Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606
χμτου εχω πιει κ ν μπουκαλι

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6

ΑΚΗΣ018

Μέγας
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Κριτικές
37
Like
24
Πόντοι
4.165
Αυριο μεσημερι το μενου εχει Ελενα  :pipa3: μιας και επεστρεψε στα μερη μας μετα τις Κορεες

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
γεια σου ελενακι καλωσηρθες. μακαρι να χαν κ αλλες την ορεξη και τις υπηρεσιες σου. ποσο θα κατσεις???

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
αναλογα ποσο μελωμα θελουν τα μελομακαρονα εδω

agoritsi1977

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
                       Ναι αυτο που την χαρακτηριζει ειναι το <<κοντρα Μπασο στην φωνη>>μιλαμε για πολυ μεταλο δικε μου :grin: :grin: :grin:

Μπορει να είναι και ετσι,αλλα είναι και γαμω τα ατομα.απλη,φιλικη,μηδεν βιασύνες και πολύ πιο ωραια από κοντα.οι φωτος την χαλανε

alonikos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
70 η 'κυρια'
ελεος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Καλημερα παιδια δεν υπαρχει κανενασ μα κανενασ λογοσ να πληρωνουμε τετοιου ειδουσ (cd) και να τισ εξασφαλιζουμε τα καθημερινα τουσ εξοδα.Η συγκεκριμενη με παρακαλαγε οταν πηγα να τησ δωσο ενα 20 αρικο ..ΕΛΕΟΣ την εσκισα την εχυσα χωρισ να παρει σαλιο και μετα με παρακαλαγε να την γαμαω τσαμπα.Το βρηκαμε τωρα πωσ δεν θα ξανα δουλεψει κανεισ....Ρε ουσττττ :grin: :grin: :headbang: :headbang: :grin: :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.304
Πόντοι
22.785
Ξέρη κάποιος φίλος κάτι για τήν κορασσσσίδα ??

nastazia30

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Like
12
Πόντοι
1

Αυτό είναι το προφίλ μου στο facebook.AGELIES δεν έχω κι αυτό γιατί επιλέγω με ποιόν θα πάω.ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ.

Οσον αφορά ορισμένους που νομίζουν ότι θα ετοιμάζομαι 1 και 2 ώρες για να γαμήσουν τσάμπα και βερεσέ είναι επιεικώς ανόητοι.
Μια φορά έκανα την μαλακία με ένα τσίπη ο οποίος με παρακαλούσε αλλα δεν του έκανα τη χάρη ξανά.
Ολα τα κορίτσια cross και τράνς έχουν πάγια έξοδα που δεν τα έχει ο μέσος άνθρωπος και αυτόι που έχουν λίγο μυαλό καταλαβαίνουν.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ τις κοπέλες που λέτε χίλια δυό λόγια να να τις πάρετε και μετά τις κράζεται εδω και σε άλλα σάιτ.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ οτι ολες αναγκάζονται να κάνουν ραντεβού για να επιβιώσουν και να είναι αρεστές κάτι που απαιτεί χρήμα.
Αυτά τα ολίγα απο μένα.

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
επιλεγεις και ζητας και 70??αντε να σε δει κανα ψυχιατρος

Stories

Νέο!