Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Κάθε άλλο, καλέ μου φίλε Hotyan  :sunglasses:

Ειδικά και ιδιαίτερα από δύο άψογους και πολύ καλούς μου φίλους (Μαρούλιας και Hotyan) θα πρέπει να καταβάλλω υπέρμετρες προσπάθειες για να τσαντιστώ...και πάλι δεν θα τα καταφέρω

Παρεπιμπτόντως, θα ήθελα να διευκρινίσεις ποιές ηλικίες θεωρείς ως ηλικίες νέων  :cool2:

Αν και θεωρώ το νέος μέχρι 40 το πολύ, στην πράξη αυτό δεν συνεπάγεται το ίδιο!
Βλέπουμε <<νέους>> των 30 να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και των 70 να πετάνε!!
Εξαρτάται νομίζω απο την ιδιοσυγκρασία, την φυσική κατάσταση και την ψυχολογία του καθενός!  ;)

Νάσαι καλά αγαπήτέ πλέον φίλε farkeli!
Εγώ καμμιά φορά με την η χωρίς αδειά σου, θα σε πειράζω ανώδυνα και πάντα φιλικά!  :cheesy:

*** VALENTINA ***

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολυαγαπημένοι μου φίλοι, μοναδικα μου πλασματακια...

αλλος ενας χρονος φτανει στο τελος του. Δραττομαι της ευκαιριας για να δωσω τις θερμοτερες ευχες μου για μια υπεροχη χρονια σε όλα τα πονηρα μουτρακια που αλητευουν στα αμαρτωλα θρεντ που αφορουν τα πιο ενδιαφεροντα κοριτσια της πολης...

Με σεβασμο,

*** ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ***
(η απόλυτη Ελληνιδα τρανς)

ΥΓ: Αλικη, Δαναη, Συλβαννα μου 2009 φιλια σε καθεμια απο εσας... Κατι μου λεει οτι φετος θα τα τρελανουμε τα αγορια μας...  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
οοοοοοοοο καλησπερα και καλη χρονια δεσποινις βαλεντινα!!σας ειπε η δεσποινις αλικη οτι σας ζηταμε η ηταν τυχαιο;

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Γεια σου βαλεντίνα απόλυτη ελληνίδα τρανς.
Στείλε σε pm τηλεφωνό σου, φώτος σου και διεύθυνσή σου να τα πούμε για να σου ξεσκ!σw τα κ0λ0β@ρδουλ@.... Με έχεις καβλώσει

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πολυαγαπημένοι μου φίλοι, μοναδικα μου πλασματακια...

αλλος ενας χρονος φτανει στο τελος του. Δραττομαι της ευκαιριας για να δωσω τις θερμοτερες ευχες μου για μια υπεροχη χρονια σε όλα τα πονηρα μουτρακια που αλητευουν στα αμαρτωλα θρεντ που αφορουν τα πιο ενδιαφεροντα κοριτσια της πολης...

Με σεβασμο,

*** ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ***
(η απόλυτη Ελληνιδα τρανς)

ΥΓ: Αλικη, Δαναη, Συλβαννα μου 2009 φιλια σε καθεμια απο εσας... Κατι μου λεει οτι φετος θα τα τρελανουμε τα αγορια μας...  :boobies: :boobies: :boobies:

Αγαπητή Δεσποινίς (ή Κυρία αν προτιμάται) Βαλεντίνα

Καλώς ήρθατε και καλώς μας βρήκατε

Αργήσατε μεν να εμφανισθείτε, αλλά όπως διαπιστώνω από την (δική σας ???) φωτογραφία (στο αβατάρ) καθώς και από το άψογο ποστ σας (συντακτικά και ορθρογραφικά) εμφανισθήκατε "...επίσημα".

Αρχικά σας υποβάλλω δύο απορίες μου (...αν επιθυμείτε να μου απαντήσετε, θα σας ήμουν υπόχρεος) :

1. Με ποιά έννοια, προσδιορίζετε τον χαρακτηρισμό που δώσατε "απόλυτη Ελληνίδα τρανς" ??? 

2. Τα *** εκατέρωθεν του nick σας υποδηλώνουν ορισμένη σημασία και συμβολισμό ???

Καλή χρονιά Βαλεντίνα

να είσαι πάντα καλά

και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ

με εκτίμηση
Farkeli

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αγαπητή Δεσποινίς (ή Κυρία αν προτιμάται) Βαλεντίνα

Καλώς ήρθατε και καλώς μας βρήκατε

Αργήσατε μεν να εμφανισθείτε, αλλά όπως διαπιστώνω από την (δική σας ???) φωτογραφία (στο αβατάρ) καθώς και από το άψογο ποστ σας (συντακτικά και ορθρογραφικά) εμφανισθήκατε "...επίσημα".

Αρχικά σας υποβάλλω δύο απορίες μου (...αν επιθυμείτε να μου απαντήσετε, θα σας ήμουν υπόχρεος) :

1. Με ποιά έννοια, προσδιορίζετε τον χαρακτηρισμό που δώσατε "απόλυτη Ελληνίδα τρανς" ??? 

2. Τα *** εκατέρωθεν του nick σας υποδηλώνουν ορισμένη σημασία και συμβολισμό ???

Καλή χρονιά Βαλεντίνα

να είσαι πάντα καλά

και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ

με εκτίμηση
Farkeli
Αγαπητε φιλε Φαρκελι χρονια πολλα καλη χρονια

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
KΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ!!!!
Υγεια , Ευτηχια, Αγαπη !!!
(Και πολλες πολλες Καυλες....!!!)

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
γεια σασ και καλη χρονια!παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι εχουν παει στην δαναη!αξιζει ρε παιδια?εξιγηστε μου λιγο σασ παρακαλο τι γινετε με το που περασεισ την πορτα!νιοθεισ ανετα?βιαζετε?πως σε υποδεχετε?

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
γεια σασ και καλη χρονια!παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι εχουν παει στην δαναη!αξιζει ρε παιδια?εξιγηστε μου λιγο σασ παρακαλο τι γινετε με το που περασεισ την πορτα!νιοθεισ ανετα?βιαζετε?πως σε υποδεχετε?
Φίλε, η Δανάη αξίζει γιατί η συμπεριφορά της είναι επαγγελματική ευτυχώς μόνο με τα θετικά του προσδιορισμού...σε υποδέχεται πολύ χαλαρά με ποτάκι κουβεντούλα και αρκετή άνεση χρόνου...αν γουστάρεις τέτοιες καταστάσεις κανόνισε μαζί της είναι πολύ οκ παιδί και φωτιά στο κρεββάτι!!!

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
ποση ωρα ειναι η επισκεψη?

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Κοίτα πιστεύω αν δεν έχει πολλά ραντεβού δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα...εγώ τουλάχιστον έκατσα περίπου μια ώρα πολύ άνετα,αυτά όμως χωρίς να έχει πολλά ραντεβού φαντάζομαι..

Μουνάρα

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, η Δανάη αξίζει γιατί η συμπεριφορά της είναι επαγγελματική ευτυχώς μόνο με τα θετικά του προσδιορισμού...σε υποδέχεται πολύ χαλαρά με ποτάκι κουβεντούλα και αρκετή άνεση χρόνου...αν γουστάρεις τέτοιες καταστάσεις κανόνισε μαζί της είναι πολύ οκ παιδί και φωτιά στο κρεββάτι!!!
ποση ωρα ειναι η επισκεψη?
Κοίτα πιστεύω αν δεν έχει πολλά ραντεβού δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα...εγώ τουλάχιστον έκατσα περίπου μια ώρα πολύ άνετα,αυτά όμως χωρίς να έχει πολλά ραντεβού φαντάζομαι..
Τελικά σε πήδ..ε ή την πήδ....ες?  :dancing:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Τελικά σε πήδ..ε ή την πήδ....ες?  :dancing:
Μουνάρα στη μαλακία που ρώτησες έχεις βάλει και παράθεση σε αυτά που έγραψα παραπάνω αλλά δεν βλέπω ο συνάδελφος να έχει ρωτήσει κάτι τέτοιο!αν ψάχνεσαι στείλε το τηλ με πμ να τη βρούμε!!!

stouff

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι συναγωνιστες ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ, δηλωνω λατρης του θηλικου γενους αλλα τελευταια εχω πολυ ορεχη να δοκιμασω (ενεργητικα) το κατι.. διαφορετικο. Αν ξερετε καμια trans  που να αξιζει και εχετε τηλ παρακαλω στειλτε μου να επισκεφθω.. ειδα το προφιλ της Δαναης ξερετε αν ειναι θερμη στο κρεβατι φιλακια κλπ??? Αν καποιοσςεχει τηλ της ας στειλει

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα παιδιά , έχεις κανείς πληροφορίες για μια τρανς που έχει αγγελία στο εθνος και έχει χώρο στην Μάρνης ?? Ξέρει κανείς τι λέει ??

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
Ρε σεις συνάδελφοι,
αυτη τη Βαλεντίνα την απόλυτη Ελληνίδα trans, την έχει πηδήξει κανείς απο εδώ μέσα?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom