ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
ρε μάστορα, μήπως ήθελε να πατήσετε ????
ρε μάστορα, μήπως ήθελε να πατήσετε ????
Την πειρα το καλοκαιρι που μας περασε, με 40 το δωρακι, δε τρελαθηκα όμως υπαρχουν πολλα πιο καλυτερα μωρα, καλυτερα να τα εδεινα αλλου. χωρος μικρος καθαρος σε μια σοφιτα πολυκατοικίας στη Δημοσθένους Καλλιθεασκηλακι καλο δεν την εχω δει απο κοντα θα γουσταρα αλλα ειναι τραβηγμενο για μενα.....για 50 αυτο θελω να πω 30 ανετα......αλλες εχουν κανει ποιο πολλες θυσιες
αμα βρεις κατι σωστο και σε λογικη τιμη βαρα εγω κανω σταση εργασιας και βαραω πουτανκια πρως το παρων ............Πολύ ξεραίλα σήμερα...δεν κινείται τίποτα....
Γι' αυτό εδώ το πράγμα μιλάω...
Αυτή έχω ακούσει και έχω διαβάσει εδώ έχει τεράστιο εργαλείο... έτσι και σε πιάσει.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Καλά..ποιός θα πιάσει ποιόν....Εγώ μόνο ξύλο μπορώ να παίξω μ' αυτό το "πράγμα "
σε ξέσκισε στον πουτσο μαν η η της τον πρεσαρες ..είναι καλη επαγκελματιας για καπιον που θελει πραγματηκα τεραστια προσοντα .....μια φορα την πηρα δεν με χαλασε κ ολας αλλα ξερεις τωρα αυτό είναι τοπ κασκαντεριλικι για μενα ....την θελω ποιο πολύ γυναικα......
ναι τυπε ξεραΐλα το είδα και εγω αυτό ! Θα περάσω πάλι σημερα κατα την μια να δώ τι παιζειμες το μυαλό μου είσαι..κι εγώ το ίδιο κάνω. Πάντως 1-2 βόλτες Συγγρού αυτήν την εβδομάδα,ψόφια πράγματα. Κονομήσανε όλες φαίνεται...Είδα και μια ονόματη Νικόλ αν δεν κάνω λάθος, με ένα κίτρινο σμαρτ, με κάτι τσιμπουκόχειλα τεράστια και μαύρο ίσιο μαλλί. Δεν βρίσκω και λινκ να βάλω.....Η μαλάκω κορόϊδευε τα αυτοκίνητα που περνούσαν (τους έβγαζε την γλώσσα)...και μετά θέλουν να λέγονται επαγγελματίες...ρε άντε στο διάολο καριόλες !!
νωμιζω ότι εχω απαντησει μουτροσε ξέσκισε στον πουτσο μαν η η της τον πρεσαρες ..
ναι τυπε ξεραΐλα το είδα και εγω αυτό ! Θα περάσω πάλι σημερα κατα την μια να δώ τι παιζει
είναι καλη επαγκελματιας για καπιον που θελει πραγματηκα τεραστια προσοντα .....μια φορα την πηρα δεν με χαλασε κ ολας αλλα ξερεις τωρα αυτό είναι τοπ κασκαντεριλικι για μενα ....την θελω ποιο πολύ γυναικα......
Επαγκελματια, (κατα την δική σου γραμματική) δεν την λες!!!
Η βερονικα και η γκαλενα ειναι τα καλυτερα κροσακια όσον αφορά ομορφιά στην αθηνα !
έλα μωρε το εχω γράψει και πιο παλια οτι οταν ειχε παει ειχε μουσακι και καθόλου βάψιμο κτλ αλλα εχω δει τωρα οτι προσέχει την μούρη της λιγο παραπάνω
ναι φωνή εχει καυλα αλλα οταν ειχα παει εγω ηταν απλά ένας κοντός άντρας με baby doll και τακουνια . Τωρα σου μιλάω πριν απο 1,5 χρονο λογικά θα έχουνε αλλάξει πολλαΓια δώσε καμιά πληροφορία, πάντως μέσα στην εβδομάδα που την έπαιρνα τηλ...δεν το σήκωνε...πρέπει να έχει πέσει δουλειά..και κάποια στιγμή που μιλήσαμε (καύλα φωνή -από κοντά δεν ξέρω αν θα φύγω...) κατάλαβα ότι έχει δουλειά..κλεισμένες ώρες αρκετές...