kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Κύπρια τυπε !στη φατσα ναι συγγρου αρχες τν εχω δει κ απ κοντα......με μια άλλη βουλγαροκατασταση ...50αρου
Κύπρια τυπε !στη φατσα ναι συγγρου αρχες τν εχω δει κ απ κοντα......με μια άλλη βουλγαροκατασταση ...50αρου
αυτό που ειναι 1 στενό πριν βγεις 3σεπτεμβριου στο αριστερό σου χέρι .κολλητα εχει και μια καφετέρια που και εκεί συχνάζουν κροσακια .
μετα τα χριστουγεννα λεω ιακυνθε, για alesia hotel? πως λέγεται?ποτέ θα μας έρθεις μωρό ;
πολύ καλή περίπτωση για gfe..... 50 ζητούσε.... καλή διάθεση, φιλάει, έχει βάλει τον τελευταίο χρόνο κι ωραία ....πάντα περνάω ωραία μαζί της....τι λέει η κυρία? την βλέπω χρόνια στο internet δεν έχει κάτσει ποτέ να βρεθώ
αν κ δεν μου κανει στη φατσα θα τεσταρω και θα σας πω κ γω την αποψη μου......πολύ καλή περίπτωση για gfe..... 50 ζητούσε.... καλή διάθεση, φιλάει, έχει βάλει τον τελευταίο χρόνο κι ωραία ....πάντα περνάω ωραία μαζί της....
ναι εκεί ειναι με μωβ γραμματ θα το δεις
θα το δεις με μωβ γράμματα ειναι δεν θυμαμαι αν λέγεται Alesia . Δίπλα σε μια καφετέρια ειναιμετα τα χριστουγεννα λεω ιακυνθε, για alesia hotel? πως λέγεται?
Ta φωτα σας!! Με ενδιαφερει να ειναι παθητικη...Ποιος το εχει καρφωσει?
από γνωστη συναγωνιστη που λυπει καιρο από παρεα δεν εχω ακουσει τ καλητερα
Αν και δεν εχουν ακουστεί τα καλύτερα όταν είχα παει πέρασα καλά. Στο ενεργητικό δυσκολεύτηκε άρα υποθέτω ότι προτιμάει παθητικό. Οι φωτογραφίες λίγο ανακριβείς.
Ta φωτα σας!! Με ενδιαφερει να ειναι παθητικη...Ποιος το εχει καρφωσει?
ante re???kante kanena pazari krisi exoyme oles me 30 euro to dinoyn
kante kanena pazari krisi exoyme oles me 30 euro to dinoyn
αφου φιλαει ρε ειναι καλη ρε τζονιπολύ καλή περίπτωση για gfe..... 50 ζητούσε.... καλή διάθεση, φιλάει, έχει βάλει τον τελευταίο χρόνο κι ωραία ....πάντα περνάω ωραία μαζί της....
Δεν νομίζω. Εκτός αν μιλάς για βουλγαροσιντοξεπέτες σε κάτι υγρά διαμερίσματα και με βρώμικες πετσέτες.
αν κ δεν μου κανει στη φατσα θα τεσταρω και θα σας πω κ γω την αποψη μου......