Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Οποιοσ ειναι λατρησ των συγκεκριμε νων κοριτσιων πρεπει να παει με την Αllana.Τρομερη συμμετοχη στο κρεβατι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ κορμι πετρα με κωλαρα και βυζαρεσ πλαστικεσ βεβαια αλλα ωραιεσ.Απο τα πιο τιμια 100 ευρω που εχει παρει κοπελα πιστευω.Δυστυχωσ στην ελλαδα δεν εχουμε τετοια ποιοτητα σε Shemales....Γενικα πολυ g.f κατασταση.φωτογραφιεσ ελαφρωσ επεξεργασμενεσ και οχι τοσο πολυ μεγαλο οσο στισ φωτογραφιεσ το εργαλειο τησ αλλα πολυ μεγαλο.και γενικα πεντακαθαρη.....

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

Δεν ξέρω αν έχεις πετύχει Συγγρού, μία άλλη Ξανθιά, πολύ χοντρή όμως, χαμηλά, εκεί που ξεκινάει το παρκάκι, πριν το πρατήριο της αστυνομίας...Σούμο κατάσταση...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
ρε μάγκα..τρομάζεις..είναι για να παίζεις ξύλο μόνο ...χαχαχα

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
εντελη δεν εινα ξεπετα είναι μια καλη περιπτοση αλλα δεν είναι τ γουστου μου αλλα δεν τα πετας τ χρηματα σου
πες και κάτι παραπάνω ρε βάτραχε  :grin: ....τι σου άρεσε , τι δεν κλπ.... με το τσιγκέλι στα βγάζουμε....

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
ρε συναγωνιστες για το εν λογω εχει κανεις πληροφοριες να βοηθησει

Ρε πριονοκορδέλα, διάβασε λιγάκι ρε πουλάκι μου......ωραίο είναι το παιδί,αλλά λέγεται ότι ψιλοξεπετάει...Προσωπική γνώμη στα της μάχης..δεν έχω. Παρεπιπτόντως..ωραία μουνόχειλα ρε φίλε στο άβατάρ σου!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ερώτηση: Άραγε οι επαγελματ'ιες του είδους δεν επιθυμούν να "δέσουν" έναν πελάτη και να τον έχουν μόνιμο , ώστε να τους τα ακουμπάει συχνά; Με λίγη καλή προσπάθεια (αφού υποτίθεται ότι είναι έμπειρες) πιστεύω ότι μπορούν να επηρεάσουν έναν καλό και αδύναμο χαρακτήρα και να του τα παίρνουν, προσφέροντας του όμως ότι επιθυμεί!! Γιατί δεν συμβαίνει αυτό; Όποτε θέλουν να τον έχουν και να τους τα δίνει μεγαλοπρεπώς λίγα αλλά  αλλά μόνιμα!!Ας μου απαντήσει κάποια του είδους "παράκληση"!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
Ερώτηση: Άραγε οι επαγελματ'ιες του είδους δεν επιθυμούν να "δέσουν" έναν πελάτη και να τον έχουν μόνιμο , ώστε να τους τα ακουμπάει συχνά; Με λίγη καλή προσπάθεια (αφού υποτίθεται ότι είναι έμπειρες) πιστεύω ότι μπορούν να επηρεάσουν έναν καλό και αδύναμο χαρακτήρα και να του τα παίρνουν, προσφέροντας του όμως ότι επιθυμεί!! Γιατί δεν συμβαίνει αυτό; Όποτε θέλουν να τον έχουν και να τους τα δίνει μεγαλοπρεπώς λίγα αλλά  αλλά μόνιμα!!Ας μου απαντήσει κάποια του είδους "παράκληση"!!!
μουτρο να σου πω το μιαλο κανει τη φαση γιατι αν δεν υπαρχει μιαλο τοτε καληνυχτα

prionokordelas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
3
Like
9
Πόντοι
0
Ρε πριονοκορδέλα, διάβασε λιγάκι ρε πουλάκι μου......ωραίο είναι το παιδί,αλλά λέγεται ότι ψιλοξεπετάει...Προσωπική γνώμη στα της μάχης..δεν έχω. Παρεπιπτόντως..ωραία μουνόχειλα ρε φίλε στο άβατάρ σου!!

εψαξα αλλα δεν καταφερα να βρω κατι  :think:    οσο αφορα τα μουνοχειλα ειναι σκετο ποιημα ε??? δεν εχεις να πεις !!!!! για να τα γλειφεις μεχρι να βγαλουν μανιταρια  :dancing: :dancing:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
εψαξα αλλα δεν καταφερα να βρω κατι  :think:    οσο αφορα τα μουνοχειλα ειναι σκετο ποιημα ε??? δεν εχεις να πεις !!!!! για να τα γλειφεις μεχρι να βγαλουν μανιταρια  :dancing: :dancing:

Ατέλειωτο ρούφηγμα δικέ μου....Κόβεις άνετα χαλινό γλώσσας απ΄το γλύψιμο..λίγο μουνί, λίγο κώλο..για ώρες..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
Ατέλειωτο ρούφηγμα δικέ μου....Κόβεις άνετα χαλινό γλώσσας απ΄το γλύψιμο..λίγο μουνί, λίγο κώλο..για ώρες..

οπα

να λυπασε εσενα κ ασε τους αλλους ν κανουν την καβλα τους

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16

vanessakinkyb1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Den arnhthhka pote oti paizei allo ergo..alla me ena sparo 2 trigonia...enhmerwnw kiolas ;)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Den arnhthhka pote oti paizei allo ergo..alla me ena sparo 2 trigonia...enhmerwnw kiolas ;)

Και δεν πετάμε σπάρους....τους αφήνουμε στην θάλασσα ή τους βάζουμε στο τηγάνι. Με σμπάρο..τουφεκιά δηλαδή..ναι..μπορεί και 2 τρυγόνια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom