και εμαθα το σαιτ απο τον πορνορεπορτερ πιτσιλιστησ που μολησ με εχσκεισε αχ αχ ειτανε πολυ κακοσ  μαζι μου και πολυ καλοσ στο σεχ ποο πο πο ¨))))))))))))))))))))))

Επισκέπτης
γεια ειμαι καιρνουργια και εμαθα το σαιτ απο τον πορνορεπορτερ πιτσιλιστησ που μολησ με εχσκεισε αχ αχ ειτανε πολυ κακοσ  μαζι μου και πολυ καλοσ στο σεχ ποο πο πο ¨))))))))))))))))))))))
τιν επομενι φορα να φορεσεισ τισ μποτουλεσ σου ομοσ τσαχπινοπουτανιαρα μου! :rockon:

allakse_me

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

καλημέρα αννούλα. Θα ήθελες να με ετοιμάσεις και να με ντύσεις κι εμένα σαν κοριτσάκι για να με σοδομήσει ο pitsilistis??

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
καλημέρα αννούλα. Θα ήθελες να με ετοιμάσεις και να με ντύσεις κι εμένα σαν κοριτσάκι για να με σοδομήσει ο pitsilistis??
Μονο ο pitsilistis υπαρχη εχει πολους που πιτσιλανε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :o :o :o

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Annoula πολυ θα το ηθελα να εκανα μια επισκεψη σε σενα..

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
pitsi μεγαλωσε το  μπεκ σου για να χορτασουν ολοι και ολες :grin:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

ι ιδονι φτανει για ολουσ.... ;) ;) :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις ξεφυγει

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
προσεξε κοριτσι μου γιατι ειναι αλητης ο πιτσι :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλημερα αι χρονια πολλα.μηπως μπορει να μου στειλει καποιος το τηλ.της βανας που ειχε βγει miss τραβεστι 2008.?ευχαριστω προκαταβολικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom