Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
να τώρα....έβγαλε αγγελία το κορίτσι..

αλλά με αυτά που έχω ακούσει...που να πάω ??
σκηλακι καλο δεν την εχω δει απο κοντα θα γουσταρα αλλα ειναι τραβηγμενο για μενα.....για 50 αυτο θελω να πω 30 ανετα......αλλες εχουν κανει ποιο πολλες θυσιες

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
σκηλακι καλο δεν την εχω δει απο κοντα θα γουσταρα αλλα ειναι τραβηγμενο για μενα.....για 50 αυτο θελω να πω 30 ανετα......αλλες εχουν κανει ποιο πολλες θυσιες

Βάτραχε ,αυτό που με νοιάζει είναι να κάνει καλά την δουλειά της και να έχει μια στοιχειώδη ευγένεια.....ας μην είναι τούμπανο....Την κάνει όμως τη δουλειά της σωστά ? Έχει τεστάρει πρόσφατα κάποιος ??

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
Βάτραχε ,αυτό που με νοιάζει είναι να κάνει καλά την δουλειά της και να έχει μια στοιχειώδη ευγένεια.....ας μην είναι τούμπανο....Την κάνει όμως τη δουλειά της σωστά ? Έχει τεστάρει πρόσφατα κάποιος ??
εχω ρωτησει πολες φορες για παρτη της και εχω παρει κ πολες φορες τηλ το αποτελεσμα ηταν να κατσω στα αυγα μου δεν το δινω το 50 ετσι σε τετια φαση φιλε ..Αλλα  κομματια καλητερα υπαρχουν και σε καλητερη φαση

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Προχτες το πρωι ωρα 6 , ακριβος στα πρωτα περιπτερα οπως παμε για σχιστο, ενα μαυρο αουντι ττ φιμε τζαμια . μεσα ενα τρελο μωρο ερχετε διπλα στο δικο μου οχημα κατεβαζι τσαμι, και μου λεει με κυαλιαρικη φωνη ελα ελα.....Διπαιστονο οτι ηταν ενα ομορφο τραβελακι γυρρο στα 33 με 35 ετοι, λογο περιορισμενου χρονου δεν την ακολουθησα της λεω δουλευω λει καλα καλα..και εφυγε... :P

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Προχτες το πρωι ωρα 6 , ακριβος στα πρωτα περιπτερα οπως παμε για σχιστο, ενα μαυρο αουντι ττ φιμε τζαμια . μεσα ενα τρελο μωρο ερχετε διπλα στο δικο μου οχημα κατεβαζι τσαμι, και μου λεει με κυαλιαρικη φωνη ελα ελα.....Διπαιστονο οτι ηταν ενα ομορφο τραβελακι γυρρο στα 33 με 35 ετοι, λογο περιορισμενου χρονου δεν την ακολουθησα της λεω δουλευω λει καλα καλα..και εφυγε... :P

ρε μάστορα, μήπως ήθελε να πατήσετε ????  :grin: :grin:

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Κατι τετοια πουστρακια με περουκες επρεπε να μας πληρωνουν να τα γαμαμε .  Που το ειδανε γραμμενο να παιρνουν πενηνταρικα ;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Κατι τετοια πουστρακια με περουκες επρεπε να μας πληρωνουν να τα γαμαμε .  Που το ειδανε γραμμενο να παιρνουν πενηνταρικα ;

επ, αρχηγέ...40 παίρνει...μη λέμε ψέματα.. :grin:      Αν και κάπου διάβασα και καλά σχόλια για την ψωλού, άσχετο..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
ο γνωστός μούσι αν και κάπου είδα οτι εχει αποκτήσει θυληκο προσωπο
έλα μωρε το εχω γράψει και πιο παλια οτι οταν ειχε παει ειχε μουσακι και καθόλου βάψιμο κτλ αλλα εχω δει τωρα οτι προσέχει την μούρη της λιγο παραπάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom