Καλησπέρα. Γνωρίζουμε κάτι; [URL unfurl="true"]http://sandratrans.webs.com/[/url]
πολλα περιττα κιλα φιλε...
Καλησπέρα. Γνωρίζουμε κάτι; [URL unfurl="true"]http://sandratrans.webs.com/[/url]
δε μ αρεσει..
ξέρω ποια λεςΔεν ξέρω αν έχεις πετύχει Συγγρού, μία άλλη Ξανθιά, πολύ χοντρή όμως, χαμηλά, εκεί που ξεκινάει το παρκάκι, πριν το πρατήριο της αστυνομίας...Σούμο κατάσταση...
πες και κάτι παραπάνω ρε βάτραχε ....τι σου άρεσε , τι δεν κλπ.... με το τσιγκέλι στα βγάζουμε....εντελη δεν εινα ξεπετα είναι μια καλη περιπτοση αλλα δεν είναι τ γουστου μου αλλα δεν τα πετας τ χρηματα σου
Έλα μωρέ χάλασες με τα βυζάκια, αφού σου λέει η κοπέλα κάνει το 69...άρα μήπως θα τα δείς;'Αλλα πράγματα θα βλέπεις...!!!ta bizakia eine ligo alithora????
ρε συναγωνιστες για το εν λογω εχει κανεις πληροφοριες να βοηθησει
μουτρο να σου πω το μιαλο κανει τη φαση γιατι αν δεν υπαρχει μιαλο τοτε καληνυχταΕρώτηση: Άραγε οι επαγελματ'ιες του είδους δεν επιθυμούν να "δέσουν" έναν πελάτη και να τον έχουν μόνιμο , ώστε να τους τα ακουμπάει συχνά; Με λίγη καλή προσπάθεια (αφού υποτίθεται ότι είναι έμπειρες) πιστεύω ότι μπορούν να επηρεάσουν έναν καλό και αδύναμο χαρακτήρα και να του τα παίρνουν, προσφέροντας του όμως ότι επιθυμεί!! Γιατί δεν συμβαίνει αυτό; Όποτε θέλουν να τον έχουν και να τους τα δίνει μεγαλοπρεπώς λίγα αλλά αλλά μόνιμα!!Ας μου απαντήσει κάποια του είδους "παράκληση"!!!
Ρε πριονοκορδέλα, διάβασε λιγάκι ρε πουλάκι μου......ωραίο είναι το παιδί,αλλά λέγεται ότι ψιλοξεπετάει...Προσωπική γνώμη στα της μάχης..δεν έχω. Παρεπιπτόντως..ωραία μουνόχειλα ρε φίλε στο άβατάρ σου!!
εψαξα αλλα δεν καταφερα να βρω κατι οσο αφορα τα μουνοχειλα ειναι σκετο ποιημα ε??? δεν εχεις να πεις !!!!! για να τα γλειφεις μεχρι να βγαλουν μανιταρια
πω πω πω....μιλάμε για πολύ κλάμα!!!Xaxaxaxa loipamai mono osous phgan mazi me aythna/aytona
Ατέλειωτο ρούφηγμα δικέ μου....Κόβεις άνετα χαλινό γλώσσας απ΄το γλύψιμο..λίγο μουνί, λίγο κώλο..για ώρες..
Xaxaxaxa loipamai mono osous phgan mazi me aythna/aytona
Xaxaxaxa loipamai mono osous phgan mazi me aythna/aytona
Den arnhthhka pote oti paizei allo ergo..alla me ena sparo 2 trigonia...enhmerwnw kiolas ;)