Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

vanessakinkyb1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Esy sto orthografiko kolises...oxi sthn ousia...pou proskinate poustrakia me mousia kai krazete transexoual oloklhrwmenes....

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Esy sto orthografiko kolises...oxi sthn ousia...pou proskinate poustrakia me mousia kai krazete transexoual oloklhrwmenes....

κατ' αρχήν δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας μας...οπότε υποθέσεις κάνεις. Προσωπικά ξενέρωσα με ότι είδα και ελπίζω να το διάβασες και να μην προτρέχεις.Τώρα όταν λες "ολοκληρωμένες"..τι εννοείς ? Αλλά όπως και να ΄χει, το τι γουστάρει ο καθένας μας, εσύ δεν το ξέρεις. Αν εσύ είσαι σωστή και οπτικά και στην δουλειά- συμπεριφορά σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα...Μπορεί να είμαι και πελάτης σου...

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
απλα πρεπει να εισαι μελος

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
γιατι τι παιχτηκε;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
γιατι τι παιχτηκε;

στο τηλ μιλαγε ψευδα σχεδων...αφου μου ειπαι ποσα περνει κ τ σχετηκα θυμηθηκε από τ πουθενα ότι εχει ραντεβου κ μου πρωτεινε να πευθυνθω σ άλλη κοπελα ...
εγω παντως δεν τη κωβο πλεων για σοβαρο ατομο εχω ξανα προσπαθησει για ραντεβού παλιοτερα αλλα παλι τ ειδια

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Τι ωρα και Σε ποιο υψος στη συγγρου κανει πιατσα το κοριτσι ρε Καυλιαρομουρηδες; ξέρει κανεις;
ψηλα απο οσο θυμαμαι αλλα γενικα ποιο πολυ δουλευει απο το τηλ πλεον.Ενα κιτρινο σμαρτ εχει παντωσ για να ξερεισ αλλα καλυτερα να την παρεισ τηλ να πασ κατευθειαν στο σπιτι :grin: :grin:

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τελευτεα προσπαθεια εχτες τ βραδυ για συναντηση εφαγα σχεδόν πορτα
από μενα χ δεν προκειται ν ξανα ασχοληθω
Και καλα θα κανεισ μεγαλε ασε εχω παει πριν καιρο και ειναι αλλου.πολυ ιδεολογια και φιλοσοφια και απο προσοντα γαριδακι.....αστο δοκιμασε τισ τεσταρισμενεσ καλυτερα μαν...νικολ,νταιζυ,athens quen,η στο σαιτ τησ υβανασ αν θεσ να πασ με αλλοδαπο.... :grin: :grin: :grin: :grin:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Και καλα θα κανεισ μεγαλε ασε εχω παει πριν καιρο και ειναι αλλου.πολυ ιδεολογια και φιλοσοφια και απο προσοντα γαριδακι.....αστο δοκιμασε τισ τεσταρισμενεσ καλυτερα μαν...νικολ,νταιζυ,athens quen,η στο σαιτ τησ υβανασ αν θεσ να πασ με αλλοδαπο.... :grin: :grin: :grin: :grin:
σωπα τι λες πια είναι η υβανα??? :2funny: :2funny: :2funny:

Giannis_aa

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ψηλα απο οσο θυμαμαι αλλα γενικα ποιο πολυ δουλευει απο το τηλ πλεον.Ενα κιτρινο σμαρτ εχει παντωσ για να ξερεισ αλλα καλυτερα να την παρεισ τηλ να πασ κατευθειαν στο σπιτι :grin: :grin:

Ευχαριστώ φίλος :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom