Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

mike vs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
15
Πόντοι
1
σκηλακι καλο δεν την εχω δει απο κοντα θα γουσταρα αλλα ειναι τραβηγμενο για μενα.....για 50 αυτο θελω να πω 30 ανετα......αλλες εχουν κανει ποιο πολλες θυσιες
Την πειρα το καλοκαιρι που μας περασε, με 40 το δωρακι, δε τρελαθηκα όμως υπαρχουν πολλα πιο καλυτερα μωρα, καλυτερα να τα εδεινα αλλου. χωρος μικρος καθαρος σε μια σοφιτα πολυκατοικίας στη Δημοσθένους Καλλιθεα

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Πολύ ξεραίλα σήμερα...δεν κινείται τίποτα....

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
μες το μυαλό μου είσαι..κι εγώ το ίδιο κάνω. Πάντως 1-2 βόλτες Συγγρού αυτήν την εβδομάδα,ψόφια πράγματα. Κονομήσανε όλες φαίνεται...Είδα και μια ονόματη Νικόλ αν δεν κάνω λάθος, με ένα κίτρινο σμαρτ, με κάτι τσιμπουκόχειλα τεράστια και μαύρο ίσιο μαλλί. Δεν βρίσκω και λινκ να βάλω.....Η μαλάκω κορόϊδευε τα αυτοκίνητα που περνούσαν (τους έβγαζε την γλώσσα)...και μετά θέλουν να λέγονται επαγγελματίες...ρε άντε στο διάολο καριόλες !!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.462
Πόντοι
2.356

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αυτή έχω ακούσει και έχω διαβάσει εδώ έχει τεράστιο εργαλείο... έτσι και σε πιάσει.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Καλά..ποιός θα πιάσει ποιόν....Εγώ μόνο ξύλο μπορώ να παίξω μ' αυτό το "πράγμα "

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Καλά..ποιός θα πιάσει ποιόν....Εγώ μόνο ξύλο μπορώ να παίξω μ' αυτό το "πράγμα "

είναι καλη επαγκελματιας για καπιον που θελει πραγματηκα τεραστια προσοντα .....μια φορα την πηρα δεν με χαλασε κ ολας αλλα ξερεις τωρα αυτό είναι τοπ κασκαντεριλικι για μενα ....την θελω ποιο πολύ γυναικα......

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
είναι καλη επαγκελματιας για καπιον που θελει πραγματηκα τεραστια προσοντα .....μια φορα την πηρα δεν με χαλασε κ ολας αλλα ξερεις τωρα αυτό είναι τοπ κασκαντεριλικι για μενα ....την θελω ποιο πολύ γυναικα......
σε ξέσκισε στον πουτσο μαν η η της τον πρεσαρες ..

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
μες το μυαλό μου είσαι..κι εγώ το ίδιο κάνω. Πάντως 1-2 βόλτες Συγγρού αυτήν την εβδομάδα,ψόφια πράγματα. Κονομήσανε όλες φαίνεται...Είδα και μια ονόματη Νικόλ αν δεν κάνω λάθος, με ένα κίτρινο σμαρτ, με κάτι τσιμπουκόχειλα τεράστια και μαύρο ίσιο μαλλί. Δεν βρίσκω και λινκ να βάλω.....Η μαλάκω κορόϊδευε τα αυτοκίνητα που περνούσαν (τους έβγαζε την γλώσσα)...και μετά θέλουν να λέγονται επαγγελματίες...ρε άντε στο διάολο καριόλες !!
ναι τυπε ξεραΐλα το είδα και εγω αυτό ! Θα περάσω πάλι σημερα κατα την μια να δώ τι παιζει

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
σε ξέσκισε στον πουτσο μαν η η της τον πρεσαρες ..
νωμιζω ότι εχω απαντησει  μουτρο
ναι τυπε ξεραΐλα το είδα και εγω αυτό ! Θα περάσω πάλι σημερα κατα την μια να δώ τι παιζει

πσκ κατι πεζει τις άλλες ουτε για πλακα ....

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

Επαγκελματια, (κατα την δική σου γραμματική) δεν την λες!!!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
επιτέλους την πήρα την καυλα απο την συγγρου ! 50€ στον χώρο της ! Πολυ καλυτερη απο κοντά ειναι σαν κατι τσουλακια που βλέπεις στο γκάζι και θες να τα γκαστρωσεις ! Περούκα φόραγε καλές υπηρεσίες ολα με προφυλακτικό ! Θα την ξανά παρω κούρσα σίγουρα !

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Η βερονικα και η γκαλενα ειναι τα καλυτερα κροσακια όσον αφορά ομορφιά στην αθηνα !

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Η βερονικα και η γκαλενα ειναι τα καλυτερα κροσακια όσον αφορά ομορφιά στην αθηνα !

Η Γκαλένα με ψιλοφοβίζει λίγο να σου πω, για κανένα παράσιμο κτλ  με αυτά που γράφει...
Πάντως πάλι χτες, δεν είχε τρελά πράγματα κάτω...είχε κάτι παραπάνω, αλλά ξεραϊλα (για Συγγρού μιλάω)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
έλα μωρε το εχω γράψει και πιο παλια οτι οταν ειχε παει ειχε μουσακι και καθόλου βάψιμο κτλ αλλα εχω δει τωρα οτι προσέχει την μούρη της λιγο παραπάνω

Για δώσε καμιά πληροφορία, πάντως μέσα στην εβδομάδα που την έπαιρνα τηλ...δεν το σήκωνε...πρέπει να έχει πέσει δουλειά..και κάποια στιγμή που μιλήσαμε (καύλα φωνή -από κοντά δεν ξέρω αν θα φύγω...) κατάλαβα ότι έχει δουλειά..κλεισμένες ώρες αρκετές...

motodela276

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γεια χαρά στην παρέα. Επειδή είμαι νέος στον χώρο πια «κοπέλα» θα προτείνατε σε πρωτάρη; με ενδιαφέρει 69 και να είναι παθητική.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Για δώσε καμιά πληροφορία, πάντως μέσα στην εβδομάδα που την έπαιρνα τηλ...δεν το σήκωνε...πρέπει να έχει πέσει δουλειά..και κάποια στιγμή που μιλήσαμε (καύλα φωνή -από κοντά δεν ξέρω αν θα φύγω...) κατάλαβα ότι έχει δουλειά..κλεισμένες ώρες αρκετές...
ναι φωνή εχει καυλα αλλα οταν ειχα παει εγω ηταν απλά ένας κοντός άντρας με baby doll και τακουνια . Τωρα σου μιλάω πριν απο 1,5 χρονο λογικά θα έχουνε αλλάξει πολλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom